Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΔΙΗΜΕΡΟ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Ήταν ένα Σαββατοκύριακο με πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα παιδιά του "ΝΑΟΥΣΑ 2010" και φάνηκε ότι το ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.  Περίπου 50 παιδιά -τριών εκ των πέντε τμημάτων ακαδημιών του Νηρέα- συμμετείχαν σε τρεις συναρπαστικές αναμετρήσεις με πολλά τέρματα.
Στην κατηγορία των ΜΙΝΙ η ομάδα του Νηρέα αντιμετώπισε τον Μαρπησσαϊκό το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο των Μαρμάρων. Ο καλός καιρός έφερε αρκετό κόσμο στις κερκίδες που χειροκρότησε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. Ο Νηρέας επικράτησε (4-3) με πρωταγωνιστή τον Πιερτζοβάνη που σημείωσε 2 τέρματα. Από ένα πέτυχαν οι Σιμόπουλος και Λόκα Γκ..Με την ομάδα της Νάουσας αγωνίστηκαν ακόμα οι: Μπάλιος Β., Μπάλιος Θ., Ρούσσος Αρ., Σούκου Μ., Λόκα Κρ., Πετρόπουλος Γ., Καρποδίνης Γ., Γιατράς Γ., Κορτιάνος Κ. και Σινιόρι Τζ. Αξίζει να αναφερθεί η άψογη φιλοξενία του προπονητή Μ.Φραντζή και των ανθρώπων του Μαρπησσαϊκού.
Την Κυριακή οι ακαδημίες μας ταξίδεψαν στην Νάξο και με αφορμή τον εκτός έδρας αγώνα του προπαιδικού με τον Πανναξιακό οργανώθηκε και ένας αγώνας για το προΤζούνιορ με την ακαδημία Π.Α.Σ.Νάξου.
Στον αγώνα του προπαιδικού ο Νηρέας ηττήθηκε, από τον ανώτερο Πανναξιακό, (7-3) αν και προηγήθηκε στο 13΄με προβολλή του Γιάννου. Στο 22΄και 24΄ ο Πανναξιακός σκόραρε για να κλείσει το ημίχρονο με 2-1. Στην επανάληψη,με ένα καυτό δεκάλεπτο (6΄-16΄) η ομάδα της Νάξου πέτυχε 4 τέρματα για να μειώσει ο Βιτζηλαίος με δύο τέρματα σε 6-3 στο 27΄και 29΄. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Με τη λήξη του αγώνα το αγωνιστικό ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο Naxos Mini Soccer Club όπου το τμήμα προΤζούνιορ του "ΝΑΟΥΣΑ 2010" αντιμετώπισε τα παιδιά των ακαδημιών του Πέτρου Μαράκη σε γήπεδο 6Χ6. Σε ένα πολύ συναρπαστικό αγώνα που διήρκησε 80' η ομάδα του Π.Α.Σ.Νάξου επικράτησε (12-7) με μεγάλο πρωταγωνιστή τα παιδιά και των δύο ακαδημιών που έδωσαν "ρεσιτάλ" επιθετικού ποδοσφαίρου! Ο Γκέτσι σημείωσε καρέ τερμάτων και καταχειροκροτήθηκε από τους Ναξιώτες, ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Μπάλιος, Καραχάλιος και Μαλαματένιος Γρ. Ακόμα αγωνίστηκαν οι: Σιφναίος Μ., Ρούσσος Δ., Σαρηκώστας Π., Μαλαματένιος Β., Σπανόπουλος Γρ., Ζουμής Θ., Ζουμής Β., Χριστόφορος Π., Κουτσαυτάκης Μ., Τόσκα Κρ., Αρκουλής Μ., Αλιπράντης Κ. και Νίνος Ν.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πέτρο Μαράκη για την άψογη φιλοξενία του και στους δύο αγώνες μας στην Νάξο.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου