Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Εικόνες και εντυπώσεις από την εκδρομή των Προπαίδων του Νηρέα!

Με μεγάλη ευχαρίστηση επέστρεψαν οι μικροί αθλητές του Νηρέα από τη διήμερη ψυχαγωγική εκδρομή που πραγματοποίησαν στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή. Αποκόμισαν πολλές εμπειρίες, πολλά...αυτόγραφα και κράτησαν πολλές εικόνες από τα μέρη που επισκέφθηκαν!  

Αρχικά είχαν τη χαρά να απολαύσουν τον αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στη Βοσνία σε ένα κατάμεστο γήπεδο:







Στη συνέχεια κατάφεραν να "τρυπώσουν" στην αίθουσα V.I.P. του γηπέδου "Καραϊσκάκη", βγήκαν φωτογραφίες  και πήραν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές:








Την επόμενη ημέρα ήταν στο πόδι από νωρίς για να είναι στην ώρα τους στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο όπου είχε προγραμματιστεί να παρακολουθήσουν την επίδειξη των δελφινιών:





Μετά από την ομολογουμένως εντυπωσιακή επίδειξη ήρθε η ώρα για έναν μεγάλο περίπατο στο Πάρκο έτσι ώστε να γνωρίσουν πολλά-πολλά ζώα:





Το μεσημέρι τα παιδιά έκαναν ένα ευχάριστο διάλλειμμα σε παρακείμενο εμπορικό κέντρο όπου έφαγαν (κάτι ελαφρύ!) και διασκέδασαν, λίγο πριν αναχωρήσουν για το προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου:

Στο "ΑΠΗΛΙΟΝ" το προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου τους περίμενε το αγωνιστικό τμήμα των γεν.2001 της Νεοσμυρνιώτικης ομάδας για μια φιλική αναμέτρηση. Τα παιδιά ήταν άκρως ανταγωνιστικά και αποκόμισαν πολλές εμπειρίες από αυτόν τον αγώνα:



1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/10/12, 6:07 μ.μ.

    Μπράβο Μιχάλη, νάσαι καλά παληκάρι μου. Αυτή τη δουλειά πρέπει να κάνουν για τα παιδιά όλοι αυτοί που ασχολούνται με τα μικρά παιδιά.
    Οτι και να βρεις μπροστά σου, εννοώ την βλακεία των ανθρώπων προσπέρνα την και συνέχισε, γιατί δεν πρέπειν τα βάζεις ποτέ με ένα βλάκα. Θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας. Μπράβο και πάλι συνέχισε.

    Γιώργος Σιμόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή