Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - Α.Ο.ΠΑΡΟΥ

Για πρώτη φορά φέτος τέθηκαν αντιμέτωπες οι ακαδημίες του Α.Ο.Πάρου με την Σχολή μας και έδωσαν τρία φιλικά παιχνίδια στις ηλικιακές κατηγορίες των under 7,9 και 11...

under 7 (γήπεδο Corner)
Η Σχολή μας σε αυτήν την κατηγορία ηττήθηκε με (3-1) σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που μας χάρισαν οι λιλιπούτειοι άσοι και των δύο ακαδημιών.Σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Αλέξανδρος Πιερτζοβάνης ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι :Μπάλιος Β.,Ταντάνης Μ.,Ένις,Λόκα Κ.,Πετρόπουλος Γ., Λόκα Γκ.,Σιμόπουλος Ν.,Σπανόπουλος Γρ.,Αρκουλής Μ.,Νίνος Ν.,Μπάλιος Θ. και Κορτιάνος Κ..


under 9 (γήπεδο Corner)
Στην ενδιάμεση ηλικιακή κατηγορία η ομάδα μας εμφανίστηκε αρκετά κατώτερη των προσδοκιών μας και ηττήθηκε εύκολα και δίκαια με (7-3) από την πολύ καλή ομάδα του Α.Ο.Π..Σκόρερ και των τριών τερμάτων της Σχολής μας ήταν ο Γκέτσι Γ.,ενώ αγωνίστηκαν οι :Σιφναίος Μ.,Σκούρτης Θ., Τόσκα Κρ.,Μπάλιος Β.,Αρκουλής Μ.,Κουτσαυτάκης Μ.,Βλάχος Ν.,Σπανόπουλος Γρ.,Ζουμής Β., Δροσόπουλος Αντ.,Μαλαματένιος Β. και Πιερτζοβάνης Αλ.
Αξίζει να σημειωθεί το πενταρέ τερμάτων του Σαρρή Κοσμά για λογαριασμό του Α.Ο.Πάρου.

under 11 (Δημοτικό στάδιο Πάρου)
Σε διαστάσεις γηπέδου 60Χ40 και αριθμό ατόμων 8Χ8 οι μεγαλύτερες κατηγορίες των ακαδημιών μας καθήλωσαν με έναν συναρπαστικό αγώνα που έληξε ισόπαλος (6-6) μετά από πολλές διακυμάνσεις και ανατροπές.Η Σχολή μας αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα 8Χ8 και παρουσιάστηκε αρκετά καλή με κάποια μικρά προβλήματα προσαρμογής στον χώρο.Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν οι :Ζενέλι(2),Μπαρμπαρίγος(2),Τσορέι και Μπερσάκου ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι :
Ζότος Κ.,Τριπολιτσιώτης Π.,Κορτιάνος Στ.,Δαβερώνας Μ.,Γκέτσι Γ.,Γιάννος Σπ.,Ζίμπερι Υλι και Βλάχος Σ..

Το ραντεβού όλων των παιδιών ανανεώθηκε για το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό στάδιο Πάρου για νέα σειρά φιλικών αγώνων.Το ακριβές πρόγραμμα θα το αναρτήσουμε την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου