Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Το διαβάσαμε στο SportCyclades,μας άρεσε και το αναδημοσιεύουμε

ΠΡΟΤΑΣΗ
Σχετικά με το αφιέρωμα στον Αστέρα Μαρμάρων από το sportparos

                    (Οι εργασίες στο γήπεδο του Αστέρα)
Το σημερινό άρθρο του έγκριτου δημοσιογράφου για τον Αστέρα είναι άψογο και πιστεύω ότι αντικατοπτρίζει ακριβός την εικόνα του σωματείου που είμαι πνευματικά δεμένος.
Το μεγαλύτερο πλήγμα στην ψυχολογία όλων στον σύλλογο ήταν η απρόσμενη ποινή, όχι ότι ο Αστέρας είχε βάλει βλέψεις για πρωτάθλημα αλλά ήταν αυτές οι δύο συγκυρίες που αναφέρει το sport-paros,
1ον βαθμοί χαμένοι από ένα ανθρώπινο λάθος και λέω ανθρώπινο γιατί πολύ απλά το σκορ ήταν ήδη 4-1 και παιζόταν το τελευταίο 10λεπτο. και
2ον αλλά όχι τόσο σημαντικός λόγος για εμένα ήταν η αλλαγή έδρας.
Τώρα όσο αφορά την συνένωση, είμαι υπέρ, όπως η πλειοψηφία απλά δεν βρίσκετε η φόρμουλα τόσα χρόνια και ο καθαρός διάλογος.
Εγώ έχω να κάνω άλλη μία πρόταση που είναι.
Ίδρυση ενός νέου Αθλητικού Ομίλου ΜΟΝΟ, και κατάργηση των ποδοσφαιρικών τμημάτων του Αστέρα και του Μαρπησσαϊκού ως πρώτη φάση, έτσι τα ποδοσφαιρικά τους τμήματα μεταφερθούν στο νέο σωματείο π.χ. «Α.Ε. Πάρου» και ο Αστέρας αλλά και ο Μαρπησσαϊκός να παραμένουν Μ.Ε.Α.Σ. κρατώντας τα πολιτιστικά τους δρώμενα και αν θέλουν, ο μεν Αστέρας το γυναικείο βόλεϊ ή βόλεϊ γενικότερα και ο Μαρπησσαϊκός το Μπάσκετ.
Αυτή η νέα ομάδα, π.χ. η ’Α.Ε. Πάρου’ να είναι ο προπομπός για να απορροφήσει τα ποδοσφαιρικά τμήματα ή έστω τις ανδρικές ομάδες του ΑΟΠ και του Νηρέα και να είναι ο Αντιπρόσωπος του νησί μας προς τα έξω.
Επίσης για τα παιδία που θα μείνουν χωρίς αθλητική στέγη να δημιουργηθούν ομάδες από Πάρο και Αντίπαρο (όπως στα mudialito 5x5, 8x8, 11x11 κλπ) και να γίνετε τουρνουά (τοπικό πρωτάθλημα), ίσος με την αιγίδα του ΔΟΝΑ.
Βασική προϋπόθεση και μοναδική να είναι, αυτές ο ομάδες να έχουν δηλώσει προπονητή,
έτσι μέσα από αυτό το τουρνουά θα επιτυγχάνουμε,
1ον Ανέξοδο πρωτάθλημα μιας και δεν θα υπάρχουν ταξίδια, ξενόφερτες διαιτησίες αλλά και ‘επαγγελματίες ποδοσφαιριστές’,
2ον Περισσότερη συμμετοχή γιατί θα βρουν χώρο να παίζουν όλα τα παιδιά και θα μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο τους και
3ον περισσότερο κόσμο στις κερκίδες μιας και οι ώρες των αγώνων θα είναι αυτές που πρέπει να είναι και όχι Κυριακή, 9 και 10 το πρωί.

Ευχαριστώ
Ντόλκας Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου