Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ-ΧΙΛΗ 1962



Αφίσα διοργάνωσης
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-Παγκόσμια Πρωταθλήτρια


Μπάλα,εισιτήριο και αναμνηστικό γραμματόσημο του τουρνουά

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΙΛΙΚΩΝ

under  7 : Σχολή Ολυμπιακού-Α.Ο.Πάρου (1-3)
under  9 : Σχολή Ολυμπιακού-Α.Ο.Πάρου (3-7)
under 11: Σχολή Ολυμπιακού-Α.Ο.Πάρου (6-6)
Αναλυτικότερα για τους αγώνες της Σχολής μας αύριο με σκόρερ και φωτογραφίες.

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ-ΣΟΥΗΔΙΑ 1958


                  Αφίσα διοργάνωσης

                  ΒΡΑΖΙΛΙΑ-Παγκόσμια Πρωταθλήτρια

Μπάλα,εισιτήριο και αναμνηστικό γραμματόσημο του τουρνουά

                                Πρωτοσέλιδα 1958

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ



Μάικ Μπάσετ: Απατεώνας ή Ιδιοφυΐα;
Κωμωδία 2001,Μεγάλη Βρετανία,Έγχρωμο
Διάρκεια: 86',Ελληνικοί υπότιτλοι
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Στιβ Μπάρον
ΠΑΙΖΟΥΝ: Αμάντα Ρέντμαν, Ρίκι Τόμλινσον

Η εθνική Αγγλίας μένει χωρίς προπονητή για τους τελευταίους τρεις αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ και ενώ δίνει μάχη για τη 2η προνομιούχο θέση. Οι επιλογές είναι περιορισμένες και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφασίζει να προσλάβει τον προπονητή της Νόριτς Μάικ Μπάσετ. Η ταινία είναι ένα «mockumentary» που ακολουθεί τον προπονητή και τα κοντινά του πρόσωπα και σατιρίζει γνώριμες καταστάσεις στο ποδόσφαιρο. Από τους δημοσιογράφους, τους οπαδούς και τους παράγοντες μέχρι τους ποδοσφαιριστές σε μια πολύ καλή απεικόνιση της αγγλικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας της εποχής. Υπάρχουν έμμεσες αναφορές σε πραγματικά πρόσωπα (όπως ο Φέργκιουσον και ο Κλαφ), αλλά και χαρακτήρες που βασίζονται σε γνωστούς ποδοσφαιριστές (π.χ. Σίμαν ή Γκασκόιν). Επίσης κάνουν «cameo» ο Πελέ κι ο Ρονάλντο. Κυρίως όμως πρωταγωνιστεί ο Μάικ Μπάσετ με το παρωχημένο τεχνικό του τιμ. Η ταινία έχει αρκετό γέλιο και βλέπεται πολύ ευχάριστα. Προς το τέλος κάπως πέφτει όταν σοβαρεύει λίγο, αλλά είναι ότι πρέπει για ποδοσφαιρόφιλους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ


Παρασκευή 11 Ιουνίου
17.00 Ν. Αφρική-Μεξικό
21.30 Ουρουγουάη-Γαλλία

Σάββατο 12 Ιουνίου
14.30 Ν.Κορέα-ΕΛΛΑΔΑ
17.00 Αργεντινή-Νιγηρία
21.30 Αγγλία-ΗΠΑ

Κυριακή 13 Ιουνίου
14.30 Αλγερία-Σλοβενία
17.00 Σερβία-Γκάνα
21.30 Γερμανία-Αυστραλία

Δευτερα 14 Ιουνίου
14.30 Ολλανδία-Δανία
17.00 Ιαπωνία-Καμερούν
21.30 Ιταλία-Παραγουάη
Τρίτη 15 Ιουνίου
14.30 Ν. Ζηλανδία-Σλοβακία
17.00 Ακτή Ελεφαντοστού-Πορτογαλία
21.30 Βραζιλία-Β. Κορέα

Τετάρτη 16 Ιουνίου
14.30 Ονδούρα-Χιλή
17.00 Ισπανία-Ελβετία
21.30 Ν. Αφρική-Ουρουγουάη
Πέμπτη 17 Ιουνίου
14.30 Αργεντινή-Κορέα
17.00 ΕΛΛΑΔΑ-Νιγηρία
21.30 Γαλλία-Μεξικό

Παρασκευή 18 Ιουνίου
14.30 Γερμανία-Σερβία
17.00 Σλοβενία-Η.Π.Α.
21.30 Αγγλία-Αλγερία

Σάββατο 19 Ιουνίου
14.30 Ολλανδία-Ιαπωνία
17.00 Γκάνα-Αυστραλία
21.30 Καμερούν-Δανία

Κυριακή 20 Ιουνίου
14.30 Σλοβακία-Παραγουάη
17.00 Ιταλία-Νέα Ζηλανδία
21.30 Βραζιλία-Ακτή Ελεφαντοστού

Δευτέρα 21 Ιουνίου
14.30 Πορτογαλία-Β.Κορέα
17.00 Χιλή-Ελβετία
21.30 Ισπανία-Ονδούρα

Τρίτη 22 Ιουνίου
17.00 Μεξικό-Ουρουγουάη
17.00  Γαλλία-Νότια Αφρική
21.30 Νιγηρία-Νότια Κορέα
21.30 ΕΛΛΑΔΑ-Αργεντινή

Τετάρτη 23 Ιουνίου
17.00 Σλοβενία-Αγγλία
17.00 ΗΠΑ-Αλγερία
21.30 Γκάνα-Γερμανία
21.30 Αυστραλία-Σερβία

Πέμπτη 24 Ιουνίου
17.00 Σλοβακία-Ιταλία
17.00 Παραγουάη-Ν.Ζηλανδία
21.30 Δανία-Ιαπωνία
21.30 Καμερούν-Ολλανδία

Παρασκευή 25 Ιουνίου
17.00 Πορτογαλία-Βραζιλία
17.00 Βόρεια Κορέα-Ακτή Ελεφαντοστού
21.30 Χιλή-Ισπανία
21.30 Ελβετία-Ονδούρα

ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ



Μια νέα σειρά φιλικών αγώνων ξεκινάει για τη Σχολή Ολυμπιακού αυτό το Σαββατοκύριακο με τις ακαδημίες του Α.Ο.Πάρου και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες.Οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις 19:00 με την ηλικιακή κατηγορία των under 7 και στις 20:00 θα αγωνιστεί η κατηγορία των under 9 στις εγκαταστάσεις του Corner Sport Cafe.Την Κυριακή στις 19:00 θα αναμετρηθούν τα παιδιά της κατηγορίας των under 11 στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικιάς σε αγώνα 8Χ8.
Η σειρά των φιλικών θα κλείσει το επόμενο Σαββατοκύριακο με όλες της αναμετρήσεις να διεξάγονται στην Παροικιά.

Παλαίμαχοι Ολυμπιακού - Παλαίμαχοι Πάρου

ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ
Επιμέλεια :Γιάννης Παπάς
Εκδόσεις :Μεταίχμιο
Σελίδες :310
Έτος έκδοσης :2010

Μια πλούσια ανθολογία στην οποία βρίσκονται συγκεντρωμένα ποιήματα, διηγήματα, αποσπάσματα από μυθιστορήματα που έχουν ως θέμα τους το ποδόσφαιρο. Μια απόδειξη πως η μπάλα μπορεί να συναντήσει τον λόγο και πως η λογοτεχνία συμβαδίζει με το ποδόσφαιρο.
Μεταξύ άλλων ανθολογούνται:
Ραφαέλ Αθκόνα, Κώστας Ακρίβος, Τηλέμαχος Αλαβέρας, Ραφαέλ Αλμπέρτι, Μανόλης Αναγνωστάκης, Μίνως Αργυράκης, Νίκος-Αλέξης Ασλάνογλου, Γιάννης Ατζακάς, Νάσος Βαγενάς, Γιάννης Βαρβέρης, Γιώργος Βέης, Θανάσης Βενέτης, Χάρης Βλαβιανός, Δημήτρης Βλαχοπάνος, Χούλιο Γιαμαθάρες, Γιεβγκένι Γιεφτουσένκο, Αλφόνσο Γκάτο, Ζακ Γκιλ, Θοδωρής Γκόνης, Βασίλης Γκουρογιάννης, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, Γεράσιμος Δενδρινός, Άρης Δικταίος, Νίκος Εγγονόπουλος, Ανδρέας Εμπειρίκος, Γιώργος Καραβασίλης, Τάκης Καρβέλης, Νίκος Καρούζος, Γιώργος Κεντρωτής, Θωμάς Κοροβίνης, Γιάννης Κουβαράς, Μένης Κουμανταρέας, Στάθης Κουτσούνης, Ηλίας Λάγιος, Βιθέντε Ζίτο Λέμα, Τζο ΜακΓκίνις, Αργυρώ Μαντόγλου, Γιώργος Μαρκόπουλος, Θανάσης Μαρκόπουλος, Κώστας Μαυρουδής, Μάρκος Μέσκος, Δημήτρης Μίγγας, Μανουέλ Βάθκεθ Μονταλμπάν, Ανρί ντε Μοντερλάν, Βινίσιους ντε Μοράες, Ενρίκε Μπαντόσα, Έκτορ Νέγκρο, Αρμάντο Νογκουέιρα, Πιερ Πάολο Παζολίνι, Ορχάν Παμούκ, Ασημάκης Πανσέληνος, Κώστας Γ. Παπαγεωργίου, Λάκης Παπαστάθης, Γιάννης Πατίλης, Δημήτρης Πετσετίδης, Λευτέρης Πούλιος, Μανόλης Πρατικάκης, Γιάννης Ρίτσος, Γιώργος Ρωμανός, Οράσιο Σάλας, Ουμπέρτο Σάμπα, Βιτόριο Σερένι, Γιώργος Σκαμπαρδώνης, Θωμάς Σκάσσης, Μίμης Σουλιώτης, Αλέξης Σταμάτης, Βασίλης Στεριάδης, Περικλής Σφυρίδης, Κώστας Ταχτσής, Οράσιο Φερέρ, Αντρέας Φραγκιάς, Αντώνης Φωστιέρης, Χρίστος Χαραλαμπόπουλος, Διονύσης Χαριτόπουλος, Κώστας Χατζηαργύρης, Μάνος Χατζιδάκις, Αργύρης Χιόνης, Νίκος Χουλιαράς, Γιώργος Χρονάς

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ-ΕΛΒΕΤΙΑ 1954


Αφίσα διοργάνωσης
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-Παγκόσμια Πρωταθλήτρια
Μπάλα,εισιτήριο και αναμνηστικό γραμματόσημο του τουρνουά

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ!

Δύο φιλικοί αγώνες διεξήχθησαν χθες μεταξύ του Αστέρα Μαρμάρων και της Σχολής Ολυμπιακού στις ηλικιακές κατηγορίες των under 9 και under 11.Αρκετός ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε τα παιχνίδια και τα παιδιά το χάρηκαν ιδιαίτερα προσφέροντας δύο πολύ όμορφες αναμετρήσεις.Στην ηλικιακή κατηγορία των under 9 ο Αστέρας Μαρμάρων επικράτησε με 2-1 χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι...σούπερ Αλιπράντηδες Αλέξανδρος και Λευτέρης!Με τη Σχολή Ολυμπιακού αγωνίστηκαν οι :Σιφναίος Μ.,Μαλαματένιος Β.,Μπάλιος Β.,Τόσκα Κρ.,Σιμόπουλος Ν.,Σπανόπουλος Ν.,Δροσόπουλος Αντ.,Κορτιάνος Κ.,Ρούσσος Γ.,Νίνος Ν.,Βλάχος Ν.,Γκέτσι Γ.(ο σκόρερ για την ομάδα μας)και ο Πιερτζοβάνης Αλ. στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα μας.

Στην μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία και μετά από ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι με πολλά τέρματα η Σχολή Ολυμπιακού έδειξε έναν πλουραλισμό στην επίθεση αναδεικνύοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ στο τελικό 5-3.Σκόρερ για τη Σχολή μας ήταν οι :Μπαρμπαρίγος Στ.,Γιάννος Σπ.,Τσορέι Μ.,Ζίμπερι Υ. και Δαβερωνας Μ.,ενώ αγωνίστηκαν ακόμα :Ζότος Κ.,Ζενέλι Ελ.,Βλάχος Σ.,Μπερσάκου Α.,Κορτιάνος Στ.,Τριπολιτσιώτης Π.,Γκέτσι Γ. και Μαλαματένιος Γρ..
Για τον Αστέρα Μαρμάρων σκόραραν από ένα τέρμα οι :Θαλασσινός Στ.,Φωκιανός Β. και Λουρίδης Αντ.


Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ...

...θα δώσει την Κυριακή η Σχολή Ολυμπιακού Πάρου στο γήπεδο του Corner Sport Cafe σε δύο ηλικιακές κατηγορίες.Στις 19:00 θα αγωνιστεί η κατηγορία των under 9 και στις 20:00 η μεγαλύτερη κατηγορία των under 11.

ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!


Αυτήν τη διαιτησία έχουμε στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι!Η φωτογραφία που αλιεύσαμε απο το SPORT-PAROS δείχνει ποιοι είναι πραγματικά οι άνθρωποι που ρυθμίζουν τις τύχες των ομάδων μας,παίζουν με τον μόχθο των παραγόντων και των παιδιών και δεν υπολογίζουν τίποτα!Απλά σε αυτήν τη φωτό το...μοντέλο εκδηλώθηκε.Όλοι οι υπόλοιποι κρύβουν μια γελοία σοβαροφάνεια πίσω από τις έγχρωμες-πλέον-στολές τους μα κατά βάθος δεν διαφέρουν σε τίποτα με τον κύριο της φωτογραφίας και τις πόζες που παίρνει.Έτσι ακριβώς συμπεριφέρονται και μέσα στο παιχνίδι,με ύφος χιλίων καρδιναλλίων...Από το ένα σημαιάκι μπαίνει,από το άλλο βγαίνει!
http://sportparos.pblogs.gr/2010/05/628020.html

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ



Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 0-1 από την Αγγλία για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της τελικής φάσης του EURO U-17 2010 και έχασε κάθε ελπίδα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Μπάρκλεΐ στο 35ο λεπτό. Η ελληνική ομάδα για άλλη μια φορά υστέρησε στην τελική προσπάθεια, σε αντίθεση με τους Αγγλους, οι οποίοι στη μοναδική τους καλή στιγμή κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση στην ημιτελική φάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λεωνίδας Βόκολος, αναγκάστηκε από το πρώτο ημίχρονο να κάνει δύο αλλαγές λόγω τραυματισμών του Μπουγαΐδη και του Καπίνο.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αρτιόμ Κουτσίν (Καζαχστάν), παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Καραγκούνη, Μαρινάκη.

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο (40΄ Γιαννίκογλου), Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Μπουγαΐδης (12΄ Καραγκούνης), Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Αριανούτσος (52΄ Σταφυλλίδης), Μαρινάκης, Καϊμακαμούδης, Μαυριάς, Κατίδης
ΑΓΓΛΙΑ: Τζόνστον, Πιλάτος, Γκάρμπατ, Κόντι, Τσάλομπαχ, Γουΐσντομ, Κιν (73΄ Γουΐλιαμς), Αφόμπε (51΄ Χαλ), Μακ Εχραν (80΄+1 Θορν), Μπάρκλεϊ, Γουΐκαμ
πηγή:www.epo.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ 1950



Αφίσα διοργάνωσης


ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-Παγκόσμια Πρωταθλήτρια


Μπάλα,εισιτήριο και αναμνηστικό γραμματόσημο του τουρνουά

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ under17



ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Panini συλλεκτικό βιβλίο Μουντιάλ 1970-2002

Μια συλλεκτική έκδοση της Πανίνι, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αυτοκόλλητων παικτών ποδοσφαίρου.Με όλους τους παίκτες από τα αυτοκόλλητα που κυκλοφόρησαν για τα Μουντιάλ από το 1970 έως το 2002
Ένα συλλεκτικό βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη κάθε ποδοσφαιρόφιλου.

Γλώσσα: Πολυγλωσσικό
Σελίδες: 506
Διαστάσεις: 23x27 εκ.
*Για περισσότερα..PANINI στο http://www.sportarena.gr/

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ

ΡΕΤΡΟ-"Ο Τζωρτζ Μπεστ μας διδάσκει ποδόσφαιρο"(9)




ΠΡΟΣΟΧΗ,ΠΡΟΣΟΧΗ!!!"Οργάνωση διαιτησίας στις Κυκλάδες"


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SPORT-PAROS

Στη φωτογραφία εικονίζεται ο ο Αρχιδιατητής των Κυκλάδων κ. Μενδρινός. Όπως βλέπεται κρατάει στο χέρι του το σημαιάκι του βοηθού. Καλώς λοιπόν. Όλα θα πάνε καλά. Είπαμε είναι ο Αρχιδιαιτητής των Κυκλάδων!
Ωπ! Τι βλέπουμε εδώ; Ο διαιτητής του αγώνα 28χρονος κ. Ζαράνης, που έχει για βοηθό του (!) τον Αρχιδιατητή των Κυκλάδων κ. Μενδρινό έχει κάνει λάθος το φ.α. Καμία ανησυχία. Δεν το ξαναγράφουμε από την αρχή σε άλλο έντυπο φ.α., αλλά βάζουμε "τόξα". Έτσι οι γηπεδούχοι που έχουν πάει στους φιλοξενούμενους και αντίστροφα, με μία μουντζούρα αλλάζουν μαγικά θέση. Είπαμε, η διαιτησία στις Κυκλάδες φημίζεται για την ακρίβειά της και την τυπικότητα της. Σημειώνουμε ότι ο αγώνας έγινε με ένα επόπτη καθώς ο άλλος δεν προσήλθε στο γήπεδο. Φυσικά, ούτε εξαγγελία έγινε από τα μεγάφωνα για το αν υπάρχει διαιτητής στις εξέδρες (που υπήρχε), ούτε βέβαια γνωρίζουμε αν συμφώνησαν οι ομάδες. Λεπτομέρειες θα πείτε.
Ατυχώς, ο Αρχιδιαιτητής Κυκλάδων κ. Μενδρινός δεν είχε σημαιάκι μαζί του! (Δάσκαλε που δίδασκες). Κανένα πρόβλημα! Σπάμε μια-δύο σκούπες και έχουμε αμέσως μία βάση. Στη συνέχεια πέρνουμε μία σημαία από όργανο γυμναστικής και με ταινία την κολλάμε πάνω!
Τα όργανα γυμναστικής και τα σκουπόξυλα μας βοήθησαν τελικά!
Η σημαία του Αρχιδιαιτητή Κυκλάδων είναι έτοιμη!

ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου και ευχαριστούμε όλα τα blog και τα αθλητικά site που από το απόγευμα που έμαθαν ότι έχουμε αυτές τις φωτογραφίες ενδιαφέρθηκαν για να τις παρουσιάσουν.
Ζήτω το Έθνος, ζήτω η Θρησκεία, ζήτω η αθάνατη Ελληνική διαιτησία!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ-ΓΑΛΛΙΑ 1938



Αφίσα διοργάνωσης
ΙΤΑΛΙΑ-Παγκόσμια πρωταθλήτρια







Μπάλα και αναμνηστικό γραμματόσημο του τουρνουά

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ...




...έκανε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος UEFA UNDER 17 με αντίπαλο την Τουρκία καθώς ηττήθηκε με (1-3).Το ημίχρονο βρήκε τους Τούρκους μπροστά στο σκορ με τον Yokuslu(16')και την Εθνική Ελλάδος να μην έχει κάνει ούτε μία φάση στα καρέ των Τούρκων.Στην επανάληψη οι Τούρκοι μπήκαν εξίσου δυναμικά και ευτύχησαν να πετύχουν και 2ο τέρμα με τον Akcakin(60').Από εκείνο το λεπτό και μετά η Ελλάδα βγήκε μπροστά,μείωσε άμεσα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Διαμαντάκου(62') και ο ίδιος παίκτης στο 76' έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να δώσει το βαθμό της ισοπαλίας στην Εθνική μας.Στις καθυστερήσεις οι Τούρκοι διαμόρφωσαν το τελικό  (1-3) με πέναλτι του Akcakin.Η Ελλάδα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολλής του Πολυχρονάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.Ο Αριανούτσος αγωνίστηκε βασικός και στα 80 λεπτά του αγώνα και δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο 14'.Στον άλλο αγώνα του ομίλου μας η Αγγλία επικράτησε με (3-1) της Τσεχίας.Επόμενος αντίπαλος της Ελλάδας την Παρασκευή στις 21:00 είναι οι Άγγλοι.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΡΗΣΤΟ!

Σήμερα στις 21.30,ώρα Ελλάδος,η Εθνική Ελλάδος Παίδων ξεκινάει τους αγώνες της στην τελική φάση των οκτώ καλύτερων ομάδων της Ευρώπης,στην κατηγορία U17,με αντίπαλο την Τουρκία έχοντας στις τάξεις της έναν Παριανό ποδοσφαιριστή,τον Χρήστο Αριανούτσο!Καλή επιτυχία στην Εθνική μας!
Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά στην επίσημη αφίσα...