Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Αλυκή 3Χ3

Τρεις φιλικές αναμετρήσεις έγιναν την Κυριακή μεταξύ των ακαδημιών του Νηρέα και της Αλυκής λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα Παριανών ακαδημιών που διοργανώνει η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. Και τα τρία παιχνίδια ήταν πλούσια σε φάσεις και γκολ με την ομάδα της Αλυκής να κάνει τρεις νίκες υπό την καθοδήγηση του κ.Στουγιάννου ο οποίος με οδηγό τις γνώσεις, το μεράκι και την αγάπη του για τα παιδιά και το ποδόσφαιρο έχει καταφέρει να κάνει μια πολύ καλή δουλειά. Στο τμήμα των Μίνι (γεν.2003-04) ο Νηρέας ηττήθηκε (2-3) μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τον Καρποδίνη και τον Λόκα Γκ. να σκοράρουν για την ομάδα μας ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι: Μιναστίρ, Μαλαματένιος, Μπάλιος, Σούκου, Ταντάνης, Πετρόπουλος, Σιμόπουλος, Λόκα Κρ., Μπαφίτης και Ρούσσος. Στην κατηγορία των Τζούνιορ γεν.2001-02) σημειώθηκαν πολλά τέρματα για το τελικό (4-8) υπέρ της Αλυκής. Για τον Νηρέα σκόραραν οι Μπάλιος (2), Σπανόπουλος, Χριστόφορος ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι: Τσιτινίδης, Κουτσαυτάκης, Ζουμής, Αρκουλής, Σινιόρι, Νίνος, Καραχάλιος, Πιερτζοβάνης και Ρισουλάι.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι δύο ακαδημίες συναντήθηκαν στο δημοτικό στάδιο Πάρου για την κατηγορία των Προπαίδων (γεν.1999-00) σε γήπεδο διαστάσεων 8Χ8 όπου η Αλυκή επικράτησε με (6-2). Τα γκολ του Νηρέα σημείωσαν οι Αρκουλής και Μουλάς ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι: Ρούσσος, Μαλαματένιος, Ντούσι, Τζάτζο, Σαρηκώστας, Γιάννος, Κορτιάνος, Λουκαΐδης και Τσούκε.
Στο πρωτάθλημα Νέων της Ε.Π.Σ.Κ. η ομάδα του Νηρέα ήρθε ισόπαλη την Κυριακή εκτός έδρας με τον Πανναξιακό (4-4) τερματίζοντας και μαθηματικά πρώτη στον όμιλο της. Επόμενος αντίπαλος για την πρόκριση στον τελικό είναι η ομάδα του Α.Ο.Μυκόνου στα μέσα Μαϊου. Τα τέσσερα γκολ του Νηρέα σημείωσαν οι Πραμάτιας, Γκέμπορις, Μετάι και Χατζία. Τέλος, για το πρωτάθλημα Παίδων της Ε.Π.Σ.Κ. το Σάββατο ο Νηρέας υποδέχτηκε τον Πανναξιακό για την τελευταία αγωνιστική και ηττήθηκε (0-4). Και για φινάλε κρατήσαμε το καλύτερο. Τη Δευτέρα το απόγευμα το τμήμα Μπαμπίνι (γεν.2005-06) του Νηρέα έδωσε το πρώτο παιχνίδι στο νέο γήπεδο 5Χ5 της Μάρπησσας με την τοπική ομάδα και τα νέα μας φυντανάκια ήρθαν ισόπαλα (3-3) μετά από ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Δύο τέρματα σημείωσε ο δυναμίτης Ταντάνης και ένα ο Πετρόπουλος ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι: Μπαφίτης, Ντζουράι, Ζουμής, Καπατσούλιας, Σπανός, Δαβερώνας και Κολυδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι η οποία  ήταν ξεκαρδιστική...(Σύντομα θα αναρτήσουμε και φωτογραφίες από τον αγώνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου