Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αυλαία στο Παριανό τουρνουά! Όλα τα τελευταία μας αποτελέσματα.

Με έναν αγώνα που θα διεξαχθεί αύριο κλείνει η αγωνιστική παρουσία των τμημάτων ακαδημίας του Νηρέα "ΝΑΟΥΣΑ 2010" στο Παριανό πρωτάθλημα ακαδημιών ποδοσφαίρου. Πιο συγκεκριμένα, αύριο στις 20:00 στο Δημοτικό στάδιο Πάρου οι Προπαίδες μας αντιμετωπίζουν τον Α.Ο.Πάρου Α΄. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα τελευταία αποτελέσματα όλων των τμημάτων μας στους αγώνες που έγιναν αυτή την εβδομάδα...
Μπαμπίνι:
Τα μπαμπινάκια μας (γεν.2005-06) αντιμετώπισαν το Μαρπησσαϊκό στο γήπεδο της Μάρπησσας και ηττήθηκαν με (5-4) μετά από ένα πάρα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι όπου έλαμψε το άστρο του Κολυδά, ο οποίος έκανε χατ-τρικ, ενώ σκόραρε και ο δυναμίτης μας Ταντάνης! Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Πετρόπουλος, Μπαφίτης, Σιφναίος, Ζουμής, Σπανός, Καπατσούλιας, Ντζουράι, Κεφάλας Μ., Κεφάλας Σπ. και Δαβερώνας. Τα Μπαμπίνι τερμάτισαν στη 2η θέση και όλα τα παιδιά ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ τις πρώτες τους συμμετοχές!
Μίνι:
Το τμήμα των Μίνι (γεν.2003-04) αντιμετώπισε τη Δευτέρα στην Αλυκή την τοπική ακαδημία και επικράτησε (4-3) με χατ-τρικ του Σιμόπουλου και ένα τέρμα του Λόκα Κρ. στο τελευταίο λεπτό του ματς. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Μιναστίρ, Καρποδίνης, Λόκα Γκ., Νομικός, Μπάλιος, Σούκου και Μαλαματένιος. Την Τετάρτη υποδέχτηκαν στην Νάουσα την Pao Soccer School Πάρου και γνώρισαν την ήττα με (1-5). Το τέρμα για τον Νηρέα πέτυχε ο Λόκα Γκ. Αγωνίστηκαν οι: Μιναστίρ, Μπαφίτης, Αμπεντινάι, Σούκου, Νομικός, Μαλαματένιος, Παναγιωτόπουλος, Σιμόπουλος, Λόκα Κρ., Μπάλιος και Καρποδίνης. Σε αυτή την κατηγορία η ομάδα του Νηρέα τερμάτισε στην 3η θέση και τα παιδιά αποκόμισαν πολλές εμπειρίες.
Τζούνιορ:
Το τμήμα των Τζούνιορ (γεν.2001-02) αντιμετώπισε εκτός έδρας την Αλυκή και μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε (7-2). Χατ-τρικ για τον Σπανόπουλο, δύο τέρματα από τον Γκέτσι και ένα τέρμα πέτυχαν οι Καραχάλιος και Πιερτζοβάνης. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Χριστόφορος, Βράπι, Ντεβνοσάτζε, Αρκουλής, Ζουμής, Σινιόρι, Ρεσουλάι, Μπάλιος, Ρούσσος και Τσιτινίδης. Τα Τζούνιορ μας τερμάτισαν στη 2η θέση αποδίδοντας εξαιρετικά καθ'όλη τη διάρκεια του τουρνουά.
Προπαίδες:
Τέλος, το τμήμα των Προπαίδων (γεν.1999-00) έδωσε τρία ματς και με το αυριανό ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του. Με την Αλυκή ηττήθηκε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι με (1-8) με τον Γκέτσι να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα. Αγωνίστηκαν οι: Μαλαματένιος, Ρούσσος, Λουκαΐδης, Σαρηκώστας, Τσούκε, Αλιπράντης, Αρκουλής, Μπάλιος, Μουλάς, Καραχάλιος, Κορτιάνος και Γιάννος. Στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε το πρωί της Κυριακής τα παιδιά ηττήθηκαν (2-5) έχοντας σαφώς πιο βελτιωμένη απόδοση. Γκέτσι και Κορτιάνος οι σκόρερ, ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι: Μαλαματένιος, Τσούκε, Μουλάς, Σαρηκώστας, Αλιπράντης, Ρούσσος, Αρκουλής, Γιάννος και Καραχάλιος. Σήμερα το βράδυ αγωνίστηκαν με τον Α.Ο.Πάρου Β΄ και γνώρισαν ακόμα μία ήττα με (2-4). Σκόραραν οι Κορτιάνος και Γιάννος, ενώ αγωνίστηκαν οι: Μαλαματένιος, Σαρηκώστας, Μπάλιος, Καραχάλιος, Μουλάς, Τσούκε, Ρούσσος, Χριστόφορος, Κουτσαυτάκης, Αρκουλής και Αλιπράντης.
ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ!
Σπανόπουλος Γρηγόρης

Σιμόπουλος Νεκτάριος
Κολυδάς Γιώργος
Το Σάββατο στις 18:00 στο Δημοτικό στάδιο Πάρου θα γίνει η τελετή λήξης του τουρνουά που διοργάνωσε η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Πάρου και το παρών θα δώσουν όλες οι ομάδες και όλοι οι αθλητές που πήραν μέρος. Θα βραβευτούν οι πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας καθώς και όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους. Μια βραδιά αφιερωμένη στο παιδικό ποδόσφαιρο του νησιού μας!
Κλείνοντας, να επισημάνουμε ότι με τη λήξη του τουρνουά ο σύλλογος του Νηρέα μπαίνει στην τελική φάση οργάνωσης του 7ου Πανκυκλαδικό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργανώνει στην Πάρο 23-25 Ιουνίου. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από πολλά νησιά των Κυκλάδων και την Τετάρτη 4 Ιουνίου ανακοινώνονται οι οριστικές συμμετοχές. Εμείς από τούτο το ιστολόγιο θα σας ενημερώνουμε διαρκώς για ότι αφορά το Πανκυκλαδικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου