Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΓΩ...ΛΗΣΤΕΙΑΣ!

Θύμα κλοπής έπεσε η ομάδα των παίδων του Α.Μ.Ε.Σ.Νηρέα στο Δ.Α.Κ.Νάξου όπου φιλοξενήθηκε σήμερα για τον αγώνα με τον Πανναξιακό. Η αίθουσα των αποδυτηρίων της ομάδας δεν είχε κλειδί και άνθρωποι του Πανναξιακού διαβεβαίωσαν τους Ναουσαίους ότι δεν τίθεται θέμα ασφαλείας. Με τη λήξη του ημιχρόνου και την είσοδό τους στα αποδυτήρια, οι παίκτες αντίκρυσαν ανοικτές τσάντες και διαπίστωσαν ότι κλάπηκαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα χρήσιμα προσωπικά αντικείμενα. Η διοίκηση του συλλόγου κάλεσε άμεσα την αστυνομία στο γήπεδο και ενημέρωσε τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ότι δεν θα αγωνιστεί η ομάδα στο 2ο ημίχρονο. Τα γεγονότα καταγράφησαν στο φύλλο αγώνα και επί του θέματος πλέον θα επιληφθεί η Ε.Π.Σ.Κυκλάδων και η αστυνομία. Οι άνθρωποι του Πανναξιακού βρέθηκαν άμεσα κοντά στην ομάδα του Νηρέα και με επικεφαλή τον πρόεδρό τους-φανερά στεναχωρημένο και ενοχλημένο από το γεγονός-καταδίκασαν το γεγονός και ήδη έχουν κινητοποιηθεί ώστε να βρεθούν οι δράστες και τα κλοπιμαία.
Σίγουρα αυτό το περιστατικό θεωρείται μεμονωμένο μιας και δεν έχει συμβεί στο παρελθον κάτι παρόμοιο στο γήπεδο της Νάξου, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το ότι όποιος θέλει και ότι ώρα θέλει μπορεί ελεύθερα να κατέβει τα σκαλιά που οδηγούν στα αποδυτήρια του γηπέδου χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν από τη διοίκηση του σταδίου.
Γεγονότα σαν κι αυτά αμαυρώνουν το ταλαιπωρημένο και ανοργάνωτο παιδικό πρωτάθλημα των Κυκλάδων και δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα. Η διοίκηση του Νηρέα αναμένεται να προβεί σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου με σκοπό την ηθική δικαίωση των αθλητών του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου