Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Πλήρη δραστηριότητα για τα τμήματα υποδομών του ΝΗΡΕΑ



Με πολλούς αγώνες των τμημάτων υποδομών του Α.Μ.Ε.Σ.Νηρέα συνεχίστηκε το πρωτάθλημα Παριανών ακαδημιών. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 23 Φλεβάρη δύο τμήματά μας αναμετρήθηκαν με την ομάδα του Μαρπησσαϊκού. Το τμήμα των ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ (γεν.2004-05) ηττήθηκε με (6-2) στο γήπεδο 5Χ5 της Μάρπησσας με τους Κολυδά και Ταντάνη να σημειώνουν τα τέρματα του Νηρέα. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Σιφναίος, Μπαφίτης Αρ., Μπαφίτης Δ., Θωμόπουλος, Μπάλιος Θ., Πετρόπουλος, Κεφάλας Μ., Κεφάλας Σπ., Παναγιωτόπουλος και Βοσινάκης Αλ.. Είχε προηγηθεί νωρίτερα αγώνας για το τμήμα των ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ (γεν.2000-01) στο γήπεδο των Μαρμάρων όπου Νηρέας και Μαρπησσαϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι (1-1) με σκόρερ τον Γκέτσι για την ομάδα μας, ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι: Μιναστίρε, Αρκουλής, Ζουμής, Τσούκε, Μπάλιος Β., Σπανόπουλος, Ντιαμάντι, Αλιπράντης Λ., Χριστόφορος και Καραχάλιος.
Την Κυριακή 24 Φλεβάρη ο Νηρέας υποδέχτηκε την ομάδα του Α.Ο.Πάρου στις νέες του προπονητικές εγκαταστάσεις και έγιναν δύο πολύ όμορφά παιχνίδια. Για το τμήμα των ΤΖΟΥΝΙΟΡ (γεν.2002-03) η πολύ καλή ομάδα του Α.Ο.Π. επικράτησε εύκολα (3-11) με τους Βράπι, Σπανόπουλο και Πιερτζοβάνη να σκοράρουν για λογαριασμό του Νηρέα ενώ αγωνίστηκαν και οι: Μιναστίρε, Ζέκα, Σιμόπουλος, Τοντόροφ, Αρκουλής, Ντούσι, Αμπεντινάι, Νομικός, Νίνος, Ρεσουλάι, Σινιόρι και Καρποδίνης. Ακολούθησε ο αγώνας των ΜΠΑΜΠΙΝΙ (γεν.2006-07) όπου ο Νηρέας επικράτησε (6-5) μετά από έναν πολύ διασκεδαστικό αγώνα. Τρία γκολ σημείωσε ο Καπατσούλιας και από ένα οι: Ντζαουπάι, Σπανός, Δαβερώνας. Με τα Μπαμπινάκια μας συμμετείχαν ακόμα οι: Τριπολιτσιώτης Χρ., Ρόκου, Μπαφίτης Ι., Βοσινάκης Π., Ζουμής, Πετρόπουλος Π., Αδάμ, Σκουρλάτος, Μελανίτης.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου ο Νηρέας υποδέχτηκε την ακαδημία του Πάνθεον σε δύο αναμετρήσεις. Στην κατηγορία των ΤΖΟΥΝΙΟΡ η ομάδα του Πάνθεον επικράτησε (4-1) με τον Καρποδίνη να σκοράρει για λογαριασμό του Νηρέα, ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι: Μιναστίρε, Ζέκα, Σιμόπουλος, Τοντόροφ, Αρκουλής, Ντούσι, Αμπεντινάι, Ρούσσος Γ., Νίνος, Ρεσουλάι, Σινιόρι και Σπανόπουλος. Στην κατηγορία των ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες (2-2) μετά από ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι. Μπάλιος και Κολυδας πέτυχαν τα δύο τέρματα του Νηρέα ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι: Σιφναίος, Μπαφίτης Αρ., Μπαφίτης Δ., Θωμόπουλος, Μπάλιος Θ., Πετρόπουλος, Κεφάλας Μ., Κεφάλας Σπ., Παναγιωτόπουλος, Λίκα, Τσαντουλής, Ζελενίτσα, Κούτσι και Βοσινάκης Αλ..

Το Σάββατο τα τμήματα υποδομών του Νηρέα αγωνίζονται σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες:
Τα ΜΠΑΜΠΙΝΙ στις 10:30 στο Δημ.γήπεδο των Μαρμάρων με τον Αστέρα, τα ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ στις 17:00 στο Δημ. Στάδιο Πάρου με τον Α.Ο.Π. και οι ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ στις 15:30 στο Δημ. Στάδιο Πάρου με τον Α.Ο.Π. Τέλος, το Σάββατο η ομάδα ΝΕΩΝ του Νηρέα υποδέχεται στα Μάρμαρα τον Α.Ο.Πάρου στις 13:00 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων, ενώ την Κυριακή το τμήμα ΠΑΙΔΩΝ του Νηρέα θα μεταβεί στην Νάξο όπου στις 15:30 αντιμετωπίζει την ομάδα του Π.Α.Σ., επίσης για το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Κ.
Πλήρη, λοιπόν, η δραστηριότητα όλων των τμημάτων υποδομών του Νηρέα αυτό το Σαββατοκύριακο και ευχόμαστε να έχουν όλοι καλούς αγώνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου