Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 7ο ΠΑΝΚΥΚΛΑΔΙΚΟ

Όλα τα τελικά αποτελέσματα ανά ηλικιακή κατηγορία έχουν αναρτηθεί με το τέλος του 7ου Πανκυκλαδικού. Σήμερα, μετά από απουσία 15 ημερών, αναδημοσιεύουμε επιστολές που αφορούν τη διοργάνωση του 7ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και θα ακολουθήσουν πολλές φωτογραφίες καθώς και κάποια βιντεάκια. Σας υπενθυμίζω ότι όσοι λάβατε μέρος στο τουρνουά μπορείτε να προμηθευτείτε μια αναμνηστική κασετίνα με 2dvd από το τμήμα όπου συμμετείχατε μέσω του πρώτου αθλητικού ιστότοπου στις Κυκλάδες www.sportcyclades.gr

Δελτίο τύπου Α.Μ.Ε.Σ.Νηρέα:

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 στο Δ.Σ. Πάρου το 7ο Πανκυκλαδικό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε από τον ΑΜΕΣ Νηρέα. Η διεξαγωγή αυτού του τουρνουά ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για τον σύλλογο μας και όλα κύλησαν κατευχήν αν αναλογιστούμε ότι σημειώθηκαν οι μεγαλύτεροι αριθμοί από καταβολής του τουρνουά με 421 παιδιά αγωνιζόμενα, 12 συλλόγους απο 5 νησιά των Κυκλάδων, 36 αγωνιστικά τμήματα, 80 αγώνες σε διάστημα 4 ημερών και συνολικά 394 γκολ. Για πρώτη φορά συμμετείχε στο τουρνουά η ακαδημία του Παμμηλιακού. Πρωταθλήτριες ομάδες αναδείχθηκαν στα μπαμπίνι η ομάδα του Νηρέα, στα προτζούνιορ η ομάδα του ΠΑΣ Νάξου, στα τζούνιορ η ομάδα του ΑΟ Πάρου και στους προπαίδες η Α.Π. Σύρος 2002. Ο Σύλλογος μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους υποστηρικτές αυτής της διοργάνωσης οι οποίοι ήταν ο Δήμος Πάρου, η ΚΔΕΠΑ Πάρου, η αθλητική επιτροπή της ΚΔΕΠΑΠ, ο Ξυλόφουρνος, το Amelie cafe, ο φούρνος Αλιπράντη, το ΑΒ Food Market Ζουμής Αποστόλης, ο Ραουζαίος Πέτρος-φοιτητικά διαμερίσματα, η ACS courier, το Πάνθεον cafe mundialito, το Corner sports cafe, το super market Βιδάλης, το κατάστημα Pararam, το κατάστημα αθλητικών ΑΤΟΥ και η εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού ΓΕΤΗΛ Κυκλάδων - Μαρίνος Συριανός.
Το ραντεβού των ομάδων και των παιδιών ανανεώθηκε για το επόμενο καλοκαίρι ελπίζοντας σε νέο προορισμό. Ευχή όλων η χαρά των παιδιών να συνεχιστεί και με το ίδιο υψηλό επίπεδο και συμμετοχή.

Με τιμή το Δ.Σ. του Συλλόγου


Ευχαριστήριο του χορηγού επικοινωνίας Sport Cyclades:

Η συντακτική ομάδα του Sportcyclades.gr θέλει να ευχαριστήσει θερμά: 
Όλα τα παιδιά, τους γονείς και τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων που πήραν μέρος στο 7ο Πανκυκλαδικό τουρνουά για την άψογη συμπεριφορά τους προς τα συνεργεία μας. Τον κ. Χρήστο Σαρρή, ιδιοκτήτη του mudialito Πάνθεον στα Κακάπετρα της Παροικίας για την φιλοξενία του. Τον  κ. Μιχάλη Παπαδάκη για την παραχώρηση αυτοκινήτου και το ΔΣ του ΑΜΕΣ Νηρέα για τις διευκολύνσεις που μας παρείχε. Τους χορηγούς μας: Τις Φοιτητικές Κατοικίες «Πέτρος Ραουζαίος» στην Σύρο, την Ακαδημία ποδοσφαίρου «Σύρος 2002», τα καταστήματα «ΤΑΝΤΑΝΗC» στην Νάουσα καθώς και τα καταστήματα αθλητικών ειδών «ΑΤΟΥ» στη Νάουσα. Όπως όλοι οι συμμετέχοντες έτσι και εμείς θεωρούμε ότι το 7 Πανκυκλαδικό τουρνουά ήταν επιτυχές και δηλώνουμε ότι θα υποστηρίξουμε, όπως κάνουμε πάντα, όλα τα αθλητικά δρώμενα των Κυκλάδων. 

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΣΥΡΟΣ 2002:


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών που πραγματοποιήθηκε στη Πάρο από 22 εως 26 Ιουνίου. Εκεί συναντήθηκαν 12 Ακαδημίες από 5 διαφορετικά νησιά και ο αριθμός των παιδιών που διαγωνίστηκαν ανήλθε στα 430 περίπου, ενώ οι γονείς και συνοδοί που παρακολούθησαν τους αγώνες ήταν γύρω στους 800. Η ΄΄Α.Π. Σύρος 2002΄΄ συμμετείχε με 50 παιδιά και η παρουσία της στέφθηκε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά στις τρεις κατηγορίες Προτζούνιορ , Τζούνιορ και Προπαίδων. Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με μια θεαματική τελετή λήξης και όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά σε κάποιο άλλο νησί. Το Δ.Σ , οι προπονητές , οι γονείς , τα παιδιά και ο τεχνικός διευθυντής της ΄΄Α.Π.Σύρος 2002΄΄ συγχαίρουν και ευχαριστούν τους διοργανωτές του τουρνουά, ιδιαίτερα το Δ.Σ. του ΑΜΕΣ Νηρέα και προσωπικά τους κ. Μ.Παπαδάκη και Μ.Σιφναίο για την άψογη διοργάνωση και θερμή φιλοξενία τους και εύχονται σε μακροχρόνια συνέχεια του θεσμού.

Ευχαριστήριο μήνυμα του προπονητή του Νέου Α.Ο.Σ. Γιάννη Ζαχαρίου: 
Το 7ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στην Πάρο 23 – 25/6/2012 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ένα τουρνουά που διοργάνωσε το αδελφοποιημένο μας σωματείο Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ, το οποίο έβαλε στόχο να διοργανώσει ένα τουρνουά υψηλών προδιαγραφών και τα κατάφερε. Αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε μετά από πολύωρες και ακούραστες προσπάθειες των παραγόντων του Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑ και ιδιαίτερα του Μιχάλη Παπαδάκη και του Μανόλη Σιφναίου οι οποίοι καταγράφονται ως πρωτεργάτες αυτής της μεγάλης επιτυχίας. Οι άριστες ξενοδοχειακές μονάδες της Πάρου και ο άψογος προγραμματισμός ήταν εχέγγυα αυτής της τέλειας διοργάνωσης. Στο τουρνουά δήλωσαν παρών 12 Σωματεία από 5 Κυκλαδονήσια με 36 τμήματα και 421 παιδιά – αθλητές. Αριθμοί που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Οι μικροί ποδοσφαιριστές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους μπροστά σε συναθλητές, προπονητές, γονείς και φίλους του αθλήματος γεμίζοντας τις αθλητικές βαλίτσες τους με εμπειρίες και νέες γνωριμίες από τα περισσότερα νησιά μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που εργάσθηκαν και συνέβαλλαν στο εν λόγω αποτέλεσμα γιατρούς, διαιτητές, εθελοντές, παράγοντες, προπονητές & γονείς και ιδιαίτερα τους μικρούς αθλητές για την συμπεριφορά τους και τη φιλική συνύπαρξή τους σε ένα τουρνουά με νικητή το ποδόσφαιρο. Επίσης να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Σωματείου μας ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, τους προπονητές, τους γονείς και τους μικρούς ακούραστους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές μας. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον ορθοπεδικό γιατρό κ. Λημναίο Αλέξανδρο, γονέα αθλητή μας, ο οποίος προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες και τις γνώσεις του σε δυο περιστατικά τραυματισμών που παρουσιάσθηκαν. Τα μικρά προβληματάκια, που εύλογα παρουσιάσθηκαν, αντιμετωπίσθηκαν άμεσα και με επιτυχία από τους φίλους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες με αποτέλεσμα να μείνει στη σκέψη των μικρών αθλητών μια όμορφη αθλητική ανάμνηση. Ο πήχης ανέβηκε ακόμη ψηλότερα και γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο για να προάγουμε τη σύσφιξη των σχέσεων συνεργασίας και φιλίας μεταξύ των Ακαδημιών – Ομάδων γιατί έχουμε την υποχρέωση – ευχαρίστηση να μεριμνήσουμε για την ενίσχυση του αθλητικού και κοινωνικού προφίλ του ποδοσφαίρου των νησιών μας.

Γιάννης Ζαχαρίου - προπονητής Νέου Α.Ο.Σύρου


Επιστολή διαμαρτυρίας από γονέα για το 7ο Πανκυκλαδικό:

Επιστολή με παράπονα δημοσίευσε το Sport Cyclades από τον κύριο Μελανίτη Νίκο,
«Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια στον Νηρέα για την διοργάνωση. του 7ου πανκυκλαδικου τουρνουά, έχω όμως ένα μεγάλο παράπονο σαν γονιός που έχει το παιδί του στον Μαρπησσαϊκό στο  προ-τζούνιορ. Πιστεύω  πως  στόχος του τουρνουά είναι να δοθεί  η δυνατότητα  σε όλους στους μικρούς αθλητές να  παίζουν  και οχι να παρακολουθούν τους αγώνες από τον πάγκο χωρίς καμία ενεργή συμμετοχή, καθώς σκοπός είναι το ίδιο το παιχνίδι και όχι η νίκη. Πρέπει να δίνεται η ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους (όποιο και αν είναι αυτό) μπροστά σε συγγενείς και φίλους του αθλήματος, λυπάμαι που κάποιοι το βλέπουν διαφορετικά  με αποτέλεσμα να απομακρύνουν  τα παιδιά από τον αθλητισμό. Μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και  όλοι οι παίκτες έχουν την ίδια αξία».


Ο δικός μας επίλογος:

Η ιδέα ήταν της Νικολέτας, να μαζευτούν οι διασωστες του ΕΚΑΒ και οι διαιτητές του παγκυκλαδικου τουρνουά, για να παίξουν έναν αγώνα μεταξύ τους στο ΠΑΝΘΕΟΝ. Πράγματι οι ομάδες παρατάθηκαν και το ματς ξεκίνησε με πολύ καλή διάθεση. Έβλεπες πρόσωπα χαλαρά με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, με κέφι και πολύ γέλιο. Οι διασώστες με την Σπυριδούλα κάτω από τα δοκάρια, που σαν παλιά αθλήτρια του χαντ μπολ ενέπνεε εμπιστοσύνη, την Νικολέτα, που ήταν πολύ δραστήρια, αλλά έδινε πάσες μόνο στους γιους της και τα αλλά παιδιά, πλην του Γιώργου που τραυματίστηκε πολύ νωρίς και δεν επανήλθε, γιατί οι συνάδελφοι του δεν αφήναν το ματς για να τον περιθάλψουν! Από την άλλη πλευρά οι διαιτητές με πλήρη σύνθεση, νόμιζαν ότι θα κερδίσουν εύκολα, αλλά ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου ο Σωτήρης μεγαλούργησε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Αυτό που έμεινε ήταν ότι όλοι ένοιωσαν τη χαρά της συμβολής σε ένα πετυχημενο εγχείρημα και σίγουρα αισθάνονται πολύ γεμάτοι συναισθηματικά και έτοιμοι να το επαναλάβουν, όποτε ξαναχρειαστει!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου