Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ!

Με νίκες και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες συνέχισε η Σχολή Ολυμπιακού Πάρου απέναντι στις ακαδημίες της Green Football Development .Ο καιρός αυτή τη φορά μας έκανε το χατήρι κι έπειτα από δύο αναβολλές διεξήχθησαν τρία πολύ διασκεδαστικά παιχνίδια με αρκετό κόσμο στις κερκίδες .
Το πρώτο τους παιχνίδι για φέτος έδωσαν οι λιλιπούτειοι αθλητές κάτω των 7 ετών όπου η Σχολή μας επικράτησε με (3-1) σε ένα παιχνίδι όπου η G.F.D. ήταν ανώτερη και πολύ άτυχη .Τα γκολ του Ολυμπιακού σημείωσαν οι Σπάνόπουλος(2) και Σιμόπουλος.Με τη Σχολή Ολυμπιακού αγωνίστηκαν οι : Αρκουλής Μ.,Μπάλιος Β.,Μπάλιος Θ.,Σπανόπουλος Γρ.,Σιμόπουλος Νεκτ.,Λόκα Γκ. και Λόκα Κρ.


(Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι δίδυμοι Γκέρτι και Κρίστι Λόκα)
Στο επόμενο παιχνίδι κάτω των 9 ετών η Σχολή μας επικράτησε δύσκολα παρά το τελικό (5-2) ,μιας και για ένα ακόμα παιχνίδι οι νεαροί αθλητές της G.F.D. ήταν ιδιαίτερα άστοχοι και άτυχοι στην τελική προσπάθεια.Καρέ τερμάτων πέτυχε ο Γκέτσι Γ. ενώ ένα τέρμα σημίωσε και ο Μπάλιος Β.
Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι : Ζουμής Β.,Πατέλλης Ν.,Σκούρτης Θ.,Τόσκα Κρ.,Μπάλιος Β., Μαλαματένιος Β.,Δροσόπουλος Αντ.,Γκέτσι Γ.,Αρκουλής Μ. και Σπανόπουλος Γρ..
Στον τρίτο και τελευταίο σημερινό αγώνα για την ηλικιακή κατηγορία κάτω των 11,η Σχολή Ολυμπιακού έκανε ένα πολύ όμορφο ματς και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με (8-0) κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων των θεατών .Χατ -τρικ πέτυχε ο Ζενέλι Ε.,ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Γιάννος,Μπαρμπαρίγος,,Μπερζάκου,Ζίμπερι και Τσορέι .
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους : Ζότο Κ.,Σιφναίο Μ.,Βλάχο Σ.,Δαβερώνα Μ.,Γιάννο Σπ., Μαλαματένιο Γρ.,Ζενέλι Ε.,Ζίμπερι Υλι,Μπαρμπαρίγο Στ.,Μπερζάκου Αν.,Τσορέϊ Μ.,Ζουμή Λ.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/11/09, 8:59 μ.μ.

    8elo na po oti eida ta paixnidia kai eida oti dn epeze o xristakis einai alh8eia ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ali8eia einai,itan sovari apwleia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στους πιτσιρικάδες και των δύο ομάδων. Θα δημοσιεύσω στην εφημερίδα τα αποτελέσματα και τις σχετικές ειδησούλες. Παρουσίασα άλλωστε και σε αυτό το φύλλο την αναγγελία των αγώνων. Να πάνε καλά όλα τα παιδιά, αλλά να νικάμε και εμείς οι "πράσινοι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ "ΠΡΑΣΙΝΩΝ",ΕΝΩ ΑΞΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/11/09, 7:37 μ.μ.

    ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η GFD ΕΙΧΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΩΣ ΘΕΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/11/09, 7:35 μ.μ.

    Ψηφοφορία για το μεγάλο ντέρμπι στο http://pantheonfootball.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή