Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Με 4 ματς συνέχισαν τα τμήματα υποδομών του Νηρέα!

Ο χορός των αγώνων άρχισε την Παρασκευή 15/03 με αντίπαλο τον Αστ.Μαρμάρων στο προπονητικό γήπεδο του Νηρεά. Η ομάδα της Νάουσας παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο επικράτησε (11-4) στην κατηγορία των Προπαίδων χάρη σε τέρματα των: Χριστόφορου 4, Μπάλιου 4, Καραχάλιου 2, Γκέτσι. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Κουτσαυτάκης, Ζουμής Θ., Αρκουλής, Αλιπράντης Λ., Τσούκε.
Το Σάββατο ο Νηρέας υποδέχτηκε τους μικρούς του Μαρπησσαϊκού σε δύο κατηγορίες. Στην κατηγορία των Μπαμπίνι με χατ-τρικ του Ντζαουπάι και ένα γκολ του Καπατσούλια η ομάδα μας επικράτησσε (4-1). Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Τριπολιτσιώτης, Δαβερώνας, Ζουμής Γ., Σπανός, Ρόκου, Μπαφίτης, Βοσινάκης Π., Μελανίτης, Σκαρλάτος, Αδαμ, Ρούσσος Φ., Πετρόπουλος Π..
Ακολούθησε το τμήμα των Τζούνιορ όπου Νηρέας και Μαρπησσαϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι (2-2) μετά από ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι. Οι Πιερτζοβάνης και Βράπι σκόραραν για τον Νηρέα, ενώ αγωνίστηκαν οι: Μιναστίρε, Ντούσι, Νίνος, Καρποδίνης, Ρεσουλάι, Σινιόρι, Σπανόπουλος, Ρούσσος Γ., Σιμόπουλος, Ζέκα, Αρκουλής. Τέλος, την Κυριακή ο Νηρέας υποδέχτηκε των Αστ.Μαρμάρων για το τμήμα των Προτζούνιορ όπου γνώρισε την ήττα με (3-7) με τους Ταντάνη και Κολυδά(2) να σκοράρουν για την ομάδα μας. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Σιφνάιος, Λίκα, Τσαντουλής, Ζουλάλι, Κεφάλας Μ., Κεφάλας Σπ., Πετρόπουλος, Κούτσι, Παναγιωτόπουλος, Ζελενίτσα, Μπάλιος, Βοσινάκης, Θωμόπουλος, Μαλαματένιος.
Το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομών του Νηρέα αυτή την εβδομάδα έχει ως εξής:
ΜΠΑΜΠΙΝΙ:
Αστ.Μαρμάρων - Νηρέας, Σάββατο 11:30, Δημοτικό γήπεδο Μαρμάρων 
ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ:
Νηρέας - Αλυκή , Σάββατο 15:00, προπονητικό Νηρέα(Αγροκήπιο)
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ:
Νηρέας - Αλυκή, Σάββατο 16:30 , προπονητικό Νηρέα(Αγροκήπιο)
Επίσης, την Κυριακή στις 15:00 η ομάδα Παίδων του Νηρέα αντιμετωπίζει τον Α.Ο.Πάρου στο Δημοτικό στάδιο Πάρου για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων της Ε.Π.Σ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου