Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Προκρίθηκε στα τελικά η Εθνική Παίδων!

Η Εθνική Παίδων νίκησε 2-1 στο γήπεδο της Παναχαϊκής την Φινλανδία και πήρε την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010. Η ελληνική ομάδα, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ (0-1 στο 48΄ από τον Βαϊρίνεν) χάρη στα δύο γκολ του Διαμαντάκου στο 72ο και 78ο λεπτό της αναμέτρησης και να φτάσει πανάξια στη μεγάλη επιτυχία.

Ο Πολωνός διαιτητής της αναμέτρησης Πιασέσκι παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σέφερι, Ο΄Σόγκνεσι, Γιάμα, Σάκσελα, Χελβελάτι, Μπουγαΐδη, Φουρλάνο, Μαυριά, Καπίνο, Μαρινάκη (για τους πανηγυρισμούς στο δεύτερο γκολ της Εθνικής).
ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Καραγκούνης (56΄ Προβατίδης), Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Μπουγαΐδης, Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Καϊμακαμούδης (50΄ Κουσίδης), Μαυριάς, Κατίδης, Σταφυλίδης (70΄ Αριανούτσος)
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Ααλτόνεν, Ο΄Σόγκνεσι, Λατοσάαρι, Σαλόνεν, Μάκελα, Βαϊρίνεν, Σέφερι (78΄ Λάντε), Παανάνεν (41΄ Γιάμα), Σάκσελα, Χελβελάτι, Λαμ (70΄ Μακιγιάρβι)
Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί το Μάιο του 2010 στο Λιχτενστάιν και η κλήρωση των αγώνων θα διενεργηθεί στις 7 Απριλίου στην πόλη Βαντούζ.

Δηλώσεις διεθνών:
Αριανούτσος: «Τα λόγια είναι περιττά. Είμαστε ευτυχισμένοι που η Εθνική Παίδων πάει στα τελικά ύστερα από πολλά χρόνια. Είμαστε μια οικογένεια, δεν θέλουμε να σταματήσουμε τα όνειρα, θέλουμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε και το τρόπαιο γιατί έχουμε καλή ομάδα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου