Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΝΗΡΕΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ!

Με τις ακαδημίες του Νέου Α.Ο.Σύρου αδελφοποιήθηκαν και επισήμως οι ακαδημίες του Α.Μ.Ε.Σ.Νηρέα "ΝΑΟΥΣΑ 2010". Η τελετή έλαβε χώρα την Κυριακή 27 Μαρτίου στο γήπεδο της Άνω Σύρου, παρουσία αντιπροσωπείας του συλλόγου μας με επικεφαλής τον γραμματέα Μανόλη Σιφναίο και τον υπεύθυνο των ακαδημιών Δημήτρη Γιάννο. Την αποστολή του Νηρέα υποδέχθηκε στο λιμάνι της Ερμούπολης ο πρόεδρος του Νέου Α.Ο.Σ. Σαράντος Σταφυλάς.
Ο πρόεδρος του Νέου Α.Ο.Σ. με τον γραμματέα του Νηρέα

Τα παιδιά της Σύρου καλοσώρισαν εγκάρδια τους Παριανούς προσφέρωντάς τους από ένα λουλούδι.

Στο γήπεδο -πριν την τελετή- διεξήχθει ένας φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο ακαδημιών με παιδιά γεννηθέντα το 1998-99 όπου νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Νέου Α.Ο.Σ. με (5-4). Το παιχνίδι ήταν πολύ συναρπαστικό, τα παιδιά παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικά και στο τέλος απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών. Η ομάδα του Νέου Α.Ο.Σύρου προηγήθηκε στο 10΄ με πέναλτι και ο Μπαρμπαρίγος ισόφάρισε στο 12΄μετά από έξοχη ασίστ του Γιάννου. Στο 14΄έγινε το 2-1 με σουτ του Σταφυλά και ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο τρόπο έκανε το 3-1 στο 32΄. Στην επανάληψη ο Μπαρμπαρίγος μείωσε σε 3-2  στο 50΄ με κοντινό πλασέ και στο 54΄ ο Νέος Α.Ο.Σ. διεύρυνε το προβάδισμα του σε 4-2 με σουτ από τη μικρή περιοχή. Ο αρχηγός του Νηρέα Βιτζηλαίος μείωσε σε 4-3 στο 60΄ και στο 73΄ με νέο πέναλτι η ομάδα της Σύρου πήρε εκ νέου προβάδισμα με δύο γκολ. Το τελικό 5-4 διαμόρφωσε με σουτ ο Τσορέϊ στο 80΄. Όλοι οι αθλητές και των δύο ομάδων διακρίθηκαν για το ήθος τους και τη σωστή αγωνιστική τους συμπεριφορά. Η ομάδα του Νηρέα παρατάχτηκε με τους: Ρούσσο Δ., Λουκαϊδη Γ., Μπερσάκου Α., Μαθιέλλη Φ., Τζάτζο Ρ., Βιτζηλαίο Γ., Ζενέλι Ε., Ζίμπερι Υ., Τσορέι Μ., Γιάννο Σ. και Μπαρμπαρίγο Σ. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Ζότος Κ., Σιφναίος Μ., Τριπολιτσιώτης Π., Μπιμπάι Ν., Κορτιάνος Σ., Γκέτσι Γ., Μαλαματένιος Γ., Κορτιάνος Π. και Αρκουλής Φ.


Στόχος της αδελφοποίησης των δύο ακαδημιών είναι η συνεργασία σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας καθώς και η ανάπτυξη κοινής πολιτικής σε θέματα που αφορούν τα παιδιά με αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές εκδηλώσεις. Για τις ακαδημίες του Νηρέα η αδελφοποίηση με τον Νέο Α.Ο.Σύρου, μία ακαδημία που δουλεύει σε σωστά πρότυπα και έχει σταθερά ανοδική πορεία, είναι μόνο η αρχή. Με το εγχείρημα του "ΝΑΟΥΣΑ 2010" ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε πολύπλευρες συνεργασίες με άλλες ακαδημίες των Κυκλάδων ακόμα και με ακαδημίες του νησιού μας.
Έβαλαν και οι προπονητές τις υπογραφές τους στην εκδήλωση της Κυριακής.
Από ένα σάντουιτς και ένα χυμό πρόσφεραν σε όλα τα παιδιά οι άνθρωποι του Νέου Α.Ο.Σ. μετά το τέλος του αγώνα.

Ένα θερμό ευχαριστώ για την έξοχη φιλοξενία στους παράγοντες του Νέου Α.Ο.Σύρου(και ιδιαίτερα στον πρόερο Σαράντη Σταφυλά), στους προπονητές της Συριανής ακαδημίας Βαμβακούση Γιάννη, Λιγνό Μιχάλη, Ζαχαρίου Γιάννη καθώς και στον διαιτητή και τον γιατρό του αγώνα. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Γιάννη Σιγάλα -εκπρόσωπο του tv1syros- που κάλυψε τηλεοπτικά την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου