Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΝΑΟΥΣΑ 2010"

Ένα Σαββατοκύριακο με έντονη αγωνιστική δραστηριότητα ήταν και το περασμένο για τις ακαδημίες του Α.Μ.Ε.Σ.Νηρέα "ΝΑΟΥΣΑ 2010". Στα τμήματα των ΜΙΝΙ και προ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ ο Νηρέας υποδέχθηκε την Κυριακή στην Νάουσα την PAO Soccer School Πάρου, ενώ η ομάδα Παίδων αγωνίστηκε στα Μάρμαρα με την ομάδα του Μαρπησσαϊκού. Πιο αναλυτικά, στο τμήμα των Μίνι ο Νηρέας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και επικράτησε με (7-3) χάρη σε τέρματα των: Πιερτζοβάνη (3), Σιμόπουλου (2), Καρποδίνη και Λόκα Γκ. Τις εντυπώσεις έκλεψε ο τελευταίος με τις εντυπωσιακές ενέργειες που έκανε με την μπάλα στα πόδια!
Στο τμήμα των προ-Τζούνιορ ο PAO Soccer School Πάρου παρ'ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με (3-0) κατάφερε  να ισοφαρίσει στο τέλος διαμορφώνοντας το τελικό (4-4). Για τον Νηρέα σκόραραν οι: Μπάλιος (2), Σπανόπουλος και Γκέτσι.
Το απόγευμα της Κυριακής οι Παίδες του Νηρέα ηττήθηκαν με (3-1) από τον Μαρπησσαϊκό κάτω από δύσκολες καιρικες συνθήκες αφού επικρατούσε έντονη ζέστη. Οι νεαροί αθλητές και των δύο ομάδων κατέβαλλαν έντονες προσπάθειες και έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Κρητικός πέτυχε και τα τρία τέρματα των Μαρπησσαίων, ενώ για την ομάδα του Νηρέα ο Χασάνι μείωσε στο τέλος. Να μην παραλείψουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Μαρπησσαϊκό για τον ημιτελικό του πρωταθλήματος Παίδων της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων με αντίπαλο τον Α.Ο.Μυκόνου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου