Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΣΣΣ...ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ!

Ο Αρτέμης Μαργαρίτης, πρόεδρος του Δ.Α.Κ.Νάξου, μιλώντας στην εφημερίδα "ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ" σχετικά με την κλοπή στα αποδυτήρια του Α.Μ.Ε.Σ.Νηρέα δήλωσε:  "Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι πρόκειται για ατυχές συμβάν που δυστυχώς δεν έπρεπε να συμβεί. Η ευθύνη βαρύνει τους αρχηγούς των ομάδων και μόνο, κάτι που αποτελεί και πάγια τακτική όλων στα παιχνίδια ποδοσφαίρου. Απ΄ ότι έχω πληροφορηθεί με δεδομένο ότι ακόμη διεξάγεται έρευνα δεν υπήρξε παραβίαση και όφειλε ο αρχηγός αποστολής του Νηρέα να κλειδώσει τα αποδυτήρια όταν η ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να αγωνιστεί με τον Πανναξιακό. Εμείς έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ουσιαστικά είναι έξω από την δικαιοδοσία μας."  
Αρχηγός της αποστολής ήταν ο κ.Σαραντινός και αυτόν κατηγορεί ως υπαίτιο ο Μαργαρίτης. Ξέχασε να μας πει όμως πώς θα κλείδωναν τα αποδυτήρια χωρίς κλειδί ή μήπως θεωρούσε δεδομένο ότι μετά από τόσες επισκέψεις του συλλόγου της Νάουσας σε αυτό το γήπεδο θα έπρεπε να έχει ο Νηρέας ένα...δεύτερο κλειδί βρε αδερφέ;
Αλλά όσο εύκολα ανοίγει το στόμα του ο Μαργαρίτης, έτσι εύκολα ανοίγουν και ξαφρίζουν και τα αποδυτήρια του γηπέδου που διευθύνει. Στο ότι δεν υπήρξε παραβίαση βασίζεται και αποποιείται των ευθυνών του ο κύριος Ανεύθυνος. Κύριε Μαργαρίτη η δήλωση σας ήταν ατυ-χέστατη και καλά θα κάνετε να ανακαλέτε και να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.
http://kykladiki.blogspot.com/2010/10/blog-post_5338.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου