Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

"Κίτρινα μπαμπινάκια"

Με νίκη συνέχισε το τμήμα των Προπαίδων για τη 2η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Παριανών ακαδημιών. Την Κυριακή επικράτησε του Α.Ο.Πάρου Β΄ με 6-4 χάρη σε τέρματα των Γιάννου (2), Γκέτσι (2), Κορτιάνου και Μουλά. Με την ομάδα του Νηρέα αγωνίστηκαν ακόμα οι: Μαλαματένιος, Σαρηκώστας, Τσούκε, Μπάλιος, Καραχάλιος, Αρκουλής, Αλιπράντης και Ρούσσος. Τη Δευτέρα τα "κίτρινα μπαμπινάκια" επικράτησαν του Α.Ο.Πάρου με 10-4 μετά από ένα πάρα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Αξιοσημείωτο είναι ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού τα παιδιά έμειναν στο γήπεδο και εκτέλεσαν πέναλτι όπου και φυσικά αποθεώθηκαν. Από τέσσερα τέρματα σημείωσαν οι Κολυδας και Ταντάνης, ένα ο Τριπολιτσιώτης και ένα αυτογκόλ. Με τα Μπαμπίνι του Νηρέα αγωνίστηκαν και οι: Μπαφίτης, Κεφάλας Μ., Κεφάλας Σπ., Σπανός, Καπατσούλιας, Δαβερώνας, Σιφναίος και Ντζουράι.






Ευχαριστούμε τον Δημ.Ντόλκα για την παραχώρηση των φωτό
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα τμήματα ακαδημιών του Νηρέα συνεχίζονται από σήμερα μέχρι την Κυριακή με πολλά παιχνίδια. Αναλυτικότερα:
Για το τμήμα των Προτζούνιορ (γεν.2003-04) ο Νηρεάς αγωνίζεται σήμερα στις 17:30 στο Πάνθεον με την PAO Soccer School Πάρου, το Σάββατο στις 10:00 υποδέχεται στην Νάουσα τον Α.Ο.Πάρου και την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Μαρπησσαϊκό εκτός έδρας στις 18:00.
Τα Τζούνιορ (γεν.2001-02) υποδέχονται το Σάββατο στις 11:00 τον Α.Ο.Πάρου και την Κυριακή στις 19:00 πηγαίνουν στη Μάρπησσα, ενώ οι Προπαίδες μας (γεν.1999-00) θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Αλυκής στο Δημοτικό στάδιο Πάρου την ερχόμενη Παρασκευή σε ώρα που θα οριστεί έπειτα από συννενόηση των δύο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου