Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Συνεχίζουν απτόητοι οι μικροί!

Τρεις αγώνες έδωσαν την περασμένη εβδομάδα τα τμήματα υποδομής του Νηρέα για το Παριανό πρωτάθλημα και με άλλους τέσσερις συνεχίζεται η δραστηριότητά τους αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο 23/3 το τμήμα των Μπαμπίνι αντιμετώπισε στα Μάρμαρα τον τοπικό Αστέρα και επικράτησε (5-2) με σκόρερ του Ντζαουπάι (2), Σπανό, Καπατσούλια, Δαβερώνα. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τριπολιτσιώτης Μ. Χρ., Τριπολιτσιώτης Β. Χρ., Μελανίτης, Ζουμής, Αδάμ, Βοσινάκης Π., Ρούσσος Φ.

Την ίδια ημέρα το τμήμα των Προτζούνιορ υποδέχτηκε την Αλυκή και επικράτησε (5-4) χάρη σε τέρματα των Ταντάνη(4) και Θωμόπουλου. Με τον Νηρέα αγωνίστηκαν ακόμα οι: Σιφναίος, Παναγιωτόπουλος, Βοσινάκης Αλ., Λίκα, Κεφάλας Μ., Κεφάλας Σπ., Κοβάτσι, Ζουλάλι, Μπάλιος, Κολυδάς, Μπαφίτης Δ., Πετρόπουλος, Ζελενίτσα, Τσαντουλής, Μαλαματένιος, Κούτσι. Επίσης το Σάββατο, το τμήμα των Προπάιδων υποδέχτηκε την Αλυκή και ηττήθηκε με (3-4). Τα γκόλ του Νηρέα πέτυχαν οι Χριστόφορος, Μπάλιος, Αλιπράντης Λ., ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι: Κουτσαυτάκης, Πιερτζοβάνης, Ρούσσος Γ., Ζουμής Θ., Βράπι, Γκέτσι, Καραχάλιος, Τσούκε και Σπανόπουλος.
Τέλος, την περασμένη Κυριακή η ομάδα Παίδων του Νηρέα ηττήθηκε (3-1) από τον Α.Ο.Πάρου για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων. Σκόρερ για τον Νηρέα ήταν ο Ντούσι, ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι: Ζότος, Τζάτζο, Τριπολιτσιώτης, Τσούκε, Σιφναίος, Τσενάι, Χασάνι, Ζίμπερι, Τζανακόπουλος, Βιτζηλαίος και σαν αλλαγή οι Μπάλιος και Καραχάλιος.

foto by Robert
Αναλυτικά παρακάτω το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομών του Νηρέα για τις 30 & 31 Μαρτίου:
ΜΠΑΜΠΙΝΙ:
Νηρέας – Αλυκή, Κυριακή 11:30, προπονητικό Νηρέα(Αγροκήπιο)
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ:
Νηρέας – ΜαρπησσαΪκός, Σάββατο 12:00, προπονητικό Νηρέα(Αγροκήπιο)
ΤΖΟΥΝΙΟΡ:
Νηρέας – Αλυκή, Κυριακή 12:30, προπονητικό Νηρέα(Αγροκήπιο)
ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ:
Νηρέας – ΜαρπησσαΪκός, Σάββατο 12:00, προπονητικό Νηρέα(Αγροκήπιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου