Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΓΕΜΑΤΗ ΦΙΛΙΚΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Με αγωνιστική δραστηριότητα για τέσσερα από τα πέντε τμήματα του "ΝΑΟΥΣΑ 2010" πέρασε η χθεσινή μέρα για τις ακαδημίες του Α.Μ.Ε.Σ.Νηρέα. Η ομάδα της Νάουσας φιλοξένησε το πρωί την ακαδημία του Α.Μ.Ε.Σ.Μαρπησσαϊκού και το απόγευμα φιλοξενήθηκε από τον Α.Ο.Πάρου. Η παρουσία παιδιών και γονέων ήταν μεγάλη και το κλίμα ανάμεσα στις ομάδες πάρα πολύ καλό. Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτά τα φιλικά παιχνίδια αξιολογούμε την δυναμικότητα των παιδιών και τις δυνατότητες(ηλικιακές) που έχει κάθε Παριανή ακαδημία ώστε να προχωρήσουμε στην δημιουργία ενός αξιόλογου πρωταθλήματος ακαδημιών.

Το τμήμα Μπαμπίνι άνοιξε την αυλαία των αναμετρήσεων με τον Μαρπησσαϊκό σε ένα παιχνίδι επίδειξης 15 λεπτών. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν ήταν στην πλειοψηφία τους γεννηθέντα το 2005-06 και ήταν το πρώτο παιχνιδάκι που έδωσαν μετά από προπονήσεις τριών μηνών. Ένα γκολ πέτυχε ο Μαρπησσαϊκός κερδίζοντας (1-0) και το πανηγύρισαν και οι δύο ομάδες! Όλοι οι λιλιπούτειοι άσοι στο τέλος αποθεώθηκαν από τον κόσμο. Οι Μπαμπίνι του Νηρέα που έδωσαν το παρθενικό τους παιχνίδι ήταν οι: Μπίτσι Α., Δαβερώνας Μ., Πετρόπουλος Π., Τριπολιτσιώτης Χρ., Ταντάνης Μ., Κορτιάνος Μ., Μαλαματένιος Θ., Καπατσουλιάς Ν. και Κολυδάς Γ..

Το τμήμα Μίνι πήρε τη σκυτάλη και μετά από το ισόπαλο πρώτο ημίχρονο κατάφερε τελικά να επικρατήσει επί της Μάρπησσας με (2-0) παίζοντας παρα πολύ καλά κατά διαστήματα. Σκόρερ για την ομάδα του Νηρέα ήταν οι συνήθεις ύποπτοι Καρποδίνης και Σιμόπουλος. Ο Καρποδίνης σκόραρε ένα πολύ όμορφο τέρμα, έδωσε την ασίστ για το δεύτερο και ήταν ο MVP για την ομάδα των Μίνι. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Γιατράς Γ., Ζουμής Θ., Ρούσσος Γ., Ρούσσος Α., Λόκα Κρ., Λόκα Γκ., Σούκου Μ., Πιερτζοβάνης Αλ. και Μπάλιος Θ..
Τη σειρά των φιλικών με τον Μαρπησσαϊκό έκλεισε το τμήμα των προ-Τζούνιορ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ως προς τη διακύμανση του σκορ. Ο Μαρπησσαϊκός πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με (3-0), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν τα πάνω κάτω. Ο Νηρέας έκανε ολοκληρωτική αντεπίθεσή πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα, ενώ ο Μαρπησσαϊκός σημάδευε τα δοκάρια. Τελικό αποτέλεσμα (4-3) υπέρ της ομάδας της Νάουσας, μια νίκη που πανηγυρίστηκε δεόντως από τα παιδιά. Το έναυσμα για την ανατροπή έδωσε ο Γκέτσι σημειώνοντας δύο τέρματα, ο MVP του αγώνα και πανταχού παρών Μπάλιος σημείωσε το 3ο γκολ(έδωσε και δυό ασίστ), ενώ το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Μαλαματένιος με απ'ευθείας χτύπημα φάουλ. Σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Καραχάλιου στη θέση του τερματοφύλακα μιας και αγωνίστηκε για πρώτη φορά. Με την ομάδα του Νηρέα αγωνίστηκαν οι: Γκέτσι Γ., Καραχάλιος Δ., Τριπολιτσιώτης Δ., Μπάλιος Β., Σκούρτης Θ., Μαλαματένιος Β., Τόσκα Κρ., Αρκουλής Μ., Ζουμής Β., Δροσόπουλος Αντ., Κουτσαυτάκης Μ., Σπανόπουλος Γρ. και Αλιπράντης Κ..

Το απόγευμα διεξήχθει ένα πολύ σημαντικό φιλικό για την ομάδα των Πάιδων στο γήπεδο της Παροικιάς με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του Α.Ο.Πάρου. Το παιχνίδι αυτό έδωσε τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να αγωνιστούν και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την αγωνιστική τους κατάσταση. Το παιχνίδι ήταν πολύ ανοικτό και η ομάδα του Νηρέα ελαφρώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο ευτύχησε να προηγηθεί στα πρώτα λεπτά με γκολ του Μενέγου μετά από εξαιρετική ασίστ του Ζενέλι. Ο Α.Ο.Π. ισορρόπησε το παιχνίδι και σε μια αντεπίθεση κέρδισε πέναλτι, αλλά αστόχησε στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι ενώ ο Καρποδίνης απέκρουσε εντυπωσιακά στην επαναφορά. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα της Παροικιάς ισοφάρισε μετά από λάθος της άμυνας του Νηρέα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο.Πάρου μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε με (1-2), ο Νηρέας έχασε αρκετές ευκαιρίες και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα εξαιρετικής ομορφιάς τέρμα του Μετάι με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο ίδιος παίκτης(κορυφαίος της αναμέτρησης) έβγαλέ και την ασίστ στον Κουτσίκου για να γράψει το τελικό (3-2).Οι παίδες που αγωνίστηκαν με τον Νηρέα ήταν οι: Καρποδίνης Κ., Αλιπράντης Γ., Μαθιέλλης Αλ., Ζίμπερι Υ., Μπερσάκου Α., Μετάι Κ., Τσορέι Μ., Τριπολιτσιώτης Γ., Μενέγος Π., Ζενέλι Ελ., Μπαρμπαρίγος Στ., Ρούσσος Δ., Ζουμής Λ., Μαρτίνι Κλ., Χασάνι Μ., Κουτσίκου Μ., Ραυτόπουλος Γ., Παγώνης Δ., Οικονόμου Εμμ., Μαθιέλλης Φ.και Τριπολιτσιώτης Π.. Μετά το τέλος του αγώνα το τήμα των Τζούνιορ έκανε προπόνηση στο γήπεδο της Παροικιάς κλείνοντας έτσι μια γεμάτη...Αθλητική Κυριακή για όλα τα τμήματα του "ΝΑΟΥΣΑ 2010".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου