Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ακαδημίες Νηρέα"ΝΑΟΥΣΑ 2010: Πρόγραμμα και αποτελέσματα

Δύο νίκες ήταν ο απολογισμός του Νηρέα στις χθεσινές αναμετρήσεις με την Αλυκή στα πλαίσια του Παριανού Πρωταθλήματος Ακαδημιών. Το τμήμα των Προτζούνιορ (γεν.2003-04) επικράτησε 4-3 μετά από ένα πολύ συναρπαστικό και αμφίρροπο ματς. Πρωταγωνιστής για τον Νηρέα ο Σιμόπουλος που πέτυχε χατ τρικ, ενώ ένα γκολ σημείωσε ο Καρποδίνης. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Μιναστίρ, Λόκα Γκ., Λόκα Κρ., Μαλαματένιος, Μπαφίτης, Σούκου, Νομικός, Αμπεντινάι και Μπάλιος Θ.
Λόκα Κρίστι και Γκέρτι. Τα διδυμάκια του Προτζούνιορ
Τη σκυτάλη πήρε το τμήμα των Τζούνιορ (γεν.2001-02) όπου επικράτησε 7-3 μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Από δύο τέρματα πέτυχαν οι Μπάλιος Β. και Τσιτινίδης, ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Γκέτσι, Καραχάλιος και Πιερτζοβάνης. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κουτσαυτάκης, Νίνος, Ρεσουλάι, Ζουμής, Σπανόπουλος, Ντεβοσάτζε, Σινιόρι, Αρκουλής, Χριστόφορος, Ρούσσος και Βράπι.
Αρχηγός και πρωταγωνιστής ο Γκέτσι μοιράζοντας πολλές ασίστ
Το Σάββατο στις 20:00 το τμήμα των Προπαίδων (γεν.1999-00) αντιμετωπίζει τη Β' ομάδα του Α.Ο.Πάρου στο Δημοτικό στάδιο Πάρου για τη 2η αγωνιστική, ενώ τη Δευτέρα στις 18:30 το τμήμα των Μπαμπίνι (γεν.2005-06) υποδέχεται τον Α.Ο.Πάρου στο Corner Sport Cafe για την 3η αγωνιστική. Τέλος, την Κυριακή στις 09:30 τμήμα παιδιών (γεν.2004 και 2005) θα μεταβεί στο Πάνθεον για να αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη Συριανή ακαδημία Vissas Club που είναι προσκεκλημένη από τον PAO Soccer School Πάρου για σειρά φιλικών αγώνων σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες.
Η ακαδημία του Vissas Club

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου