Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

«ΝΑΟΥΣΑ 2010»: Πρώτο φιλικό για τα ΜΠΑΜΠΙΝΙ!

Τρία φιλικά παιχνίδια έδωσαν οι ακαδημίες του Νηρέα «ΝΑΟΥΣΑ 2010» την εβδομάδα που πέρασε. Την Τετάρτη μικτή ομάδα Παιδικού και προ-Παιδικού αντιμετώπισε στην Παροικιά τον Α.Ο.Πάρου και την Κυριακή το τμήμα των Μπαμπίνι και αυτό του προ-Παιδικού αντιμετώπισε την Συριανή ακαδημία του Α.Ο.Βήσσας στο γήπεδο 5Χ5 του Corner Sport Cafe.
Όρθιοι από αριστερά: Δαβερώνας Ματ., Ταντάνης Μιλ., Λόκα Γκ., Πετρόπουλος Γ., Μπίτσι Α., Λόκα Κρ., Μαλαματένιος Θαν., Παναγιωτόπουλος Πετ. Καθιστοί από αριστερά: Πετρόπουλος Πετ., Σπανός Μαν., Κολυδάς Γιωρ., Ζουμής Γιωρ., Καπατσουλιάς Νικ., Θωμόπουλος Αλ.

Στο ματς της Τετάρτης ο Α.Ο.Πάρου επικράτησε με (5-3) μετά από έναν πολύ καλό αγώνα και για τις δύο ομάδες. Τα γκολ του Νηρέα πέτυχαν οι Ζίμπερι, Βιτζηλαίος και Μπαρμπαρίγος. Την Κυριακή το πρωί, το τμήμα των Μπαμπίνι στον παρθενικό τους αγώνα ηττήθηκε με (6-2) από την ομάδα της Σύρου με τον Λόκα Γκ. να σημειώνει και τα δύο τέρματα για τον Νηρέα. Το τμήμα των Μπαμπίνι αποτελείται από ηλικίες 4-7 ετών και μετά από πολλές προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έδωσε τον πρώτο του αγώνα και το διασκέδασαν πολύ όλα τα παιδιά! Στο τμήμα του προ-Παιδικού ο Νηρέας επικράτησε του Α.Ο.Βήσσα με (4-1) με τον Ζίμπερι να πετυχαίνει 2 τέρματα, ενώ από ένα σημείωσαν οι Γιόνι και Αρκουλής. Οι προπονήσεις των ακαδημιών συνεχίζονται μέχρι τέλος Ιουνίου ενώ από αυτήν την εβδομάδα αρχίζει η προετοιμασία των τμημάτων που θα λάβουν μέρος στο Έκτο Πανκυκλαδικό τουρνουά ακαδημιών που διεξάγεται στη Σύρο 18-21 Ιουνίου. Αξίζει να αναφερθεί ότι η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σύρο απαρτίζεται και από παιδιά του Α.Ο.Πάρου χάρη στη διάθεση που δείχνουν οι δύο σύλλογοι να μαζέψουν τα παιδιά και να τους δώσουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε αυτό το 4ήμερο τουρνουά . Και στα τρία τμήματα θα δημιουργηθούν μικτές ομάδες με κοινό στόχο να έρθουν πιο κοντά τα παιδιά, να διασκεδάσουν και να έχουν μια καλή παρουσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου