Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ


Με το πλούσιο κοινωνικό του έργο για θέματα που αφορούν την βία στα γήπεδα, τα ναρκωτικά, τα σύγχρονα προβλήματα των νέων,o Αντώνης Αντωνιάδης συνεισέφερε και εξακολουθεί να συνεισφέρει ουσιαστικά στην κοινωνία, τον αθλητισμό και τη νεολαία.

Στην αυτοβιογραφία του, παρουσιάζει απλά και γλαφυρά τον πραγματικό εαυτό του και παρέχει ένα ελκυστικό πρότυπο προς μίμηση στη νεολαία που το έχει ιδιαίτερη ανάγκη στη σημερινή δύσκολη εποχή μας.
Το παράδειγμά του επιβεβαιώνει ότι με μεράκι, θέληση, σκληρή δουλειά και προσεκτικά βήματα είναι δυνατόν κάθε νέος να επιτύχει στη ζωή του, αξιοποιώντας τις αρετές, το ταλέντο και τις δεξιότητες του.
Ο συγγραφέας του βιβλίου Κώστας Μπλιάτκας, διακεκριμένος δημοσιογράφος με μεγάλη εμπειρία στο αθλητικό ρεπορτάζ, επιχείρησε και πέτυχε να μας δώσει με ιδιαίτερη επιτυχία την αυτοβιογραφία ενός θρυλικού ποδοσφαιριστή του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί με τις μεγάλες επιτυχίες και την Ευρωπαϊκή ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου
Ξεκινώντας από την Ασπίδα Ξάνθης το 1962 έφτασε να αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού και της εθνικής Ελλάδας στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου, ενώ αγωνίστηκε και στη μικτή Ευρώπης. Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία περιλαμβάνονται στην επίσημη αυτοβιογραφία του Αντώνη Αντωνιάδη «Ο ψηλός», που επιμελήθηκε ο γνωστός αθλητικογράφος Κώστας Μπλιάτκας και παρουσιάζεται στην Πάρο την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στην καφετέρια "Πάνθεον".
Κι όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει επανειλλημένες φορές:" Είχα την τιμή να παίξω σε όλα τα γήπεδα του πλανήτη με τις περγαμηνές και με την πορεία που είχα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου