Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Έκθεση του SPORT-PAROS

Το sport-paros πρωτοπορεί!
Όπως σας είχαμε πει προ μερικών εβδομάδων το sport-paros θα «μεγαλώσει» από το Σεπτέμβριο και την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, αλλά, και θα πρωτοτυπήσει!
Ήδη, σε συνεργασία με πολλούς φορείς της Πάρου θα παρουσιάσει από τις 7 έως τις 16 Μαΐου μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας στο νησί μας, στην αίθουσα της γκαλερί «Αποθήκη», στον παραδοσιακό οικισμό της Παροικιάς.
Θέμα της έκθεσης, θα είναι το τοπικό ποδόσφαιρο. Θα παρουσιαστούν μέσω slideshow περίπου 3.000 (!) φωτογραφίες με δυνατότητα εκτύπωσης, ενώ θα υπάρχουν και πίνακες 60 περίπου φωτογραφιών (πόστερ). Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι φωτογραφίες, θα είναι του γνωστού μας Ολλανδού φωτογράφου Robert van der Most.
Ακόμα, το sport-paros, ήδη βρίσκεται σε συνεννόηση με πολλούς παράγοντες της πολιτικής και αθλητικής ζωής του νησιού μας, ώστε να δώσει στην έκθεση φωτογραφίας τοπικού ποδοσφαίρου την απαιτούμενη αίγλη που της αρμόζει.
Επίσης, στα εγκαίνια της έκθεσης θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τους προσκεκλημένους, ενώ θα δώσουν το παρόν και θα κάνουν σύντομους χαιρετισμούς άνθρωποι του ποδοσφαίρου του νησιού μας (δηλαδή οι πρωταγωνιστές, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες) και από τις τέσσερις ομάδες που υπάρχουν.
Τέλος, η έκθεση που θα υμνεί τις προσπάθειες όλων των παραγόντων του ποδοσφαίρου του νησιού μας και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει τη «σφραγίδα» για να αναδειχθεί όλος αυτός ο κόσμος που ασχολείται και παρακολουθεί το τοπικό ποδόσφαιρο.
Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλα αυτά τα παιδιά που με τις προσπάθειες τους μας έδωσαν τη χαρά να αποδείξουμε ότι το ποδόσφαιρο στην Πάρο, δεν είναι ούτε ο «φτωχός» συγγενής των δρώμενων του νησιού, αλλά και ότι η ντόπια ποδοσφαιρική οικογένεια ξέρει να είναι πρωταγωνίστρια. Παιδιά και των τεσσάρων ομάδων μας στην Πάρο, σας ευχαριστούμε.
Το sport-paros δεν θα υπήρχε χωρίς εσάς!

πηγή: http://sportparos.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου