Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΠΑΛΑ!

Έτρεξαν, έπαιξαν, σκόραραν, κέρδισαν, ηττήθηκαν μα...πάνω απ'όλα το διασκέδασαν όλοι οι αθλητές της ακαδημίας "ΝΑΟΥΣΑ 2010" του Α.Μ.Ε.Σ.Νηρέα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε! Με εξαίρεση το τμήμα των Μπαμπίνι(γεννηθέντες 2005-06), όλα τα υπόλοιπα τμήματα αγωνίστηκαν σε φιλικούς αγώνες με τους παίδες του Αστέρα Μαρμάρων και την G.F.D.Πάρου.
Ας ξεκινήσουμε από το Σάββατο:
Το απόγευμα του Σαββάτου το τμήμα ΤΖΟΥΝΙΟΡ και η ομάδα των ΠΑΙΔΩΝ του Νηρέα αγωνίστηκαν στο ανακαινισμένο γήπεδο των Μαρμάρων με την παιδική ομάδα του Αστέρα σε δύο ημίχρονα των 40΄. Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα των Τζούνιορ αγωνιζόμενη για πρώτη φορά σε γήπεδο διαστάσεων 11Χ11 ηττήθηκε με (4-0), ενώ στο 2ο ημίχρονο η ομάδα των παίδων κέρδισε με (5-1) αποδίδοντας εξαιρετικά κατά διαστήματα. Για την ομάδα του Νηρέα σκόραραν οι: Ραυτόπουλος(2), Μετάι, Τσορέι και Ζενέλι. Συνολικό σκορ, λοιπόν, (5-5) σε ένα χορταστικό παιχνίδι με μια άψογη φιλοξενία από πλευράς Αστέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο αυτά τμήματα προπονήθηκαν στο ίδιο γήπεδο το απόγευμα της Κυριακής αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της μεγάλης ομάδας.

Την Κυριακή πήραν σειρά τα μικρότερα τμήματα:
Η πράσινη ακαδημία του νησιού μας (G.F.D.) ήρθε στο γήπεδο 5Χ5 του CornerSportCafe και αντιμετώπισε τον Νηρέα σε δύο ηλικιακές κατηγορίες. Στην πρώτη ηλικιακή κατηγορία το τμήμα ΜΙΝΙ του Νηρέα ηττήθηκε με (8-1) μετά από ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Τα παιδιά έμειναν ενθουσιασμένα και χαρακτηριστική στιγμή ήταν όταν πανηγύριζαν όλα μαζί μετά το τέλος του αγώνα καταχειροκροτούμενα από τους γονείς τους! Σκόρερ για την ομάδα του Νηρέα ήταν ο Σιμόπουλος. Το τμήμα των ΜΙΝΙ αγωνίστηκε με τους: Ζουμή Θ., Λόκα Κρ., Λόκα Γκ., Κορτιάνο Κ., Μπάλιο Θ., Σιμόπουλο Ν. και Καρποδίνη Γ.

Τη σκυτάλη πήραν οι μεγαλύτεροι-και σαφώς πιο έτοιμοι-του τμήματος ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ όπου μετά από πολύ καλή εμφάνιση επικράτησαν της G.F.D. με (5-3) σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πάρα πολλές φάσεις. Σκόραραν για την ομάδα του Νηρέα οι: Γκέτσι(2), Καραχάλιος, Σπανόπουλος και Μαλαματένιος. Με το τμήμα προτζούνιορ του "ΝΑΟΥΣΑ 2010" αγωνίστηκαν οι: Ζουμής Β., Ζουμής Θ., Τριπολιτσιώτης Δ., Γιατράς Γ., Νίνος Ν., Μαλαματένιος Β., Μπάλιος Β., Γκέτσι Γ., Καραχάλιος Δ., Σπανόπουλος Γρ., Πιερτζοβάνης Αλ., Αρκουλής Μ., Κουτσαυτάκης Μ., Τόσκα Κρ., Σκούρτης Θ. και Αλιπράντης Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου