Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Στα γήπεδα οι μικροί αναστενάζουν!!!


Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα ακαδημιών για τον Νηρέα το περασμένο Σάββατο με δύο αγώνες στο Δημοτικό στάδιο Πάρου με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο.Πάρου στις κατηγορίες Προτζούνιορ και Προπαίδες.  Η ομάδα του Α.Ο.Π. ήταν ανώτερη και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες και σημείωσε δύο εύκολες νίκες. Στο τμήμα των ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ο Νηρέας ηττήθηκε με 9-0, αλλά αξίζει να αναφερθεί ότι όσα παιδιά συμμετείχαν διασκέδασαν δίχως-όπως είναι φυσιολογικό-να τους επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα. Με τον Νηρέα αγωνίστηκαν οι: Σιφναίος, Μπαφίτης Αρ., Μπαφίτης Δ., Θωμόπουλος, Πετρόπουλος, Λίκα, Κολυδάς, Ταντάνης, Βοσινάκης και Ζουλάλι. Στο τμήμα των ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ο Α.Ο.Π. επικράτησε με 6-2 με τους Σπανόπουλο και Χριστόφορο να σκοράρουν για τον Νηρέα. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Κουτσαυτάκης, Ζουμής, Τσούκε, Καραχάλιος, Μπάλιος, Πιερτζοβάνης και Αλιπράντης Λ.
Το παιχνίδι των Μπαμπίνι με αντίπαλο τον Αστέρα στα Μάρμαρα που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή αναβλήθηκε λόγω βροχής και είναι προγραμματισμένο για αυτό το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομών του Νηρέα αυτή την εβδομάδα:
ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ:
Νηρέας - Αστ.Μαρμάρων , Παρασκευή 15:30, προπονητικό Νηρέα(Αγροκήπιο)
ΤΖΟΥΝΙΟΡ:
Νηρέας – Μαρπησσαϊκός, Σάββατο 13:00, προπονητικό Νηρέα(Αγροκήπιο)
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ:
Νηρέας - Αστ.Μαρμάρων, Κυριακή 12:00 , προπονητικό Νηρέα(Αγροκήπιο)
ΜΠΑΜΠΙΝΙ:
Νηρέας – Μαρπησσαϊκός, Σάββατο 11:30, προπονητικό Νηρέα(Αγροκήπιο)
Αστ.Μαρμάρων - Νηρέας, Κυριακή 17:00, Δημοτικό γήπεδο Μαρμάρων 
Επίσης, την Κυριακή στις 09:45 η ομάδα Παίδων του Νηρέα υποδέχεται το Φιλώτι στο Δημοτικό στάδιο Πάρου για το πρωτάθλημα Παίδων της Ε.Π.Σ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου