Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Κύρηξε επιστράτευση ο Νηρέας!

(Διακρίνονται όρθιοι από αριστερά:: Ρούσσος Αντ., Τριπολιτσιώτης Νικ., Σταθερός Αντ., Μπαρμπαρίγος Γ., Θεοφίλης Γ., Τριπολιτσιώτης Στ., Μπουρής Αντ., Ρούσσος Ζαχ. Καθιστοί: Τριπολιτσιώτης Μ., Σκιαδάς Δημ., Σπανόπουλος Θ., Αριανούτσος Γ., Ρούσσος Ζαχ.)
Στη δημιουργία ομάδας παλαιμάχων αθλητών του συλλόγου προχωρά ο Α.Μ.Ε.Σ.Νηρέας μετά από προσωπική πρωτοβουλία του προέδρου και πρώην τερματοφύλακα της ομαδας Στάυρο Τριπολιτσιώτη! Αναμφισβήτητα μια πολύ σωστή κίνηση από την πλευρά του συλλόγου η οποία δεν είχε γίνει τόσα χρόνια λόγω της έλλειψης γηπέδου στην Νάουσα. Πλέον, με το προπονητικό γήπεδο ολοκληρωμένο, όλα είναι έτοιμα για τη δημιουργία ομάδας παλαιμάχων και όλοι οι παλιοί ποδοσφαιριστές που φόρεσαν ανά διαστήματα την κιτρινόμαυρη φανέλα έχουν την ευκαιρία να σμίξουν ξανά, βγάζοντας από τη ναφθλίνη φόρμες και ποδοσφαιρικά παπούτσια και να "ξεσκουριάσουν" δημιουργώντας κάτι καλό που δεν θα περιορίζεται μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.
Όσοι από τους παλαίμαχους αθλητές ενδιαφέρονται, καλούνται να βρίσκονται σήμερα στις 16:30 στο νέο γήπεδο 8Χ8 στη θέση Αγροκήπιο για την πρώτη συνάντηση-προπόνηση! Για περισσότερες πληροφορίες: Σταύρος Τριπολιτσιώτης 6976688939.

1 σχόλιο: