Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΝΙΚΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ένα πολύ ευχάριστο Σαββατοκύριακο πέρασαν όσοι παραβρέθηκαν στο Corner Sport Cafe και παρακολούθησαν το μίνι τουρνουά Παριανών ακαδημιών ποδοσφαίρου.Ο Νηρέας,ο Μαρπησσαϊκός, ο Αστέρας Μαρμάρων,η Σχολή Ολυμπιακού και η G.F.D. έπαιξαν,διασκέδασαν και αποζημίωσαν τους 200 περίπου θεατές που έδωσαν το παρόν αυτό το διήμερο.Το πρόγραμμα ήταν ιδιόμορφο και κουραστικό -λόγω της διάρκειάς του-για τους γονείς και τους θεατές,αλλά πολύ ευχάριστο για τα παιδιά που αγωνίστηκαν όλοι με όλους και το χάρηκαν με την ψυχή τους!Το Σάββατο το απόγευμα διεξήχθησαν οι αγώνες για την ηλικιακή κατηγορία των under 11.Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας και οι σκόρερ...
G.F.D.-ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (1-3) Πρίφτης - Κυδωνιεύς(2),Ανουσάκης
ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΝΗΡΕΑΣ (3-2) Ζενέλι(2),Ζίμπερι(1) - Ραυτόπουλος,Ζησιμόπουλος             Οι δύο ηττημένοι αγωνίστηκαν μεταξύ τους,ενώ οι δύο νικητές πέρασαν στην επόμενη φάση όπου συνάντησαν τον Αστέρα Μαρμάρων που πέρασε απ'ευθείας.
ΝΗΡΕΑΣ-G.F.D. (2-0) Ζησιμόπουλος,Λουκαϊδης
ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (2-0) Κυδωνιεύς,Ανουσάκης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ-ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (2-0) Αλιπράντης Γ.,Λουρίδης
ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (1-0) Μπαρμπαρίγος
Κάπως έτσι έκλεισε η πρώτη ημέρα με τους τρεις φιναλίστ να σημειώνουν από μία νίκη μένοντας έτσι όλοι ευχαριστημένοι.Είδαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο με εντάσεις,πάθος,όμορφες ενέργειες,αρκετά γκολ,πάρα πολλά δοκάρια και ένα κοινό που δεν σταματούσε να χειροκροτά και να επευφημεί τους νεαρούς αθλητές όλων των ομάδων.
Η σημερινή δεύτερη ημέρα κύλησε ακόμα πιο όμορφα όπου τη σκυτάλη πήραν οι μικρότερες ηλικίες (οι γεννηθέντες από το 2000-2004 χωρισμένοι σε δύο ηλικιακές κατηγορίες)και πρόσφεραν στους θεατές εννέα πολύ συναρπαστικούς αγώνες.Το πρόγραμμα ξεκίνησε-με μια μικρή καθυστέρηση-στις δέκα και μισή και ολοκληρώθηκε στις δυόμιση κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες.Στην κατηγορία των under 7 σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα :
ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ-ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (2-0) Αποστολόπουλος,Ζουμής
G.F.D.-ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (1-2) Σκιαδάς Δ. - Τριβυζάς,Φωκιανός
ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-G.F.D.(1-0) Σπανόπουλος
Η ομάδα του Μαρπησσαϊκού αναδείχτηκε νικήτρια σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία με τις δύο νίκες που σημείωσε.
Στην επόμενη κατηγορία των under 9 διεξήχθησαν έξι αγώνες με τα αποτελέσματα να έχουν ως εξής :
ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ-ΝΗΡΕΑΣ (0-0)
G.F.D.-ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (1-0) Σαρρής Κ.
ΝΗΡΕΑΣ-G.F.D. (1-0) Ζησιμόπουλος
ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (3-1) Γκέτσι,Μπάλιος,Αρκουλής - Ραγκούσης Αντ.
ΝΗΡΕΑΣ-ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (1-2) Ζησιμόπουλος - Γκέτσι,Σπανόπουλος
G.F.D.-ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (0-0)
Η Σχολή Ολυμπιακού αναδείχτηκε νικήτρια σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία μαζεύοντας συνολικά έξι βαθμούς.
Η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση αυτού του μίνι τουρνουά ανήκει στους υπεύθυνους των πέντε ακαδημιών Γιάννη Φωκιανό,Νίκο Παπαδέα,Γιώργο Μοστράτο,Χρήστο Σαρρή και Μιχάλη Παπαδάκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά καθώς και στους γονείς που έδειξαν κατανόηση και βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος.Ευχαριστούμε επίσης τους Νίκο Καρποδίνη και Δημήτρη Πρίφτη που διαιτήτευσαν τα περισσότερα παιχνίδια.Το μεγαλύτερο κέρδος του διημέρου αυτού όμως,ήταν η χαρά και η ικανοποίηση όλων των παιδιών που αγωνίστηκαν και αυτό θα κρατήσουμε για να ανανεώσουμε το ραντεβού μας σε ένα παρόμοιο τουρνουά στις 10 και 11 Απριλίου αυτήν τη φορά στο γήπεδο 5Χ5 του "ΠΑΝΘΕΟΝ".

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/3/10, 8:28 π.μ.

    8a mporousa na kano mia erotisi ?????
    Proponitis toy Panathinaikou dn einai o M. Fournaris ???? h' kano la8os

    Antonis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. cornersportcafe29/3/10, 1:17 μ.μ.

    Ο κοςΜάριος είναι ο προπονητής της G.F.D. φέτος,πολύ σωστά...Αλλά εγώ ανέφερα τους υπεύθυνους διοργανωτές και των 5 ακαδημιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή