Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΣΟΦΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SPORT CYCLADES...που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ'όψιν!

Εμεις προτεινουμε… Η αποφαση ειναι δικη σας! 

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και θα γίνουν ακόμα δυσκολότεροι.
Τα αθλητικά σωματεία του νομού μας δεν ήταν δυνατό να μην επηρεαστούν κι αυτά αρνητικά. Δεν είναι κρυφό ότι αρκετά ποδοσφαιρικά σωματεία μας έχουν δηλώσει – προφορικώς και γραπτώς – πως δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις ανάγκες τους και ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Δεδομένου λοιπόν, της κρίσιμης αυτής κατάστασης θέτουμε τις προτάσεις που κάνουμε στην ΕΠΣ Κυκλάδων προς δημόσια ανοιχτή συζήτηση.
1. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Προτείνουμε να έρθει η ΕΠΣ Κυκλάδων σε συνεννόηση με την ακτοπλοϊκή εταιρία, που εξυπηρετεί τα περισσότερα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια, ζητώντας της να γίνει μέγας χορηγός του πρωταθλήματος . Να δώσει το όνομα της εταιρείας στο πρωτάθλημα, να διαφημίζεται αυτή η εταιρεία μέσα στα γήπεδα, αλλά και μέσω ιματισμού των ομάδων.
Με αυτό τον τρόπο μπορεί η ΕΠΣ Κυκλάδων να ζητήσει μηδενικά εισιτήρια για τις ομάδες της ή να πάρει εισιτήρια σε πολύ χαμηλή τιμή.
2. Ανοιχτός διαγωνισμός σε ξενοδοχειακές μονάδες, ώστε όσες ομάδες χρειάζεται να διανυκτερεύσουν, να πετύχουν χαμηλές τιμές.
3. Το ίδιο προτείνουμε για τα εστιατόρια και για τις μετακινήσεις των ομάδων, στα εκτός έδρας παιχνίδια, από τα λιμάνια στα γήπεδα και αντιστρόφως.
Επιπροσθέτως, θέλουμε να τονίσουμε ότι τα σωματεία δεν αιμορραγούν οικονομικά μόνο στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά και στα εντός. Αναφερόμαστε, βέβαια, στη διαιτησία.
Μπορεί η αμοιβή των διαιτητών, επιφανειακά, να είναι μικρή, στην ουσία όμως τα σωματεία χρεώνονται με αρκετά μεγάλα ποσά. Τις περισσότερες φορές αυτά που χρεώνονται, δεν ανταποκρίνονται και στα πραγματικά έξοδα των διαιτητών.
Προτείνουμε η ΕΠΣ Κυκλάδων να κάνει ένα πιο λεπτομερή έλεγχο στο εξοδολόγιο των διαιτητών, προτείνοντας τους να χρησιμοποιούν τις εκπτώσεις που θα’ χει κανονίσει η ΕΠΣ Κυκλάδων για τα σωματεία της.
Οι προτάσεις μας αυτές τίθενται σε ανοιχτό διάλογο, ώστε να συμπληρωθούν, να μετατραπούν ή και να αυξηθούν, με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα των σωματείων μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου