Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΦΙΛΙΚΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Α.Μ.Ε.Σ.ΝΗΡΕΑΣ-ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

Δύο πολύ όμορφες αναμετρήσεις πρόσφεραν χθες οι λιλιπούτειοι άσοι του Νηρέα και του Μαρπησσαϊκού στους 60 περίπου θεατές που παρακολούθησαν τα παιχνίδια. Οι ακαδημίες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν σε δύο ηλικιακές κατηγορίες, τα παιδιά διασκέδασαν πολύ, βρήκαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για νέα σειρά φιλικών στην έδρα του Μαρπησσαϊκού.
Στην πρώτη ηλικιακή κατηγορία των ΜΙΝΙ(γεννηθέντες 2003-04) η ομάδα του Νηρέα επικράτησε με (3-0) σε ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Σκόραραν για τον Νηρέα οι: Σιμόπουλος Ν., Ρούσσος Γ. και Καρποδίνης Γ. ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι: Λόκα Γκ., Λόκα Κρ., Κορτιάνος Κ., Γιατράς Γ. και Μπάλιος Θ. ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως ο...κορυφαίος της αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί ο πλουραλισμός που διαθέτει στους πανηγυρισμούς του ο Σιμόπουλος καθώς κάθε φορά που σκοράρει πανηγυρίζει με διαφορετικούς και πρωτότυπους τρόπους.

Στη δεύτερη ηλικιακή κατηγορία των προ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ(γεννηθέντες 2001-02) τα παιδιά του "ΝΑΟΥΣΑ 2010" αν και προηγήθηκαν με γκολ του Γκέτσι Γ. ηττήθηκαν τελικά με (5-1) από την ομάδα της Μάρπησσας. Με την ομάδα του Νηρέα αγωνίστηκαν ακόμα οι: Ζουμής Β., Ζουμής Θ., Αλιπράντης Κ., Σκούρτης Θ., Σπανόπουλος Γρ., Μαλαματένιος Β., Μπάλιος Β., Πιερτζοβάνης Αλ., Αρκουλής Μ., Νίνος Ν., Τριπολιτσιώτης Δ. και Καραχάλιος Δ.. Πολύ καλή η παρουσία των παιδιών της Μάρπησσας η οποία διαθέτει παιδιά που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου