Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

"ΝΑΟΥΣΑ 2010": Δράση σε όλα τα τμήματα

Στη Μάρπησσα βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή το απόγευμα τμήματα ακαδημιών του Νηρέα "ΝΑΟΥΣΑ 2010", όπου και αντιμετώπισαν τον Μαρπησσαϊκό για το Πρωτάθλημα Παριανών ακαδημιών. Έγιναν δύο πολύ ωραίοι αγώνες που πρόσφεραν γκολ, θέαμα και πολλές συγκινήσεις σε αρκετούς θεατές-γονείς που έδωσαν το παρών. Πρώτα αγωνίστηκε το τμήμα των Προτζούνιορ (γεν.2004-05) και, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην τελευταία φάση, η ομάδα του Μαρπησσαϊκού επικράτησε με 4-3. Για τον Νηρέα δυο γκολ σημείωσε ο Σιμόπουλος και ένα ο Λόκα Γκ., ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι: Μιναστίρ, Αμπεντινάι, Νομικός, Μπάλιος, Μαλαματένιος, Σούκου, Λόκα Κρ., Μπαφίτης, Παναγιωτόπουλος και Καρποδίνης.


Τη σκυτάλη πήρε το τμήμα των Τζούνιορ (γεν.2001-02) όπου ο Νηρέας ήταν ο νικητής με 5-3. Από δύο τέρματα πέτυχαν για την ομάδα μας οι Γκέτσι και Μπάλιος και ένα ο Σπανόπουλος. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Κουτσαυτάκης, Τσιτινίδης, Χριστόφορος, Πιερτζοβάνης, Καραχάλιος, Αρκουλής, Βράπι, Ντεβοσάτζε, Ρεσουλάι, Ρούσσος, Σινιόρι και Μουλάς.
Σήμερα στις 20:00 στο Δημοτικό στάδιο Πάρου το τμήμα των Προπαίδων αντιμετωπίζει την Αλυκή, ενώ την Κυριακή στις 18:00 τα Μπαμπινάκια μας αγωνίζονται στη Μάρπησσα με τον Μαρπησσαϊκό. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να διεξαχθούν οι αγώνες στην Αλυκή με την τοπική ομάδα για τα τμήματα των Προτζούνιορ και Τζούνιορ, ενώ την Τετάρτη στις 17:30 στην Νάουσα τα Προτζούνιορ του Νηρέα υποδέχονται την PAO Soccer School Πάρου.
Τέλος, για το πρωτάθλημα Νέων της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων η ομάδα του Νηρέα ήρθε ισόπαλη σήμερα 2-2 με τον Α.Ο.Μυκόνου στο γήπεδο των Μαρμάρων και αποκλείστηκε από τον τελικό. Παρ' όλ' αυτά τα παιδιά με την απόδοσή τους καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει! Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στις εξετάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου