Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Αγώνες σε όλα τα τμήματα ακαδημιών Νηρέα "ΝΑΟΥΣΑ 2010"

Σε φουλ ρυθμούς αγωνιστικά κινήθηκε το τμήμα "ΝΑΟΥΣΑ 2010" των ακαδημιών του Νηρέα το τελευταίο 15νθήμερο. Διοργανώθηκαν φιλικοί αγώνες στα γήπεδα του Πάνθεον, της Παροικιάς και της Νάουσας και αγωνίστηκαν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες. Πιο αναλυτικά, το τμήμα ΜΙΝΙ του Νηρέα (γεν.2003-04) το Σάββατο 25 Μαρτίου υποδέχθηκε στην Νάουσα την πολύ καλή ομάδα της Σχολής ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Πάρου και ηττήθηκε (8-1) με τον Σπανόπουλο να σημειώνει το μοναδικό τέρμα για την ομάδα μας. Την Κυριακή τα ίδια παιδιά έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο του Πάνθεον και οι πράσινοι επικράτησαν (5-2) με την ομάδα μας να είναι σαφώς βελτιωμένη.Ο Καρποδίνης και ο Ταντάνης ήταν οι σκόρερ των δύο τερμάτων για τον Νηρέα. Το Σάββατο 31 Μαρτίου τα παιδιά, συνεχίζοντας τους φιλικούς αγώνες, υποδέχθηκαν στην Νάουσα την ομάδα της Αλυκής και ηττήθηκαν με (6-2) με σκόρερ τους Καρποδίνη και Πιερτζοβάνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τμήμα Μίνι του Νηρέα αγωνίζεται με παιδιά που είναι στην πλειοψηφία τους γεννημένα το 2004-05 και παρ' ολ' αυτά ανταποκρίνεται αγωνιστικά και δίνει ελπίδες για το μέλλον.
Το τμήμα των ΤΖΟΥΝΙΟΡ (γεν.2001-02) την Κυριακή 25 Μαρτίου αντιμετώπισε την Αλυκή στο Πάνθεον και παρά το πολύ καλό παιχνίδι των παιδιών στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα (ακούγεται οξύμωρο, αλλά) ηττήθηκε (7-2) με τον Καραχάλιο να σημειώνει και τα δύο τέρματα. Το Σάββατο 31 Μαρτίου οι ίδιες ομάδες αγωνίστηκαν στο γήπεδο του Corner Sport Cafe στην Νάουσα και ήρθαν ισόπαλες (7-7) μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι. Τα γκολ για την ομάδα του Νηρέα πέτυχαν οι Μπάλιος (2), Καραχάλιος και Γκέτσι (4) που ήταν και ο...MVP της αναμέτρησης. Τέλος, την Πρωταπριλιά στο γήπεδο της Παροικιάς αγωνίστηκαν με την ομάδα του Α.Ο.Πάρου σε αναμέτρηση 8Χ8 και έφεραν ακόμα μία ισοπαλία (3-3) με τον Γκέτσι να σημειώνει δύο τέρματα και τον Χριστόφορο ένα. Εδώ, χρήζει άξιο αναφοράς η συμπεριφορά κάποιων γονέων οι οποίοι -τυφλωμένοι από τη λάμψη του αποτελέσματος- εκτρέπονται άσχημα χρησιμοποιώντας βωμολοχίες κατά αυτού που καλείται να κάνει τον διαιτητή ώστε να βοηθήσει στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, δίχως να υπολογίζουν την παρουσία των παιδιών και το κακό παράδειγμα που δίνουν. Την επόμενη εβδομάδα τα τμήματα των ακαδημιών του Νηρέα θα μεταβούν στην Αλυκή για νέα σειρά φιλικών αναμετρήσεων.
Το τμήμα Παίδων του Νηρέα αντιμετώπισε χθες τον Α.Ο.Π. σε φιλικό αγώνα δίνοντας την ευκαιρία στους προπονητές των δύο ομάδων να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Για την ιστορία το ματς έληξε ισόπαλο (1-1) με τον Βιτζηλαίο να ισοφαρίζει για τον Νηρέα λίγα λεπτά πριν το τέλος με όμορφη ατομική ενέργεια.
Τέλος, για το πρωτάθλημα Νέων της Ε.Π.Σ.Κ. την Κυριακή 25 Μαρτίου η ομάδα μας υποδέχθηκε την Αναγέννηση Νάξου στο γήπεδο των Μαρμάρων και επικράτησε σχετικά εύκολα με (4-1) χάρη σε τέρματα των Πραμάτια (2), Μετάι και Χατζία. Με αυτή την νίκη εξασφάλισε κατά μεγάλο βαθμό την πρωτιά στον όμιλο και τα παιδιά μπορούν πλέον να αισιοδοξούν ότι τα καλύτερα έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου