Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ...ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ!


Με μία ημέρα που θύμιζε καλόκαίρι και με πολύ κόσμο στις κερκίδες του ΠΑΝΘΕΟΝ οι ακαδημίες του Νηρέα "Νάουσα 2010" και της G.F.D.Πάρου αγωνίστηκαν σε δύο φιλικές αναμετρήσεις στις κατηγορίες των ΜΙΝΙ και των ΠροΤΖΟΥΝΙΟΡ με πρωταγωνιστές τα παιδιά της Πράσινης Ακαδημίας τα οποία επικράτησαν και στα δύο παιχνίδια με σχετική ευκολία.
Αναλυτικότερα, στην κατηγορία των ΜΙΝΙ(γεννηθέντες 2003-04) η G.F.D.κέρδισε με (3-2) με τους Ρούσσο Γιώργο και Σιμόπουλο Νεκτάριο να σκοράρουν για την ομάδα του Νηρέα. Το τμήμα Μίνι "Νάουσα 2010" παρατάχτηκε με τους: Ζουμή Θ., Πετρόπουλο Γ., Σούκου Μ., Λόκα Κρ., Λόκα Γκ., Σιμόπουλο Ν., Ρούσσο Γ., Γιατρά Γ., Μπάλιο Θ. και Καρποδίνη Γ.

Στην κατηγορία των ΠροΤΖΟΥΝΙΟΡ(γεννηθέντες 2001-02) η ομάδα της G.F.D. ήταν ασταμάτητη και επικράτησε με (8-1) με τον Γκέτσι Γιόνι να σημειώνει το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του Νηρέα. Με το τμήμα των προ-Τζούνιορ του "Νάουσα 2010" αγωνίστηκαν οι: Ζουμής Β., Πιερτζοβάνης Αλ., Νίνος Ν., Αρκουλής Μ., Μπάλιος Β., Σπανόπουλος Γρ., Μαλαματένιος Β., Γκέτσι Γ., Καραχάλιος Δ., Τριπολιτσιώτης Δ., Κουτσαυτάκης Μ. και Σκούρτης Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου