Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΑΝΟΥΤΣΟΥ!

Βραβεία Mini Football News: Η ποδοσφαιρική ανάπτυξη γιορτάζει...

Σαν μια γέφυρα που ενώνει το ποδοσφαιρικό αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου με το σήμερα αλλά και το χθες, το Mini Football News φάνηκε πιστό στο ραντεβού με τους κορυφαίους των αγωνιστικών δρώμενων εντός αλλά και εκτός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων. Σ’ αυτό το πλαίσιο διοργάνωσε και φέτος τη γιορτή του έχοντας στο πλευρό του την INTERAΜERICAN και με επίκεντρο τις βραβεύσεις των καλύτερων του ποδοσφαίρου μας σε όλες τις μορφές και ηλικίες του αθλήματος.
Το περιοδικό της ανάπτυξης λοιπόν, το εκδοτικό μετερίζι που για περισσότερα από 12 χρόνια υπηρετεί πιστά και αδιάκοπα το χώρο του ποδοσφαίρου σε κάθε του μορφή, φιλοξένησε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου σε συνεργασία με την INTERAΜERICAN (Γραφείο Αθήνας, Διευθυντής: Δημήτρης Φαραντούρης) μεγάλη αθλητική εκδήλωση (Ξενοδοχείο Metropolitan, Λεωφ. Συγγρού 385) για να τιμήσει τους κορυφαίους του ποδοσφαίρου με ιδιαίτερο βάρος στους πρωτεργάτες των υποδομών, αλλά και όλους εκείνους που με την παρουσία τους σφράγισαν το μέλλον αλλά και το παρόν του "βασιλιά των σπορ".
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τους βραβευθέντες, μεταξύ άλλων και ο πρώην υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, οι βουλευτές Γιώργος Ανατολάκης (ΛΑ.Ο.Σ.) και Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος (Ν.Δ.), ο αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ Στέλιος Σφακιανάκης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αντώνης Αντωνιάδης, ο τεχνικός σύμβουλος των σχολών του Ολυμπιακού Γιώργος Αμανατίδης, ο πρόεδρος του εκπαιδευτικού συμβουλίου της ΟΠΠΕ Γιώργος Συναδινός και πλήθος αθλητών και παραγόντων με σημαντική προσφορά στην ενίσχυση των ελληνικών υποδομών.
Όλοι οι τιμώμενοι στάθηκαν στη σημασία της αξιοποίησης και της οργάνωσης της ποδοσφαιρικής ανάπτυξης στη χώρα μας επισημαίνοντας πως είναι μοναδική διέξοδος για να παραμείνει το άθλημα σε υψηλό επίπεδο να καταφέρει να μετατρέψει σε ολοκληρωμένους ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου το τεράστιο πρωτογενές ακατέργαστο ταλέντο που ανακαλύπτεται σε κάθε γωνιά της χώρας.
Μεταξύ άλλων,βραβεύσεις διακριθέντων έλαβαν:
Ο Χρήστος Αριανούτσος αρχηγός της Εθνικής ομάδας Παίδων – Ολυμπιακός. Τη βράβευση έκανε ο Βουλευτής Πειραιά και πρώην άσος των ερυθρολεύκων Γιώργος Ανατολάκης.


πηγή :http://www.mfn.gr

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε η ταινία του Νικ Λαβ είναι ίσως το αυθεντικότερο βιβλίο που θα μπορούσε να διαβάσει κανείς για τον χουλιγκανισμό και τη βία γενικότερα. Περιπέτειες νεαρών οπαδών της Τσέλσι που, αντί να διοχετεύουν το θυμό και την επιθετικότητά τους στο να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που τους δημιουργεί η θέση τους μέσα στο ακόμα πολύ «αυστηρό» αγγλικό ταξικό σύστημα, προτιμούν να πίνουν μέχρι τελικής πτώσης και να τσακώνονται με οπαδούς αντιπάλων ομάδων τη στιγμή που οι «κουστουμάκηδες» πολιτικοί τους τσακίζουν τη ζωή με άδικους νόμους και μεθοδεύσεις που εξυπηρετούν μόνο τους καπιταλιστές! Η βρετανική κοινωνία των '80s και των αρχών των ‘90s, τότε δηλαδή που ο χουλιγκανισμός μεσουρανούσε σε αυτή τη χώρα.
Η αμεσότητα και η δυναμική πένα του Τζον Κινγκ, ενός από τους πιο ταλαντούχους συγγραφείς της νέας γενιάς της Bρετανίας, δίνουν στο πρώτο του μόλις βιβλίο όλα τα στοιχεία ποιότητας ενός κλασικού μυθιστορήματος. Σε κάποια σημεία υπάρχουν απλές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, διαλείμματα δηλαδή για να κατέβει η αδρεναλίνη πριν ο αναγνώστης χωθεί ξανά στη βίαιη πραγματικότητα που παρουσιάζει το βιβλίο. Ο Τζον Κινγκ καταφέρνει επίσης να ακροβατεί ανάμεσα στο μύθο και στη πραγματικότητα σε ότι αφορά στη βία εντός και εκτός γηπέδων, σε βαθμό που πιστεύεις ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου (και του αθλητισμού γενικότερα) έχει λόγο ύπαρξης στη λογοτεχνία. Άλλωστε στη προκειμένη περίπτωση μέσα απ' αυτό τον χώρο ο Κινγκ ερμηνεύει πολλά που αφορούν μιαν ευρύτερη γκάμα κοινωνικών φαινομένων...
Δε πιστεύω ότι το «The Football Factory» είναι για περιορισμένα γούστα, όμως έναν παραπάνω λόγο για να το διαβάσουν έχουν όσοι διαθέτουν προϋπηρεσία στις κερκίδες των ποδοσφαιρικών γηπέδων διότι απλούστατα αντιμετωπίζουν τον χουλιγκανισμό περισσότερο ρομαντικά απ' ότι θα έπρεπε. Ίσως είναι ευκαιρία να δουν το θέμα διεξοδικά (ίσως λέω...) και ν' αφήσουν τις βάρβαρες εποχές πίσω τους...Για τους υπόλοιπους, η ιστορία – μέσα από τη ματιά ενός άμεσα εμπλεκόμενου σε αυτήν - για την χουλιγκανική νοοτροπία και σε συνδυασμό με το, όπως είπαμε, δυνατό ύφος του συγγραφέα ίσως να μη συγκαταλέγεται στις άμεσες επιλογές σας, όμως με τίποτα δε θα πρέπει να τη θεωρήσετε αδιάφορη. Κάποιοι χαρακτήρισαν το βιβλίο ως το "Trainspotting" των γηπέδων. Εγώ θα έλεγα "το Trainspotting της αγγλικής urban culture"...Ο ίδιος ο Ιρβιν Γουέλς πάντως το χαρακτήρισε ως «το καλύτερο βιβλίο για το ποδόσφαιρο και την κουλτούρα της εργατικής τάξης στη Bρετανία»!
Εκδόσεις:Ωμέγα Εκδοτική
Συγγραφέας: Τζον Κινγκ
Μετάφραση:Δημήτρης Αγγελίδης

ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η ταινία αυτή παρουσιάζει το πάθος των καταλανών για τη Μπαρτσελόνα και τον Νο1 όλων των εποχών παίκτη, τον Γιόχαν Κρόιφ. Ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή, ένα μεγάλο αρχηγό και ένα από τους μεγαλύτερους στρατηγούς εντός και εκτός γηπέδου. Το άστρο του θα δώσει στους καταλανούς τη χαμένη περηφάνια από την εποχή του Φράνκο. Η ιστορία εξελίσσεται μέσα από ανέκδοτες ιστορίες. Σε μια από αυτές ένας φίλαθλος κλαίει μετά τη νίκη επί της αιώνιας αντιπάλου Ρεάλ Μαδρίτης.
Σκηνοθεσία: Ραμόν Γκίλινγκ
Παίζουν: Γιόχαν Κρόιφ, Εμίλιο Μπουτραγκένιο, Χοάν Λαπόρτα 

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ


Με το πλούσιο κοινωνικό του έργο για θέματα που αφορούν την βία στα γήπεδα, τα ναρκωτικά, τα σύγχρονα προβλήματα των νέων,o Αντώνης Αντωνιάδης συνεισέφερε και εξακολουθεί να συνεισφέρει ουσιαστικά στην κοινωνία, τον αθλητισμό και τη νεολαία.

Στην αυτοβιογραφία του, παρουσιάζει απλά και γλαφυρά τον πραγματικό εαυτό του και παρέχει ένα ελκυστικό πρότυπο προς μίμηση στη νεολαία που το έχει ιδιαίτερη ανάγκη στη σημερινή δύσκολη εποχή μας.
Το παράδειγμά του επιβεβαιώνει ότι με μεράκι, θέληση, σκληρή δουλειά και προσεκτικά βήματα είναι δυνατόν κάθε νέος να επιτύχει στη ζωή του, αξιοποιώντας τις αρετές, το ταλέντο και τις δεξιότητες του.
Ο συγγραφέας του βιβλίου Κώστας Μπλιάτκας, διακεκριμένος δημοσιογράφος με μεγάλη εμπειρία στο αθλητικό ρεπορτάζ, επιχείρησε και πέτυχε να μας δώσει με ιδιαίτερη επιτυχία την αυτοβιογραφία ενός θρυλικού ποδοσφαιριστή του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί με τις μεγάλες επιτυχίες και την Ευρωπαϊκή ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου
Ξεκινώντας από την Ασπίδα Ξάνθης το 1962 έφτασε να αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού και της εθνικής Ελλάδας στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου, ενώ αγωνίστηκε και στη μικτή Ευρώπης. Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία περιλαμβάνονται στην επίσημη αυτοβιογραφία του Αντώνη Αντωνιάδη «Ο ψηλός», που επιμελήθηκε ο γνωστός αθλητικογράφος Κώστας Μπλιάτκας και παρουσιάζεται στην Πάρο την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στην καφετέρια "Πάνθεον".
Κι όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει επανειλλημένες φορές:" Είχα την τιμή να παίξω σε όλα τα γήπεδα του πλανήτη με τις περγαμηνές και με την πορεία που είχα."

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΡΙΑΝΑ ΜΠΑΛΑΔΟΡΑΚΙΑ


                                                                                                                                                                                    Μαλαματένιος Γρηγόρης,Σχολή Ολυμπιακού Πάρος,ετών 10

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Futebol ο Βραζιλιάνικος τρόπος ζωής


Όταν το 1894 ο νεαρός Τσαρλς Μίλερ αποβιβάστηκε στο λιμάνι Σάντος με μία μπάλα σε κάθε χέρι, κανένας δεν περίμενε ότι σε λίγες δεκαετίες το ποδόσφαιρο, αυτό το "βίαιο βρετανικό σπορ", θα γινόταν το ισχυρότερο σύμβολο της Βραζιλιάνικης κοινωνίας. Πώς είναι δυνατόν ένα απλό ομαδικό άθλημα να ενώνει μια ολόκληρη χώρα Και τι εννοούν οι Βραζιλιάνοι όταν λένε, με σοβινισμό, ότι ζουν στη χώρα του ποδοσφαίρου Από τα πιτσιρίκια που παίζουν ξυπόλητα στις παραλίες του Ρίο, τους εφήβους στις φαβέλες που ονειρεύονται να γίνουν οι νέοι Πελέ και Ρονάλντο, έως τις οργανωμένες ομάδες αντρών και γυναικών, το ποδόσφαιρο στη Βραζιλία είναι τρόπος ζωής. Ο Βρετανός Άλεξ Μπέλος, ανταποκριτής της εφημερίδας Guardian, προσπάθησε να εξηγήσει το φαινόμενο. Από τα μέσα του 2000 ξεκίνησε μια μεγάλη έρευνα. Πήρε συνεντεύξεις από εκατοντάδες ανθρώπους: νυν και πρώην παίκτες, προέδρους ομάδων, διαιτητές, κυνηγούς ταλέντων, ιστορικούς και φιλάθλους, ιερείς, τραβεστί, μουσικούς, μέλη ινδιάνικων φυλών και διαγωνιζόμενες σε καλλιστεία. Παρατήρησε ότι στη Βραζιλία τα γραφεία κηδειών παρέχουν φέρετρα με το θυρεό της ομάδας σου. Συνάντησε κάποιον που κερδίζει τα προς το ζην κάνοντας γκελάκια με μπίλιες από ρουλεμάν. Διαπίστωσε ότι οι πρόεδροι ποδοσφαιρικών συλλόγων μπορούν να γίνουν και Πρόεδροι του κράτους. Το αποτέλεσμα της έρευνας αυτής είναι ένα πρωτότυπο πορτρέτο της μεγαλύτερης χώρας της Λατινικής Αμερικής μέσα από το πάθος της όχι απλώς για ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά για το "ποδόσφαιρο-τέχνη", όπως το ονομάζουν οι Βραζιλιάνοι.

Συγγραφέας: Alex Bellos
Εκδότης: Κέδρος
Μετάφραση: Καλοκύρης, Αντώνης

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ


Μετά από ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι η Σχολή Ολυμπιακού Πάρου αναδείχτηκε ισόπαλη με τον Αστέρα Μαρμάρων με σκορ (7-7) στην ηλικιακή κατηγορία  των under12(6Χ6).
Αν και ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό (4-0) στα πρώτα δέκα λεπτά,ο Αστέρας αντέδρασε και προηγήθηκε με  (7-6) για να ισοφαρίσει λίγο πριν το τέλος η ερυθρόλευκη ακαδημία.Αξίζουν αναφοράς τα 11 δοκάρια που είχε η Σχολή Ολυμπιακού καθώς και η πολύ καλή παρουσία της ακαδημίας των Μαρμάρων που έδωσε το πρώτο της αγώνα στη φετινή σεζόν με προπονητή τον Γιάννη Φωκιανό.Σκόρερ του Αστέρα Μαρμάρων ήταν ο Λουρίδης(4),Αλιπράντης Γ.,Σάμιος και Θαλασσινός .
Με τη Σχολή Ολυμπιακού αγωνίστηκαν οι : Ζότος,Σιφναίος,Τόσκα,Μαλαματένιος Β.,Μπάλιος Β.,Αρκουλής,Γκέτσι,Τσορέι, Δαβερώνας,Μαλαματένιος Γρ.,Μπερσάκου,Ζενέλι,Μπαρμπαρίγος,Ζίμπερι,Βλάχος Σ. και Σπανόπουλος. Σκόραραν οι :Τσορέι(2),Μπερσάκου(3),Μπαρμπαρίγος και Μαλαματένιος Γρ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν 25 περίπου άτομα.Οι δύο ακαδημίες ανανέωσαν το ραντεβού τους για ακόμα ένα φιλικό μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο,αυτήν τη φορά 8Χ8,στο δημοτικό στάδιο Πάρου .

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΓΚΑΡΡΙΝΣΑ, ΤΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ


Βρισκόμαστε στα 1980, στο Καρναβάλι, και η "Μανγκέιρα", μια από τις μεγαλύτερες σχολές σάμπας του Ρίο ντε Ζανέιρο, αποτίει φόρο τιμής σε έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, τον Μανέ Γκαρρίνσα. Μέσα από τον ερωτισμό και τα φώτα του καρναβαλιού, βλέπουμε τον 46χρονο πια ποδοσφαιριστή πάνω στο ειδικά φτιαγμένο γι' αυτόν άρμα του καρναβαλιού. Το είδωλο του κόσμου, η "χαρά του λαού" δεν είναι όμως πια ο άσος που ήταν κάποτε. Μόλις έχει βγει από κούρα αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά που τον έχουν διαλύσει. Μέσα από τις λαμπερές εικόνες του καρναβαλιού βλέπουμε τον άνθρωπο που θα εξελιχθεί σε μύθο για το βραζιλιάνικο λαό και τους απανταχού λάτρεις της μπάλας, αυτόν που από το τίποτα θα κατακτήσει τον κόσμο με τα "πόδια" του. Το αληθινό καρναβάλι αναμιγνύεται με τη ζωή του, μια ζωή γεμάτη θριάμβους, δόξες, προσωπικά προβλήματα και αποτυχίες.

Στη διάρκεια της παρέλασης ξετυλίγεται μπροστά μας η ιστορία του Γκαρρίνσα με τους φίλους και τις ερωμένες του. Οι αναμνήσεις ανακατεύονται με το χορό και τις εικόνες θριάμβου ενός ήρωα που το 1962 χάρισε στη Βραζιλία για δεύτερη φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Χιλή, εδραιώνοντάς τη σαν μια από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις του πλανήτη.
Η ταινία μάς δείχνει μια περίοδο της ζωής του Μανέ Γκαρρίνσα, του περίφημου "στραβοκάνη άγγελου" εντός και εκτός γηπέδων, μέσα από τις αναμνήσεις όσων έζησαν κοντά του.
Μέσα από τις ιστορίες που διηγούνται η Έλζα Σοάρες, η Ιρασί, ο Σάντρο Μορέυρα και ο Νίλτον Σάντος, αποκτάμε κι εμείς μια οικειότητα με την προσωπικότητα του τρομερού μπαλαδόρου, τους θριάμβους και τις τραγωδίες του. Μια ταινία γεμάτη χιούμορ και ρομαντισμό, μας δείχνει μόνο την περίοδο της ανοδικής του πορείας από το 1953 μέχρι το πρωτάθλημα του 1962, και την πολυτάραχη ερωτική του σχέση με την τραγουδίστρια Έλζα Σοάρες.
Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Ruy Castro, "Mοναχικό αστέρι - ένας Βραζιλιάνος ονόματι Γκαρρίνσα".

Βραζιλία 2003,110' ,έγχρωμο.Σκηνοθεσία Milton Alencar .Σενάριο Rodrigo Campos.
Ηθοποιοί:André Gonçalves,Taís Araújo,Henrique Pires,Alexandre Schumacher,Chico Diaz,Marília Pêra

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ


Το Σάββατο θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ακαδημιών της Σχολής Ολυμπιακού και του Αστέρα Μαρμάρων στην ηλικιακή κατηγορία under12 .Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 13:00 στο γήπεδο 5X5 του CornerSportCafe.Οι δύο ακαδημίες θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό για το 2010,ενώ θα είναι και το πρώτο παιχνίδι για τον Γιάννη Φωκιανό ως προπονητή του Αστέρα Μαρμάρων ο οποίος ανέλαβε τις ακαδημίες της ομάδας τον Σεπτέμβριο.Ο Γιάννης Φωκιανός υπήρξε επί σειρά ετών η ψυχή των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Α.Μ.Ε.Σ.Μαρπησσαϊκού και αποτέλεσε φωτεινό παράδειγμα σε όλους όσους ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο για την αγάπη και την αφοσίωσή του σε αυτό που έκανε.Από την φετινή σεζόν αποφάσισε να κάνει μια καινούρια αρχή στηρίζοντας την προσπάθεια της διοίκησης του Αστέρα να οργανωθούν οι ακαδημίες της ομάδας.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


Δύο βιβλία για παιδιά κάθε ηλικίας (από εννέα... έως εκατόν εννέα χρονών)! Κυκλοφόρησαν σχεδόν ταυτόχρονα και βρίσκονται ήδη στα βιβλιοπωλεία.
Φαινομενικά είναι άσχετα μεταξύ τους, αλλά και τα δυο έχουν έναν κοινό παρονομαστή: το Euro της Πορτογαλίας!
Το πρώτο ("Ο Μάγος της Μπάλας" - Εκδόσεις Μίνωας) είναι μυθιστόρημα. Πραγματεύεται τη ζωή ενός παιδιού που γεννιέται ακριβώς τη στιγμή που ο Χαριστέας πετυχαίνει το γκολ της νίκης επι της Πορτογαλίας. Και 30 χρόνια αργότερα, το 2034, το παιδί αυτό... ( η συνέχεια επί του βιβλίου!).
Το δεύτερο ("Εθνική Ελλάδος γεια σου" - Εκδόσεις Παπαδόπουλος) είναι απλώς η εκατοντάχρονη ιστορία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Εντάσσεται στο πλαίσιο της σειράς "Ομάδες που έγραψαν ιστορία" και της οποίας επιμελείται ο Μάνος Κοντολέων.


Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


Tαινία-βιογραφία για τον «θρύλο» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Παρουσιάζεται η ζωή του «Θεού» από τα πρώτα του βήματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 17 ετών, στην ανάδειξή του στην Μπόκα Τζούνιορς, στο πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα και στην καταξίωσή του στη Νάπολι. Ένα από τα πιο αξιοπρόσεκτα στοιχεία της ταινίας, μάλιστα, είναι η παρουσίαση με τη βοήθεια ειδικών εφέ του γηπέδου των «Παρτενοπέι», το Σαν Πάολο, όπως ήταν στα τέλη της δεκαετίας του ’80, όταν και μεσουρανούσε ο Μαραντόνα. Από μία τέτοια βιογραφική ταινία, δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν και τα μελανά σημεία της ζωής του καθώς παρουσιάζονται τα προβλήματα με την κοκαΐνη με τις υποθέσεις φοροδιαφυγής που αντιμετώπισε καθώς και τις απιστίες που στιγμάτισαν τη ζωή του.
Έτος: 2007
Παραγωγή: Ιταλία
Κατηγορία: Βιογραφία
Γλώσσα: Ιταλικά
Διάρκεια: 103'
Παίζουν: Πέτρο Ταρικόνε, Ζουλιέτα Ντίαζ, Μάρκο Λεονάρντι, Λουίς Μασίν, Φαμπιάν Αρενίμπας, Τζιοβάνι
http://www.youtube.com/watch?v=c_RZDjKEGh4&feature=player_embedded

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ!



Το CORNERSPORTCAFE θέλοντας να αποχαιρετίσει τη δεκαετία που έφυγε ξεκινάει μία μεγάλη ποδοσφαιρική ψηφοφορία για τους κορυφαίους προπονητές και ποδοσφαιριστές,τις κορυφαίες εθνικές ομάδες και συλλόγους,τις στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας που ζήσαμε καθώς και γεγονότα που χαρακτήρισαν τη δεκαετία 2000-2009.Θα θέλαμε πολύ να δούμε τις προτιμήσεις των αναγνωστών μας και να ξεφύγουμε για λίγο από τα τοπικά μας.Η ψηφοφορία θα διαρκέσει 30 ημέρες .
***Σίγουρα θα υπάρξουν ενστάσεις για κάποια πρόσωπα,γεγονότα ή ομάδες που παραλείψαμε .Δεκτή κάθε δικιά σας παρέμβαση στα σχόλια .





Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ

Έρχεται την Παρασκευή μία μεγάλη ψηφοφορία για τα ποδοσφαιρικά γεγονότα της δεκαετίας που μας αποχαιρέτησε .Μια ψηφοφορία που σίγουρα θα σας συναρπάσσει και θα σας κάνει να αναπολήσετε...Μείνετε κοντά μας!