Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Η φερεγγυότητα της δημοτικής πλειοψηφίας ΚΑΙ για τα αθλητικά έργα! (Νάουσα)

Η δημοτική πλειοψηφία (αν κάτι έχει πετύχει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απ' όλα τα άλλα - γιορτές είναι ας γράψουμε και κανένα αστείο - ) είναι η φερεγγυότητα η οποία δείχνει σ' αυτά που λέγει στη νεολαία του νησιού μας.
Δεν θα μακρηγορήσουμε καθώς, το να συζητάς για υποσχέσεις της «Ενότητας για την Καρέκλα» είναι σαν να συζητάς με τον κ. Γ. Νταλάρα «σε ποιο δίσκο δεν είχε φιλική συμμετοχή» («όχι εγώ, δεν θέλω χρήματα, μόνο τόσα για τους μουσικούς....»).
Η «Ενότητα για την Καρέκλα» κοροϊδεύει κατάμουτρα εδώ και 7 χρόνια τη νεολαία της Νάουσας (και κατ' επέκταση τη νεολαία της Πάρου) για το γήπεδο. Τι γήπεδο δηλαδή; Μιλούσαν «για Στάδιο».
Να οι μακέτες στο ένα πρόγραμμα το 2006, να οι μακέτες και στο άλλο πρόγραμμα το 2010. Φυσικά, και όλα αυτά τα χρόνια ο Νηρέας είναι «ο Ρομά» της Πάρου, αλλά ας μην ανοίξουμε συζήτηση τώρα...
Η σελίδα μας είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν διότι έκραξε με όλη τη φωνή της την κοροϊδία. Μας έκραξαν ακόμα και όταν στις 14/5/2008 είχαμε γράψει κείμενο στα «Νέα Πάρου - Αντιπάρου» για τις υποσχέσεις της δημοτικής πλειοψηφίας (Διαβάστε ΕΔΩ).
Το κείμενο το «χρεώνεται» ο διαχειριστής της σελίδας, διότι από την πρώτη στιγμή είχε κατανοήσει τις συνεχείς πολιτικές ψευτιές και ήθελε να υπάρχει γραπτό ντοκουμέντο της πολιτικής ψευτιάς.
Θυμίζουμε ακόμα, ότι στις 31/1/2011 μέσα από την ηλεκτρονική μας σελίδα είχαμε εξηγήσει αναλυτικά τους λόγους που η δημοτική πλειοψηφία έλεγε ένα ακόμα μεγάλο πολιτικό ψέμα (ΔΕΣ ΕΔΩ).
Το θέμα στη συνέχεια αναπτύχθηκε και έγινε ανέκδοτο από πολλές σελίδες αθλητικού περιεχομένου στην Πάρο. Μία αθλητική σελίδα του νησιού μας μάλιστα έκανε και σχετικό post για την υπόθεση (ΔΕΣ ΕΔΩ).
Η ουσία παραμένει μία. Ο Νηρέας ΚΑΙ ΤΟ 2012 θα είναι τσιγγάνος. Το επόμενο κείμενο για την υπόθεση (με το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ σκεπτικό) θα το γράψουμε του χρόνου τέτοια εποχή...

Υ.Γ. Το κείμενο αφιερώνεται στη νεολαία της Νάουσας που δεν έχει χώρο να αθληθεί και παρά τα προσχώματα επιμένει - κόντρα σε όλα τα συμβάντα - να αγαπάει το ποδόσφαιρο.
Υ.Γ. 2: Η φωτογραφία είναι η περσινή σάτιρα των παιδιών της Νάουσας για το θέμα.

πηγή: fileleutheros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου