Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ


Μετά από ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι η Σχολή Ολυμπιακού Πάρου αναδείχτηκε ισόπαλη με τον Αστέρα Μαρμάρων με σκορ (7-7) στην ηλικιακή κατηγορία  των under12(6Χ6).
Αν και ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό (4-0) στα πρώτα δέκα λεπτά,ο Αστέρας αντέδρασε και προηγήθηκε με  (7-6) για να ισοφαρίσει λίγο πριν το τέλος η ερυθρόλευκη ακαδημία.Αξίζουν αναφοράς τα 11 δοκάρια που είχε η Σχολή Ολυμπιακού καθώς και η πολύ καλή παρουσία της ακαδημίας των Μαρμάρων που έδωσε το πρώτο της αγώνα στη φετινή σεζόν με προπονητή τον Γιάννη Φωκιανό.Σκόρερ του Αστέρα Μαρμάρων ήταν ο Λουρίδης(4),Αλιπράντης Γ.,Σάμιος και Θαλασσινός .
Με τη Σχολή Ολυμπιακού αγωνίστηκαν οι : Ζότος,Σιφναίος,Τόσκα,Μαλαματένιος Β.,Μπάλιος Β.,Αρκουλής,Γκέτσι,Τσορέι, Δαβερώνας,Μαλαματένιος Γρ.,Μπερσάκου,Ζενέλι,Μπαρμπαρίγος,Ζίμπερι,Βλάχος Σ. και Σπανόπουλος. Σκόραραν οι :Τσορέι(2),Μπερσάκου(3),Μπαρμπαρίγος και Μαλαματένιος Γρ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν 25 περίπου άτομα.Οι δύο ακαδημίες ανανέωσαν το ραντεβού τους για ακόμα ένα φιλικό μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο,αυτήν τη φορά 8Χ8,στο δημοτικό στάδιο Πάρου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου