Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΑΝΟΥΤΣΟΥ!

Βραβεία Mini Football News: Η ποδοσφαιρική ανάπτυξη γιορτάζει...

Σαν μια γέφυρα που ενώνει το ποδοσφαιρικό αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου με το σήμερα αλλά και το χθες, το Mini Football News φάνηκε πιστό στο ραντεβού με τους κορυφαίους των αγωνιστικών δρώμενων εντός αλλά και εκτός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων. Σ’ αυτό το πλαίσιο διοργάνωσε και φέτος τη γιορτή του έχοντας στο πλευρό του την INTERAΜERICAN και με επίκεντρο τις βραβεύσεις των καλύτερων του ποδοσφαίρου μας σε όλες τις μορφές και ηλικίες του αθλήματος.
Το περιοδικό της ανάπτυξης λοιπόν, το εκδοτικό μετερίζι που για περισσότερα από 12 χρόνια υπηρετεί πιστά και αδιάκοπα το χώρο του ποδοσφαίρου σε κάθε του μορφή, φιλοξένησε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου σε συνεργασία με την INTERAΜERICAN (Γραφείο Αθήνας, Διευθυντής: Δημήτρης Φαραντούρης) μεγάλη αθλητική εκδήλωση (Ξενοδοχείο Metropolitan, Λεωφ. Συγγρού 385) για να τιμήσει τους κορυφαίους του ποδοσφαίρου με ιδιαίτερο βάρος στους πρωτεργάτες των υποδομών, αλλά και όλους εκείνους που με την παρουσία τους σφράγισαν το μέλλον αλλά και το παρόν του "βασιλιά των σπορ".
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τους βραβευθέντες, μεταξύ άλλων και ο πρώην υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, οι βουλευτές Γιώργος Ανατολάκης (ΛΑ.Ο.Σ.) και Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος (Ν.Δ.), ο αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ Στέλιος Σφακιανάκης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αντώνης Αντωνιάδης, ο τεχνικός σύμβουλος των σχολών του Ολυμπιακού Γιώργος Αμανατίδης, ο πρόεδρος του εκπαιδευτικού συμβουλίου της ΟΠΠΕ Γιώργος Συναδινός και πλήθος αθλητών και παραγόντων με σημαντική προσφορά στην ενίσχυση των ελληνικών υποδομών.
Όλοι οι τιμώμενοι στάθηκαν στη σημασία της αξιοποίησης και της οργάνωσης της ποδοσφαιρικής ανάπτυξης στη χώρα μας επισημαίνοντας πως είναι μοναδική διέξοδος για να παραμείνει το άθλημα σε υψηλό επίπεδο να καταφέρει να μετατρέψει σε ολοκληρωμένους ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου το τεράστιο πρωτογενές ακατέργαστο ταλέντο που ανακαλύπτεται σε κάθε γωνιά της χώρας.
Μεταξύ άλλων,βραβεύσεις διακριθέντων έλαβαν:
Ο Χρήστος Αριανούτσος αρχηγός της Εθνικής ομάδας Παίδων – Ολυμπιακός. Τη βράβευση έκανε ο Βουλευτής Πειραιά και πρώην άσος των ερυθρολεύκων Γιώργος Ανατολάκης.


πηγή :http://www.mfn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου