Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Γιορτή για μικρούς και μεγάλους στο «Πάνθεον» με το 2ο Εαρινό Κύπελλο Πάρου


Ένα αξέχαστο διήμερο, αφιερωμένο στα παιδιά ζήσαμε στο ΠΑΝΘΕΟΝ, όπου διεξήχθη το 2ο ΕΑΡΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΡΟΥ.Γονείς και παιδιά τίμησαν την έννοια του ευ αγωνιζεσθαι και στο τέλος νικητές και χαμένοι έφυγαν γεμάτοι ικανοποίηση. Σε αυτό το τουρνουά πήραν μέρος περί τα 150 παιδιά χωρισμένα σε  τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες.
Στα under 7 πήραν μέρος 3 ομάδες: ο Νηρέας, ο Αστέρας Μαρμάρων και ο Α.Ο. Πάρου. Στα under 9 πήραν μέρος 5 ομάδες: ο Νηρέας, ο Αστέρας Μαρμάρων, ο Α.Ο. Πάρου, η Αλυκή και ο Pao Πάρου. Στα under 11 είχαμε 4 ομάδες: ο Νηρέας, ο Α.Ο. Πάρου, ο Αστέρας Μαρμάρων και η Αλυκή, ενώ στα under 13 ήταν 3 ομάδες: ο Α.Ο. Πάρου, ο Νηρέας και η Αλυκή.

Κυπελλούχοι στην κατηγορία under 7 τα φοβερά πιτσιρίκια του ΝΗΡΕΑ, ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες τροπαιούχος ήταν ο Α.Ο.ΠΑΡΟΥ.  Στα under 9 και στα under 13  χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι λόγω των ισοβαθμιών που υπήρξαν. Κέρδισε και τις δύο φορές επί του Pao Πάρου και της ΑΛΥΚΗΣ. Στα under 11  το κύπελλο κατακτήθηκε από την πολύ καλή ομάδα, του Μανώλη Φραντζή, που έδειξε ανωτερότητα. Μετά από αρκετό καιρό έλαβαν μέρος σε τουρνουά και οι Ακαδημίες του Αστέρα Μαρμάρων υπό τις οδηγίες του νέου τους προπονητή Κληρονόμου Σταύρο. Θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους γονείς, τόσο για την μαζική τους προσέλευση, όσο κυρίως και για την άψογη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Η όλη διοργάνωση ήταν και μια πρόβα τζενεράλε για το μεγάλο αθλητικό γεγονός του νησιού μας, το έβδομο πανκυκλαδικό τουρνουά ακαδημιών, που θα γίνει από 22 έως 25 Ιούνιου στην Πάρο. 
Οι αγώνες του Νηρέα:
Στην κατηγορία under 7:
Νηρέας-Α.Ο.Πάρου (2-0) σκόρερ: Ταντάνης, Κολυδάς
Νηρέας-Αστέρας Μαρμάρων (4-1) σκόρερ: Κολυδάς(3), Ταντάνης
Στην κατηγορία under 9:
Νηρέας-Αστέρας Μαρμάρων (6-2) σκόρερ: Σιμόπουλος(2), Λόκα Γκ.(2), Καρποδίνης(2)
Νηρέας-Αλυκή ((1-2) σκόρερ: Σιμόπουλος
Νηρέας-Pao Πάρου (0-1)
Νηρέας-Α.Ο.Πάρου (3-0) σκόρερ: Καρποδίνης(2), Λόκα Κρ.
Στην κατηγορία under 11:
Νηρέας-Αστέρας Μαρμάρων (3-0) σκόρερ: Μουλάς(2), Γκέτσι
Νηρέας-Αλυκή (4-1) σκόρερ: Γκέτσι(3), Σπανόπουλος
Νηρέας-Α.Ο.Πάρου (0-1)
Στην κατηγορία under 13:
Νηρέας-Αλυκή (0-2)
Νηρέας-Α.Ο.Πάρου (0-4)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου