Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΝΑΟΥΣΑΚΙΑ

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΤΙΑΝΟΣ, ετών 8, τμήμα ΜΙΝΙ
Θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: Αμυντικός
Αγαπημένη του ομάδα: Μπαρτσελόνα
Αγαπημένος του ποδοσφαιριστής: Λιονέλ Μέσι

ΡΕΤΡΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Την ήττα γνώρισε το τμήμα των προ-Τζούνιορ του Νηρέα στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Μαρμάρων. Ο Αστέρας επικράτησε με (4-1) μετά από καλή εμφάνιση αν και βρέθηκε να χάνει με γκολ του συνήθη ύποπτου Γκέτσι. Με την ομάδα του Νηρέα αγωνίστηκαν ακόμα οι: Ρούσσος Δ., Αρκουλής Φρ., Κουτσαυτάκης Μ., Σκούρτης Θ., Αρκουλής Μ., Ζουμής Β., Τριπολιτσιώτης Δ., Τόσκα Κρ., Καραχάλιος Δ., Μαλαματένιος Β.και Νίνος Ν.. Νέους φιλικούς αγώνες για κάποια τμήματα του "ΝΑΟΥΣΑ 2010" περιλαμβάνει το πρόγραμμα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΝΑΟΥΣΑΚΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ, ετών 8, τμήμα ΜΙΝΙ
Θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: Επιθετικός
Αγαπημένη του ομάδα: Παναθηναϊκός
Αγαπημένος του ποδοσφαιριστής: Λιονέλ Μέσι

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ

Μετά από συνάντηση που έγινε ανάμεσα στα τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη του νεοεκλεγμένου συμβουλίου του Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου έχει ως εξής:
Πρόεδρος : Τριπολιτσιώτης Σταύρος
Αντιπρόεδρος : Βεντουρής Νικόλας
Γεν. Γραμματέας : Σιφναίος Μανώλης
Ειδ. Γραμματέας : Ρούσσος Κωνσταντίνος
Ταμίας : Γαβαλάς Παντελής
Γενικός Αρχηγός Ποδοσφαιρικού Τμήματος : Καρποδίνης Βαγγέλης
Γενικός Αρχηγός Τμημάτων Υποδομής : Γιάννος Δημήτρης
Έφορος Υλικού : Παπαδάκης Παντελής
Έφορος Βόλλευ : Σιφναίος Κώστας
Έφορος Λέσχης-Θεατρικής ομάδας : Οικονόμου Βαγγέλης
Μέλος Δ.Σ. : π.Δευτερίγος Κωνσταντίνος
Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Σαραντινός Ιωάννης, Αρκουλής Ηλίας, Τριπολιτσιώτης Μιχάλης, Κρητικός Νίκος και Ταντάνης Γιώργος.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης συστάθηκε και μια πενταμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους Γιάννο Δημήτρη, Σιφναίο Μανώλη, Σαραντινό Γιάννη, Αρκουλή Ηλία και Παπαδάκη Μιχάλη η οποία θα αναλάβει την αρτιότερη δυνατή οργάνωση των αναβαθμισμένων ποδοσφαιρικών ακαδημιών. Επίσης προτάθηκε η σύσταση αντίστοιχων επιτροπών για καίρια θέματα του Συλλόγου όπως κυρίως το γηπεδικό με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών του Συλλόγου.

ΓΕΡΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ

Την Κυριακή στις 12:00 το τμήμα προ-Τζούνιορ του "ΝΑΟΥΣΑ 2010" θα αντιμετωπίσει τα παιδιά της ακαδημίας του Αστέρα Μαρμάρων στο γήπεδο 5Χ5 του CornerSportCafe. Οι νεαροί άσοι του Νηρέα(γεννηθέντες 2001-02) θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά του Αστέρα (γεννηθέντα 1999-00-01) σε ένα παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα στα πλαίσια των πολύ καλών σχέσεων που έχουν αναπτύξει οι δύο αυτές ομάδες. Το παιχνίδι θα είναι ένα γερό τεστ για το τμήμα αυτό του Νηρέα καθώς θα κληθούν να τα φέρουν εις πέρας με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. Τα υπόλοιπα τμήματα θα συνεχίσουν κανονικά τις προγραμματισμένες προπονήσεις τους αυτό το Σαββατοκύριακο.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

TRIBUTE στον Σπύρο Ευαγγέλου!


Θα μας λείψουν πραγματικά: ο χαρακτήρας του, το χιούμορ του, η αγωνιστικότητα του, η συνέπειά του, οι επαλάσεις του, οι ποδοσφαιρικές του επιδεξιότητες καθώς και...τα παπούτσια που φορούσε στις προπονήσεις ! Θα παραμείνει ένας πολύ καλός φίλος για όλους μας και ένας συμπαίκτης που χαίρεσαι να έχεις στην ομάδα σου! Καλή επιτυχία Σπύρο και να είσαι πάντα υγιέστατος και χαμογελαστός!!!

 fotos by Robert van der Most

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΝΑΟΥΣΑΚΙΑ


ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΛΙΟΣ, ετών 6, τμήμα ΜΙΝΙ
Θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: Επιθετικός
Αγαπημένη του ομάδα: Α.Ε.Κ.
Αγαπημένος του ποδοσφαιριστής: Λιονέλ Μέσι

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ: ΑΠ.Α.Σ.ΦΑΝΑΡΙΑ-Α.Μ.Ε.Σ.ΝΗΡΕΑΣ (2-5)


Ευρεία νίκη σημείωσε η ομάδα Παίδων του Νηρέα στην Νάξο σημειώνοντας πέντε τέρματα μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Η ομάδα της Νάουσας προηγήθηκε με (0-1) μετά από εύστοχο πέναλτι, ισοφαρίστηκε γρήγορα και έκλεισε το ημίχρονο πετυχαίνοντας τρία ακόμα τέρματα(1-4). Στο 2ο ημίχρονο και μετά από πολλές αλλαγές και με πολλές χαμένες ευκαιρίες το σκορ έφτασε στο (1-5) με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Μπαρμπαρίγου Στ. από τα 25μ. για να μειώσουν τα Φανάρια λίγο πριν το τέλος για το τελικό (2-5). Ο Νηρέας ταξίδεψε στην Νάξο με πλήρη αποστολή για ακόμα μία φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι. Τα γκολ για την ομάδα της Νάουσας σημείωσαν οι: Ραυτόπουλος(2), Μπαρμπαρίγος(2) και Αλιπράντης. Αξιέπαινη η προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα της Απειράνθου για να μαζέψουν τα παιδιά του χωριού και να τα φέρουν κοντά στον αθλητισμό!

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΝΗΡΕΑ


Την Κυριακή 21/11 και ώρα 11:00 ο ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ σας προσκαλεί στην τακτική γενική συνέλευση με θέμα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου 11μελούς συμβουλίου. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη.

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

"ΝΑΟΥΣΑ 2010": ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ


Το Σάββατο στις 14:45 η ομάδα του Α.Μ.Ε.Σ.Νηρέα θα αντιμετωπίσει την ομάδα Α.Π.Α.Σ.Φανάρια στο γήπεδο του Φιλωτίου στην Νάξο στα πλάισια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Πάιδων της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων.

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΦΙΛΙΚΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Α.Μ.Ε.Σ.ΝΗΡΕΑΣ-ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

Δύο πολύ όμορφες αναμετρήσεις πρόσφεραν χθες οι λιλιπούτειοι άσοι του Νηρέα και του Μαρπησσαϊκού στους 60 περίπου θεατές που παρακολούθησαν τα παιχνίδια. Οι ακαδημίες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν σε δύο ηλικιακές κατηγορίες, τα παιδιά διασκέδασαν πολύ, βρήκαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για νέα σειρά φιλικών στην έδρα του Μαρπησσαϊκού.
Στην πρώτη ηλικιακή κατηγορία των ΜΙΝΙ(γεννηθέντες 2003-04) η ομάδα του Νηρέα επικράτησε με (3-0) σε ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Σκόραραν για τον Νηρέα οι: Σιμόπουλος Ν., Ρούσσος Γ. και Καρποδίνης Γ. ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι: Λόκα Γκ., Λόκα Κρ., Κορτιάνος Κ., Γιατράς Γ. και Μπάλιος Θ. ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως ο...κορυφαίος της αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί ο πλουραλισμός που διαθέτει στους πανηγυρισμούς του ο Σιμόπουλος καθώς κάθε φορά που σκοράρει πανηγυρίζει με διαφορετικούς και πρωτότυπους τρόπους.

Στη δεύτερη ηλικιακή κατηγορία των προ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ(γεννηθέντες 2001-02) τα παιδιά του "ΝΑΟΥΣΑ 2010" αν και προηγήθηκαν με γκολ του Γκέτσι Γ. ηττήθηκαν τελικά με (5-1) από την ομάδα της Μάρπησσας. Με την ομάδα του Νηρέα αγωνίστηκαν ακόμα οι: Ζουμής Β., Ζουμής Θ., Αλιπράντης Κ., Σκούρτης Θ., Σπανόπουλος Γρ., Μαλαματένιος Β., Μπάλιος Β., Πιερτζοβάνης Αλ., Αρκουλής Μ., Νίνος Ν., Τριπολιτσιώτης Δ. και Καραχάλιος Δ.. Πολύ καλή η παρουσία των παιδιών της Μάρπησσας η οποία διαθέτει παιδιά που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!



ΤΑ ΝΑΟΥΣΑΚΙΑ


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ, ετών 8, τμήμα ΜΙΝΙ
Θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: Επιθετικός
Αγαπημένη του ομάδα: Παναθηναϊκός
Αγαπημένος του ποδοσφαιριστής: Σεμπάστιαν Λέτο

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

"ΝΑΟΥΣΑ 2010": ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟ

Την Κυριακή στο γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου του CornerSport Cafe οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Α.Μ.Ε.Σ.Νηρέα και του Μαρπησσαϊκού θα αγωνιστούν σε δύο παιχνίδια στις κατηγορίες Μίνι και προ-Τζούνιορ.

Στις 11:00 θα αγωνιστούν οι γεννηθέντες 2003-04 και στις 12:00 αυτά των 2000-02. Μια νέα σειρά φιλικών αυτή τη φορά με την ομάδα της Μάρπησσας που αναμένεται να φέρει πιο κοντά τους νεαρούς αθλητές των δύο ομάδων και αποσκοπεί στο να ξεφεύγουν τα παιδιά από την ρουτίνα των προπονήσεων. Επίσης, σύντομα αναμένεται να γίνουν και οι πρώτες επαφές μεταξύ όλων των προπονητών ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Πάρο με σκοπό τη δημιουργία ενός τουρνουά ποδοσφαίρου σε όλες τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες.

ΡΕΤΡΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

"ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΙ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙΣ;"
Συγγραφέας: Διονύσης Ελευθεράτος
Εκδόσεις: TOPOSBooks
Έτος έκδοσης: 2010
Σελίδες: 360

Ένας πρόεδρος της Αργεντινής χρίζει την κόρη του οπαδό της ομάδας που ο ίδιος αντιπαθεί. Ο τελικός ενός Ευρωμπάσκετ «ναρκοθετεί» τις ελληνοσερβικές σχέσεις. Άγγλος πρωθυπουργός αλλάζει ομάδα καθ’ υπόδειξη των συμβούλων του. Οι κυβερνήσεις Αιγύπτου και Αλγερίας «κηρύσσουν» ποδοσφαιρικό-πολιτικό πόλεμο. Ο Γάλλος πρόεδρος ωρύεται για την αποτυχία των «Τρικολόρ» στο Μουντιάλ 2010, την ημέρα που δύο εκατομμύρια συμπατριώτες του διαδηλώνουν για το συνταξιοδοτικό. Καρδινάλιοι κάνουν ραδιοφωνικά κηρύγματα για την Εθνική Ιταλίας. Ισραηλινός συνταγματάρχης προτρέπει ποδοσφαιριστές να πολεμήσουν όπως οι στρατιώτες του στη Γάζα.
Αυτά και πολλά ακόμη θαυμαστά, μεταξύ θυμηδιών, «μέσων καταστάσεων» και τραγωδιών, χαρακτηρίζουν το παιχνίδι της εξουσίας με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Της πολιτικής (κυρίως) εξουσίας, αλλά και της δικαστικής, της στρατιωτικής, της δημοτικής, όπως και της «4ης».
Ο Διονύσης Ελευθεράτος «ακτινογραφεί» χαρακτηριστικές ιστορίες, πολύ νωπές στην πλειονότητά τους, από Ελλάδα και εξωτερικό. Δείχνει τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Περιγράφει το πολιτικό φόντο αθλητικών γεγονότων. Αναλύει κινήσεις εντυπώσεων, αντιπερισπασμούς, σχέδια, αλλά και παθήματα, γκάφες, νίλες. Διότι μια μπάλα, ακόμη και την εξουσία μπορεί ενίοτε να πάρει από κάτω.

G.F.D.ΠΑΡΟΥ-Α.Μ.Ε.Σ.ΝΗΡΕΑΣ (Βίντεο από το φιλικό)

ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ


Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ...ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ!


Με μία ημέρα που θύμιζε καλόκαίρι και με πολύ κόσμο στις κερκίδες του ΠΑΝΘΕΟΝ οι ακαδημίες του Νηρέα "Νάουσα 2010" και της G.F.D.Πάρου αγωνίστηκαν σε δύο φιλικές αναμετρήσεις στις κατηγορίες των ΜΙΝΙ και των ΠροΤΖΟΥΝΙΟΡ με πρωταγωνιστές τα παιδιά της Πράσινης Ακαδημίας τα οποία επικράτησαν και στα δύο παιχνίδια με σχετική ευκολία.
Αναλυτικότερα, στην κατηγορία των ΜΙΝΙ(γεννηθέντες 2003-04) η G.F.D.κέρδισε με (3-2) με τους Ρούσσο Γιώργο και Σιμόπουλο Νεκτάριο να σκοράρουν για την ομάδα του Νηρέα. Το τμήμα Μίνι "Νάουσα 2010" παρατάχτηκε με τους: Ζουμή Θ., Πετρόπουλο Γ., Σούκου Μ., Λόκα Κρ., Λόκα Γκ., Σιμόπουλο Ν., Ρούσσο Γ., Γιατρά Γ., Μπάλιο Θ. και Καρποδίνη Γ.

Στην κατηγορία των ΠροΤΖΟΥΝΙΟΡ(γεννηθέντες 2001-02) η ομάδα της G.F.D. ήταν ασταμάτητη και επικράτησε με (8-1) με τον Γκέτσι Γιόνι να σημειώνει το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του Νηρέα. Με το τμήμα των προ-Τζούνιορ του "Νάουσα 2010" αγωνίστηκαν οι: Ζουμής Β., Πιερτζοβάνης Αλ., Νίνος Ν., Αρκουλής Μ., Μπάλιος Β., Σπανόπουλος Γρ., Μαλαματένιος Β., Γκέτσι Γ., Καραχάλιος Δ., Τριπολιτσιώτης Δ., Κουτσαυτάκης Μ. και Σκούρτης Θ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ-ΝΗΡΕΑΣ (3-1)


Δείχνοντας αυτοκτονικές τάσεις για άλλη μία φορά η ομάδα Παίδων του Νηρέα ηττήθηκε από την ομάδα της Αναγέννησης στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου με (3-1). Σε ένα πολύ ανοιχτό-και δίχως σκοπιμότητες-παιχνίδι τα παιδιά της Νάουσας εμφανίστηκαν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο αλλά οι αμυντικές επιπολαιότητες της στέρησαν ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα της Αναγέννησης προηγήθηκε με (3-0) και είχε και χαμένο πέναλτυ, ενώ ο Νηρέας μείωσε δέκα λεπτά πριν το τέλος, χάνοντας πολλές ευκαιρίες καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα. Σίγουρα τα πρώτα αυτά παιχνίδια θεωρούνται αγώνες προσαρμοστικότητας για τα περισσότερα παιδιά του Νηρέα και αγώνα με τον αγώνα θα παρουσιάζονται πιο βελτιωμένα ελπίζοντας ότι θα ερθουν και τα θετικά αποτελέσματα. Αξίζει να αναφερθεί η πλήρης αποστολή 18 αθλητών με την οποία παρατάσσεται η ομάδα σε κάθε παιχνίδι φέτος, εντός ή εκτός έδρας.


Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ: Τί μας τάζουν προεκλογικά...

Πήραμε στα χέρια μας και τα δύο προγράμματα των βασικών υποψηφίων Δημάρχων, τα ξεφυλλίσαμε και με έκπληξη είδαμε ότι το θέμα της κατασκευής γηπέδου στη Νάουσα(στην περιοχή αγροκηπίου)παίζει παντού και πολύ έντονα. Η έκπληξή μας έχει να κάνει με το ότι οι παραπάνω υποψήφιοι αδιαφορούσαν πλήρως μέχρι πριν λίγο καιρό και για πολλά χρόνια έχουν αφήσει τη Νάουσα και τη νεολαία της χωρίς γήπεδο δίχως καν να νοιάζονται με το τι θα απογίνουν τόσα παιδιά και το που θα αθλούνται. Δεν διαχωρίζουμε Δήμο και Επαρχείο και δεν στεκόμαστε στο ποιός ευθύνεται περισσότερο για την κατάντια αυτή, θεωρούμε ότι οι ευθύνες είναι μοιρασμένες και η αδιαφορία και η αδράνεια κοινή. Πρόθεσή μας είναι να ακουστούμε όσο περισσότερο γίνεται και οι κύριοι υπεύθυνοι-που σήμερα ζητούν την ψήφο μας τάζοντας λαγούς με πετραχείλια-να αναλογιστούν τι ζημιά έχουν κάνει τόσα χρόνια στο χωριό και τον Νηρέα και να πράξουν τα δέοντα.

Στο πρόγραμμα του κ.Βλαχογιάννη συναντάμε 3 φορές το γήπεδο της Νάουσας και τον Νηρέα:
σελ.17 ΥΠΟΔΟΜΕΣ-ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ-ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ
Έργα υπό ένταξη στην "Εγνατία Οδός Α.Ε."-Δημοτικό Στάδιο Πάρου στο αγροκήπιο Νάουσας
σελ.39 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Νηρέας Πρωταθλητής Κυκλάδων 2008. Τώρα που κολλάει το ότι ο Νηρέας στέφθηκε πρωταθλητής με την προεκλογική του εκστρατεία μόνο ο κ.Δήμαρχος γνωρίζει.
σελ.40 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σήμερα: Μελέτη Δημοτικού Σταδίου Πάρου στο αγροκήπιο Νάουσας
Στο πρόγραμμα της κ.Πρωτολάτη συναντάμε 3 φορές το γήπεδο της Νάουσας:
σελ.14 ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟ
Δημοτικό Στάδιο Πάρου στο αγροκήπιο Νάουσας...και παρακάτω κατά τόπους το αναφέρει ξανά:
σελ.17 Κατασκευή Δημοτικού Σταδίου Πάρου στην περιοχή του αγροκηπίου Νάουσας
σελ.37 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΩΡΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ-Κατασκευή Δημοτικού Σταδίου(Ποδοσφαιρο, γήπεδο, στίβος)στην έκταση του αγροκηπίου της Νάουσας
Κανένας δεν αναφέρει τί έχει συμβεί τόσο καιρό και γιατί έμεινε 6 χρόνια η Νάουσα χωρίς γήπεδο. Κανένας δε ζητάει ένα ΣΥΓΓΝΩΜΗ από την νεολαία της Νάουσας που με νύχια και με δόντια κρατάνε ζωντανή την ομάδα του Νηρέα. Κανένας δεν ενδιαφέρεται για έναν σύλλογο με 52 χρόνια ιστορίας ο οποίος έχει γαλουχήσει γενιές και γενιές ανθρώπων. Και αντί ενός ταπεινού συγγνώμη ζητάνε από εμάς να τους ψηφίσουμε για να υλοποιήσουν αυτά που μας υπόσχονται. Κύριοι υποψήφιοι ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια σας για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Όποιος από εσάς εκλεγεί ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην νεολαία της Νάουσας, να κοιτάξει στα μάτια παιδιά και γονείς και να τους εξηγήσει έντιμα γιατί αναγκάζονται τόσα χρόνια να μετακινούνται Παροικιά και Μάρμαρα για αγώνες και προπονήσεις και ας τους πει με ειλικρίνεια για πόσο καιρό ακόμα θα αναγκάζονται να το κάνουν αυτό.

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Οδοιπορικό στα γήπεδα των Κυκλάδων: Πάρος

Το οδοιπορικό στα γήπεδα των Κυκλάδων σήμερα ταξιδεύει στην Πάρο
Δημοτικό Στάδιο Νάουσας:
Το γεφύρι της Νάουσας τελικά επισκευάστηκε έστω κι αν χρειάστηκε μια καταστροφική πλημμύρα για να δηλώσει πως δεν πήγαινε άλλο...! Το Δημοτικό σχολείο Νάουσας βρήκε τη στέγη του και είναι πλέον σε ένα από τα καλύτερα κτίρια στην Ελλάδα! Το γήπεδο της Νάουσας ήταν ο....εξιλαστήριος χώρος για την κατασκευή του σχολείου. Σίγουρα το να δίνεις ένα γήπεδο και να χτίζεις σχολείο είναι το ιδανικό, αρκεί να έχεις ήδη κατασκευάσει το επόμενο γήπεδο, γιατί-όπως και να το κάνουμε-γήπεδα και σχολεία σε μια κοινωνία είναι αλληλένδετα μιας και το ένα έχει την ανάγκη ύπαρξης του άλλου. Μόνο με σχολείο μια κοινωνία είναι μονοδιάστατη, μόνο με γήπεδο είναι φανατική! Στο χωριό της Νάουσας, ένα από τα πολυπληθέστερα και πιο πλούσια χωριά των Κυκλάδων, η ιστορική ομάδα του Νηρέα έμεινε ξαφνικά χωρίς γήπεδο και επί 6 συναπτά έτη εισπράττει αδιαφορία και προεκλογικές υποσχέσεις. Τα πολυδάπανα προεκλογικά έντυπα υποψηφίων Δημάρχων και Περιφερειαρχών είναι γεμάτα με εξαγγελίες για ένα γήπεδο που οι ίδιοι καταρράκωσαν και οι ίδιοι(Δήμαρχος, Έπαρχος και Νομαρχία) με τον εμπαιγμό και την αδιαφορία τους δημιούργησαν μια κατάσταση τραγική για τον σύλλογο και κατ' επέκταση για την νεολαία και τον αθλητισμό της Νάουσας. Τα τμήματα υποδομών του Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα δεν φυτοζωούν ακόμα λόγω της όρεξης κάποιων-λίγων-ατόμων εδώ και κάποια χρόνια. Το αντρικό ποδοσφαιρικό τμήμα στηρίζεται στην όρεξη των ίδιων ατόμων καθώς και στην αγάπη των αθλητών που υπηρετούν χρόνια τον Νηρέα. Αυτοί οι λίγοι άνθρωποι οραματίζονται μια νεολαία όμορφη και υγιή στο σώμα και τη σκέψη, ενώ κάποιοι άλλοι στο Δήμο και το Επαρχείο δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πώς θέλουν τη νεολαία: να κάνει αθλητισμό ή να γυρνάει από' δω κι από' κει; Τα πράγματα κύριοι υποψήφιοι είναι απλά: ή θα κάνουμε γήπεδο να πάρουμε τα πιτσιρίκια να τα μάθουμε αθλητισμό ή θα τα αφήσουμε σε μονοπάτια που πολλές φορές αποβαίνουν και μοιραία...

"ΝΑΟΥΣΑ 2010": Πρόγραμμα τμημάτων


Με προπονήσεις και αγώνες(φιλικούς και επίσημους) συνεχίζουν αυτό το τριήμερο οι νεαροί αθλητές του Α.Μ.Ε.Σ.Νηρέα. Αναλυτικά το πρόγραμμα και για τα πέντε τμήματα του "ΝΑΟΥΣΑ 2010":
Τμήμα ΜΠΑΜΠΙΝΙ
Προπονήσεις Σάββατο και Κυριακή 10:00-11:00
Τμήμα ΜΙΝΙ
Παρασκευή 11:00-12:00 προπόνηση και Κυριακή 11:30-12:30 φιλικό με την G.F.D. στο Πάνθεον
Τμήμα ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ
Παρασκευή 12:00-13:30 προπόνηση και Κυριακή 12:30-13:30 φιλικό με την G.F.D. στο Πάνθεον
Τμήμα ΤΖΟΥΝΙΟΡ
Προπόνηση στο γήπεδο της Παροικιάς το Σάββατο 19:15-20:30 και τη Δευτέρα 11:00-12:00 στο 5Χ5 του CornerSportCafe
Τμήμα ΠΑΙΔΩΝ
Αγώνας στο Δ.Α.Κ.Νάξου με αντίπαλο την Αναγέννηση το Σάββατο στις 15:00 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ...

...αυτήν την εβομάδα στην Νάουσα από τους δύο υποψήφιους Δημάρχους στην κεντρική πλατεία του χωριού! Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι 2 κύριοι υποψήφιοι θα προτιμούσαν ένα μεγαλύτερο χώρο για την προεκλογική τους ομιλία στην Νάουσα και αναμένεται να τοποθετηθούν επ'αυτού προτείνοντας τη δημιουργία ενός Δημοτικού Σταδίου που θα χρησιμοποιείται και για αγώνες ποδοσφαίρου!!!

ΡΕΤΡΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ...

...διεξήχθει το Σάββατο στο ανακαινισμένο γήπεδο των Μαρμάρων. Η ακαδημία "ΝΑΟΥΣΑ 2010" του Α.Μ.Ε.Σ.Νηρέα αντιμετώπισε τους παίδες του Αστέρα Μαρμάρων σε ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις. Ο Νηρέας χρησιμοποίησε το τμήμα των Τζούνιορ(1999-2000) στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε να χάνει με (1-0) με γκολ του Λουρίδη, στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε η ομάδα των παίδων και επικράτησε τελικά με (4-1) χάρη σε τέρματα των Ραυτόπουλου(2), Μενέγου και Μπαρμπαρίγου. Η εικόνα της ομάδας του Νηρέα ήταν σαφώς πιο βελτιωμένη και με αρκετές φιλοδοξίες μεταβαίνει στην Νάξο το ερχόμενο Σάββατο για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση στο πλαίσιο του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων.