Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΜΙΚΡΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ!

Με έντονη αγωνιστική δράση πέρασε το τριήμερο για τα τμήματα ακαδημιών του Νηρέα "ΝΑΟΥΣΑ 2010" το οποίο κορυφώθηκε σήμερα με το φιλικό και την αδελφοποίηση με τις ακαδημίες του Νέου Α.Ο.Σύρου στο γήπεδο της Άνω Σύρου. Ήταν ένα πολύ ευχάριστο και εποικοδομητικό ταξίδι για το οποίο θα αναφερθούμε εκτενέστερα αύριο.

Την Παρασκευή το απόγευμα παιδιά από τα τμήματα Τζούνιορ και Παίδων -που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής σε προηγούμενα παιχνίδια- αντιμετώπισαν τον Αστέρα Μαρμάρων και ηττήθηκαν με (6-1). Ο Γκέτσι ήταν ο σκόρερ για την ομάδα της Νάουσας.

Το  βράδυ της ίδιας ημέρας στο Δημοτικό στάδιο Πάρου το τμήμα Παίδων αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα το αντίστοιχο του Α.Ο.Πάρου και μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλά τέρματα γνώρισε την ήττα με (6-3). Σκόρερ για την ομάδα του Νηρέα ήταν οι: Μετάι(2) και Ζενέλι.

Το πρωί του Σαββάτου τα τμήματα Μίνι και προ-Τζούνιορ αντιμετώπισαν την G.F.D.Πάρου στο γήπεδο 5Χ5 του Corner Cafe στην Νάουσα σε δύο πολύ συναρπαστικούς αγώνες που κρίθηκαν στο γκολ.
Στην κατηγορία των Μίνι ο Νηρέας επικράτησε (2-1)  χάρη σε τέρματα των Πιερτζοβάνη και Λόκα Γκ.
ενώ αγωνίστκαν ακόμα οι: Ρούσσος Αρ., Ρούσσος Γ., Λόκα Κρ., Σούκου Μ., Γιατράς Γ., Πετρόπουλος Γ., Μπάλιος Θ., Κορτιάνος Κ. και Σιμόπουλος Ν.

Στην κατηγορία των προ-Τζούνιορ νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Νάουσας (3-2) με τέρματα των Μπάλιου Β., Γκέτσι Γ. και Σπανόπουλου Γρ.. Με την ομάδα του Νηρέα αγωνίστηκαν ακόμα οι: Σιφναίος Μ., Αρκουλής Μ., Καραχάλιος Δ., Ζουμής Β., Ζουμής Θ., Μαλαματένιος Β., Κουτσαυτάκης Μ., Τόσκα Κρ., Σκούρτης Θ, Αλιπράντης Κ., Νίνος Ν., Χριστόφορος Π.και Δροσόπουλος Αντ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου