Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Α.Ο.ΠΑΡΟΥ- ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Με τρεις αναμετρήσεις σήμερα στο Δημοτικό στάδιο της Παροικιάς έκλεισε και ο 2ος κύκλος φιλικών ανάμεσα στις δύο ακαδημίες.Σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες αναμετρήθηκαν οι μελλοντικοί άσοι του νησιού μας κάτω από περίεργες καιρικές συνθήκες αφού άλλοτε είχε ήλιο, άλλοτε συννεφιά και άλλοτε ψιλόβροχο.Παρουσία περίπου 30 θεατών και 60 παιδιών η Σχολή μας στάθηκε αρκετά καλά αγωνιστικά και από την ερχόμενη Τρίτη ξεκινάει μια μίνι προετοιμασία για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη σε ένα πολύ σημαντικό τουρνουα που αναμένεται να διεξαχθει στο νησί μας.
under 7

Στην μικρότερη ηλικιακή κατηγορία ο Α.Ο.Πάρου ήταν ανώτερος και επικράτησε δίκαια με (3-0).Με τη Σχολή Ολυμπιακού αγωνίστηκαν οι: Γκέτσι Γ., Κορτιάνος Κ., Αρκουλής Μ., Ζουμής Β., Λόκα Κ., Λόκα Γκ., Σιμόπουλος Ν., Σπανόπουλος Γρ. και Τόσκα Κρ.
under 9

Στην ενδιάμεση κατηγορία και μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Σχολή μας επικράτησε με (3-2) ανατρέποντας το (2-0) εις βάρος της.Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Γκέτσι Γ. με δύο τέρματα και ο Μαλαματένιος Β., επίσης αγωνίστηκαν οι: Σιφναίος Μ., Ζουμής Β., Σπανόπουλος Γρ., Τόσκα Κρ., Κουτσαυτάκης Μ., Δροσόπουλος Αντ., Αρκουλής Μ. και Σιμόπουλος Ν.
under 11

Στους μεγαλύτερους, όπου αγωνίστηκαν σε διαστάσεις γηπέδου 8Χ8, η Σχολή μας μετά από έναν πολύ καλό αγώνα επικράτησε με (5-1) χάρη σε δύο τέρματα του Μπαρμπαρίγου Στ., ένα του Ζενέλι, ένα του Γιάννου και ένα αυτογκόλ. Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν ακόμα οι: Ζότος Κ., Σιφναίος Μ., Ζίμπερι Υ., Μπερσάκου Α., Τσορέι Μ. ,Κορτιάνος Στ., Τριπολιτσιώτης Π. και Δαβερώνας Μ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ακαδημία του Α.Ο.Πάρου για την φιλοξενία και δίνουμε ραντεβού με νέες αγωνιστικές υποχρεώσεις το τριήμερο 19-21 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου