Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΗ !


Με τρεις φιλικούς αγώνες έκλεισε αγωνιστικά το 2009 για τη Σχολή Ολυμπιακού Πάρου.Η Σχολή μας αντιμετώπισε την ακαδημία του Μαρπησσαϊκού σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες.Στην κατηγορία under 7 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σε ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι με χατ-τρικ που σημείωσε ο Σιμόπουλος Ν..Η ομάδα μας παρατάχτηκε με τους Αρκουλή Μ.,Μπάλιο Θ.,Βλάχο Ν., Κορτιάνο Κ.,Σιμόπουλο Ν. και Φάμπιο .
Στην κατηγορία under 9 η ομάδα μας παρατάχτηκε με πολλές απουσίες,παρ'ολ'αυτά κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 παίζοντας πολύ όμορφα κατά διαστήματα.Κορυφαίος παίκτης και σκόρερ ήταν ο Μπάλιος Β. ενώ σκόραρε και ο Μαλαματένιος Β..Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι : Βλάχος Ν., Τόσκα Κρ.,Μπάλιος Β.,Μαλαματένιος Β.,Αρκουλής Μ.,Σκούρτης Θ.,Ζουμής Β.,Φαρούπος Αλ.και Σιμόπουλος Ν.
Τέλος,στην τρίτη ηλικιακή κατηγορία των under 12 η ομάδα μας παρατάχτηκε με 11χρονους και έναν 12χρονο απέναντι σε παιδιά 13 και 14 ετών μιας και ο Μαρπησσαϊκός δεν είχε παρά ελάχιστα παιδιά των 11 και 12 ετών.Κρατάμε το πολύ ανταγωνιστικό και δυνατό πρώτο ημίχρονο όπου έληξε με 1-2 υπέρ της Μάρπησσας μιας και τα παιδιά του Ολυμπιακού έδειξαν πολύ ανταγωνιστικοί παρά τις ηλικιακές διαφορές .Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα προχώρησε σε πολλές αλλαγές και τελικά γνώρισε την ήττα με σκορ 2- 7.Σκόραραν από ένα τέρμα οι Τσορέι και Ζίμπερι .
Αγωνίστηκαν :Ζότος ,Ζουμής ,Ζενέλι ,Ζίμπερι ,Μπαρμπαρίγος ,Γιάννος ,Μπερζάκου ,Μαλαματένιος Γρ.,Τσορέϊ, Κορτιάνος Στ.,Δαβερώνας ,Βλάχος Σωτ. ενώ πήρε λίγο χρόνο συμμετοχής και η Μαρία Θεοδωράκη .

Η Σχολή Ολυμπιακού Πάρου θα κάνει τρεις ή τέσσερις ακόμα προπονήσεις για το 2009 και θα ανανεώσει το ραντεβού της με τους αθλητές για τις 9 Ιανουαρίου του νέου έτους .

1 σχόλιο: