Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ Ο ΙΣΜΑΕΛ ΜΠΛΑΝΚΟ !


Εκτάκτως στην Πάρο βρέθηκε την Τρίτη ο άσος της Α.Ε.Κ. Ίσμαελ Μπλάνκο με σκοπό να συναντήσει τον άσο του Α.Ο.Πάρου Βαγγέλη Πετρόπουλο για να διαπραγματευθεί τη μετακίνηση του Πετρό junior στην Ένωση .Ως γνωστόν ο επιθετικός της Α.Ε.Κ. ανανέωσε μέχρι το 2013 και με το τέλος του συμβολαίου του αναμένεται να πάρει θέση στο τμήμα scouting της Ένωσης .Φανερά προβληματισμένος από τη δημιουργική λειτουργία της ομάδας φιλοδοξεί στο πρόσωπο του Πετρό junior να βρει το δεκάρι που τόσο έχει ανάγκη η Α.Ε.Κ.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα ,τα όποια προβλήματα ξεπεράστηκαν ,αργά το βράδυ οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Πετρό junior με χαμόγελο ικανοποίησης πρόβαρε τα κιτρινόμαυρα .
Αφότου ολοκληρώθηκε η συμφωνία ο Μπλάνκο δήλωσε :"Ήταν δύσκολες και πολύωρες οι διαπραγματεύσεις ,αλλά οι όποιες αντιστάσεις κάμφθηκαν και ο Πετρό junior είναι πλέον μέλος της Α.Ε.Κ. .Όλοι είμαστε χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη και πιο πολύ ο προπονητής μας κος Μπάγεβιτς ο οποίος τον επιθυμούσε διακαώς ."Ο Πετρό junior δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και αρκέστηκε σε μερικά χαμόγελα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου