Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ...Α.Ο.ΠΑΡΟΥ Χ3

Την Κυριακή στο Δημοτικό στάδιο Πάρου η ομάδα του Α.Ο.Πάρου πήρε μια σημαντική νίκη στο τοπικό ντέρμπι των ανδρών επί του Νηρέα. Η καλή μέρα, όμως, φάνηκε από το πρωί για την ομάδα της Παροικιάς όταν και αγωνίστηκαν τα τμήματα των ακαδημιών των δύο ομάδων! Κάτω από ένα καυτό ήλιο και με αρκετό κόσμο στις κερκίδες παιδιά ηλικίας 6-10 ετών πρόσφεραν δύο πολύ όμορφους αγώνες όπου η ομάδα του Α.Ο.Π. κατάφερε να επικρατήσει και στους δύο.

Στην κατηγορία των Μίνι(γεννηθέντες 2003-04) η ακαδημία του Νηρέα "ΝΑΟΥΣΑ 2010" παρά την πολύ καλή εμφάνιση και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες ηττήθηκε με (2-1). Σκόρερ για τον Νηρέα ήταν ο Σιμόπουλος. Το τμήμα ΜΙΝΙ του Νηρέα παρατάχτηκε με τους: Αρκουλή, Ζουμή, Λόκα Γκ., Λόκα Κρ., Μπάλιο Θ., Πιερτζοβάνη, Σιμόπουλο, Καρποδίνη, Ρούσσο.
Στη συνέχεια, στο γήπεδο παρατάχτηκαν τα παιδιά της κατηγορίας προ-Τζούνιορ(γεννηθέντες 2001-02) με την ομάδα του Α.Ο.Π. να είναι καταιγιστική και να επικρατεί (4-0). Η απουσία του Γκέτσι στο 2ο ημίχρονο ήταν αισθητή για την ομάδα του Νηρέα η οποία πραγματοποίησε ένα άτυχο παιχνίδι! Το τμήμα προ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ του Νηρέα αγωνίστηκε με τους: Σιφναίο, Αρκουλή, Μπάλιο, Γκέτσι, Μαλαματένιο, Δροσόπουλο, Χριστόφορο, Καραχάλιο, Σπανόπουλο, Σκούρτη, Ζουμή, Τόσκα.

Το απόγευμα, μετά τη λήξη του αγώνα των ανδρών, το τμήμα Τζούνιορ του Νηρέα "ΝΑΟΥΣΑ 2010" αντιμετώπισε τον Αστέρα Μαρμάρων σε ένα πολύ ανοικτό παιχνίδι με πολλά τέρματα και από τις δύο ομάδες. Ο Νηρέας κατάφερε να επικρατήσει με (7-5) μετά από πολύ καλή εμφάνιση, αφού βρέθηκε να προηγείται και με (5-1). Χατ-τρικ σημείωσε ο Κορτιάνος Π. και από ένα τέρμα πέτυχαν οι Μπαρμπαρίγος, Βιτζηλαίος, Ζίμπερι και Γιάννος. Με το τμήμα των ΤΖΟΥΝΙΟΡ αγωνίστηκαν οι: Ζότος, Σιφναίος, Βιτζηλαίος, Μαθιέλλης Φ., Λουκαϊδης, Αρκουλής, Μπαρμπαρίγος, Ζενέλι, Ζίμπερι, Γιάννος, Κορτιάνος, Τζάτζο, Γκέτσι, Σαρηκώστας, Μαλαματένιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου