Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

"ΝΑΟΥΣΑ 2010": Γκολ, θέαμα και παράδοξα!

Γεμάτο μπάλα ήταν και η περασμένη Κυριακή για τα τμήματα ακαδημιών του Νηρέα «Νάουσα 2010». Το πρωί η ομάδα Παίδων του Νηρέα υποδέχτηκε το Φιλώτι στα πλαίσια του παιδικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Κυκλάδων, σε ένα παιχνίδι που διήρκησε μόλις σαράντα λεπτά, δίχως διαιτητή για πολλοστή φορά. Για το παιχνίδι αυτό θα αναφερθούμε εκτενέστερα κάποια άλλη στιγμή, αναμένοντας και την ετυμηγορία της διοργανώτριας αρχής. 
Το απόγευμα τα τμήματα Μίνι και Τζούνιορ ανηφόρισαν στο γήπεδο του Πάνθεον όπου αντιμετώπισαν τις ακαδημίες του PAO Soccer School Πάρου και της Αλυκής, αντίστοιχα. Στο τμήμα των Μίνι η πράσινη ακαδημία επικράτησε με 4-1 χάρη σε τέρματα των Δ.Σκιαδά(2), Γ.Αλεξόπουλο και Χρ.Κονταξάκη. Για τον Νηρέα σκόραρε ο Λόκα Γκ.. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής παιδιά ηλικίας 5-6 ετών. 
Αργότερα, το τμήμα των Τζούνιορ επικράτησε 7-2 της Αλυκής μετά από έναν πολύ όμορφο αγώνα. Από δύο τέρματα για την ομάδα του Νηρέα σημείωσαν οι Γκέτσι, Σπανόπουλος, Πιερτζοβάνης και ένα ο τερματοφύλακας Σιφναίος με εντυπωσιακό βολέ-απόκρουση από το τέρμα του. Και οι τρεις ακαδημίες ανανέωσαν το ραντεβού τους για δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου