Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Εθνική Παίδων: Αυστρία-Ελλάδα 2-2

Η Εθνική Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Αυστρίας στο γήπεδο της Αχαϊκής, ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγήθηκε μόλις στο 5΄ χάρη στο γκολ του Ρουγκάλα, όμως η Αυστρία δεν αιφνιδιάστηκε και ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα με τον Μπουρούσιτς. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο σκορ στο 32΄ με χτύπημα πέναλτι του ίδιου παίκτη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ελληνική ομάδα ανέβασε την απόδοσή της και έχασε πολλές ευκαιρίες, με σημαντικότερες εκείνες του Λυκογιάννη (δοκάρι στο 43΄) και του Καϊμακαμούδη (αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 44΄.) Η ισοφάριση για την Ελλάδα ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (84΄) με πέναλτι του Διαμαντάκου (το κέρδισε ο ίδιος από τον Χάφνερ που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα).
Ο Βέλγος διαιτητής του αγώνα Ντελφεριέρ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Βάστιτς, Στάουντεκερ, Λυκογιάννη, Διαμαντάκο και Πολυχρονάκη (δεν αγωνίζεται με Φινλανδία).

Αυστρία: Στρέμπινγκερ, Στάουντεκερ, Τραουνμούλερ, Χάφνερ, Βάστιτς, Στούγκερ, Μπουρούσιτς, Χας (60΄ Ρότερ), Νιούχολντ, Πέτροβιτς, Ρότζμαν (47΄ Σνεγκ)
Ελλάδα: Καπίνος, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Μπουγαΐδης (74΄ Προβατίδης), Πολυχρονάκης, Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Κουσίδης (41΄ Καϊμακαμούδης), Μαρινάκης, Μαυριάς, Κατίδης (62΄ Σταφυλίδης)
Ο τελευταίος αγώνας της Εθνικής Παίδων για την elite round είναι την Τετάρτη 24/03/2010 (11:30, γήπεδο Παναχαϊκής) με αντίπαλο τη Φινλανδία, η οποία ηττήθηκε στο άλλο ματς του 3ου ομίλου από το ΕΪΡΕ, με σκορ 1-0.
πηγή: http://www.epo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου