Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΔΡΑΣΗ!

Με τρεις νέες φιλικές αναμετρήσεις σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες συνέχισε η Σχολή Ολυμπιακού κι αυτό το Σάββατο.Αντίπαλος ήταν η ομάδα του Α.Μ.Ε.Σ.Μαρπησσαϊκού και η αγωνιστική δράση ξεκίνησε στις 17:15 και ολοκληρώθηκε στις 21:00 στο γήπεδο του Corner Sport Cafe.
Στην πρώτη ηλικιακή κατηγορία των under 7 Σχολή Ολυμπιακού και Μαρπησσαϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι με   (4-4) σε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι.Ο Μπάλιος Β. σημείωσε 3 τέρματα και ένα ο Σπανόπουλος. Για τη Σχολή μας αγωνίστηκαν οι:Βλάχος Ν.,Μπάλιος Β.,Μπάλιος Θ.,Λόκα Κρ.,Ταντάνης Μ., Πετρόπουλος Γ.,Σπανόπουλος Γρ.,Αρκουλής Μ. και Σιμόπουλος Ν.
Στην δεύτερη ηλικιακή κατηγορία των under 9 η ομάδα μας επικράτησε εύκολα με (7-1) μετά από πάρα πολύ καλή εμφάνιση με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκέτσι Γ. που σκόραρε πέντε φορές,ενώ δύο τέρματα σημείωσε ο Μαλαματένιος Β..Η Σχολή Ολυμπιακού αγωνίστηκε με τους:Σιφναίο Μ.,Τόσκα Κρ.,Αρκουλή Μ.,Σκούρτη Θ.,Γκέτσι Γ.,Φαρούπο Αλ.,Σπανόπουλο Γρ.,Μπάλιος Β.,Δροσόπουλο Αντ., Μαλαματένιο Β.και Ζουμή Β..
Στους μεγαλύτερους και την ηλικία των under 11 μετά από ένα πραγματικό ντέρμπυ η Σχολή μας έδειξε χαρακτήρα νικητή και επικράτησε με (6-5) αποδίδοντας πολύ όμορφα κατά διαστήματα.Εδώ πρωταγωνιστής αναδείχτηκε ο Ζίμπερι με τα τρία τέρματα που πέτυχε,ενώ από ένα σημείωσαν οι Μπαρμπαρίγος,Τσορέι και Μαλαματένιος Γρ..Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι:Ζότος Κ., Μπερσάκου Α.,Ζουμής Β.,Τριπολιτσιώτης Π.,Μπαρμπαρίγος Στ.,Τσορέι Μ.,Ζίμπερι Υ.,Γιάννος Σπ., Μαλαματένιος Γρ.και Βλάχος Σ..
Αξίζει να αναφερθούμε στην παρουσία των παιδιών της Μάρπησσας που βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο,ενώ φαίνεται ότι το Δ.Σ. του Μαρπησσαϊκού έχει ρίξει μεγάλο βάρος στις ακαδημίες μιας και έχει καταφέρει να προσελκύσει μεγάλο αριθμό παιδιών και πριν λίγες ημέρες τα εφοδίασε με νέο αθλητικό υλικό προσφορά του "Ξυλόφουρνου".Στα...της Σχολής μας,συνεχίστηκαν οι προπονήσεις την Κυριακή και μέσα στο Μάρτιο θα προστεθούν έξτρα μεσοβδόμαδες ώρες προπονήσεων αφού τα Σαββατοκύριακα πλέον θα αρχίζουν να γεμίζουν από αγωνιστικές δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου